You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Skytten 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Skytten 2022

Flyv så højt dine vinger kan bære...

Onsdag den 23. november er der en smuk, smuk Nymåne i Skyttens tegn, der giver nye muligheder på det område, hvor du har Skytten i dit horoskop.

Nymånen sker kl. 23.57 på 1º 37’ og kan særligt udfordre de planeter eller placeringer, du selv har i slutningen (27-29º) i de faste tegn Tyren, Løven, Skorpionen eller Vandbæreren eller i begyndelsen af de bevægelige tegn Tvillingerne, Jomfruen, Skytten eller Fiskene (0-4º), men overordnet er alt godt, hvis du lader dig rive med af stemningen.

For os alle er der fantastisk energi til at sætte nye intentioner på det livsområde Skytten berører i vores individuelle horoskop. Skytten sætter sig storslåede mål og tager gerne både mel i munden, mens der blæses på livets lyst. For ja, det kan man vel sagtens.

Dagen efter Nymånen går Jupiter, der er Skyttens planet, direkte fra sit alkærlige perspektiv sammen med Neptun i Fiskenes tegn og begynder rejsen mod Vædderilden igen. Når en planet stationerer for at gå direkte, er der ofte en kraftig indflydelse, når der igen er gang i maskineriet (læs om Jupiter i Fiskene her og Jupiter i Vædderen her – Har du Jupiter i et af disse tegn i dit fødselshoroskop, kan du sikkert genkende energien, der beskrives).

Nymånen sker i samspil med Venus og Merkur (Læs om Venus i Skytten her og om Merkur i Skytten her for uddybning – måske genkender du energien i dit eget liv). Der dannes en relativt tæt trigon til Jupiter og Neptun i Fiskene, som farver denne visionære Nymåne med kærlige og storslåede farver smukke som regnbuer med krukker af guld for enden. Kærligheden der overvinder alt. Måske er din evige søgen slut.

Venus og Neptun kan nemlig give masser af lyserød kærlighed på paletten lige til en engelsk romance skrevet af en Austen søster. Skriv nu det kærlighedsbrev og erklær din kærlighed til din frø eller frøinde. All you need is Love.

Det bliver en smuk Nymåne, som dog nok kan bære præg af de svære valg, du selv har truffet tidligere med sekstilen til Makemake i Vægten. Også Pluto i Stenbukken bidrager med en harmonisk sekstil og lover transformation og giver en vis dybde, så det hele ikke bare flyder væk i visioner og fantasifyldte følelser. En vis jordforbindelse skal der til, selvom energien overordnet set er ret pragtfuld og føles som en dans på lyserøde roser.

Efter et par år med alvorlig forvandling af mange liv, så skal der være plads til at sole sig i de gode transitter, og langt om længe har vi en lettere Nymåne, der kan få os op at flyve efter en hel måned nede i Skorpionland. Nyd turen og sæt målene så højt, som du overhovedet kan drømme.

Hav en magisk Nymåne. Må alt det du ønsker lande lige i din turban.

Kærligst

Carolina