Om den numerologiske vibration 18/9

18/9 kan være en udfordring at have i sit numeroskop.
Lær mere her om hvordan den kan virke i dit liv.

Den numrologiske 18/9 vibration kan være en hård boss, der ikke skyer nogle midler.

Vibrationen gælder for alle der er født den 18. eller i et år, der giver 18/9 i tværsum. Derudover kan du have vibrationen med som essenstal, livstema, i dine navne eller andre steder i dit numeroskop.

Har du 18/9 med i din fødselsdato, navne eller andre steder i dit numerskop, kan du i ubalance opleve at være typen, der knokler og knokler uden at tage hensyn til hverken din krop eller dine følelser. Du lukker måske hellere ned for det, du mærker, hvilket kan være en ubevidst tendens, som ender med at sætte sig i kroppen som spændinger, hovedpine og andet.

Du kan lede dig selv eller andre med hård hånd og være eksplosiv i dine vredesudbrud, der enten viser sig uden på, eller som du gemmer på inden i, der kommer uhensigtsmæssigt frem, når der endeligt bliver taget hul på bylden.

Når 18/9 viser sig ubalanceret, kan man let føle, at livet altid er en kamp, og at man skal kæmpe mod alt og alle. Man oplever at relationer er yderst konfliktfyldte og det kan være svært at finde ro og indre fred. 

Jeg leder mit liv med autoritet og visdom. Jeg når mine mål uden at knokle.

Man er en hård nyser, der ikke sådan lige lade andre komme tæt på og det kan være rigtig svært at mærke sig selv. 

Man har tendens til at kontrollere ikke kun sig selv og sine følelser, men kan også vende det mod andre.

Når 18/9 viser sig fra sin balancerede side har man stor selvdisciplin og evner at få ting gjort. Man udsætter ikke alt til til senere og ligger på den lade side. I stedet arbejder man målrettet mod sine mål og husker at tage de nødvendige pauser, så krop og sind kan restituere. 

 

Den numrologiske 18/9 vibration er arbejdssom, modig og målrettet.
Den numrologiske 18/9 vibration har en kæmpe indre power og et drive som ingen anden vibration.

Man lader sig ikke vælte af følelser og kan behovsudsætte, hvis situationen kræver det. Man er god til at skabe struktur og orden og holde sig til dagsordenen gennem sit laserfokus.

Det falder en naturligt at tage lederskab og lede an. Man er god til at arbejde selvstændigt og kan være en god motivator for andre. Man vil trives godt fx som motiverende coach, danser eller personlig træner – gerne i en branche, hvor man også skal bruge sin energi fysisk.

Man har et enormt potentiale og kan nå rigtigt langt, når man lære at administrere den maskuline energi og formår at få det bedste ud af den.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så har du nok 18/9 tydeligt i dit numerologiske setup. Vil du have set på hvilke vibrationer, du påvirkes af via tallene i dit numeroskop, så book en numerologisk session her.

Cosmic Aligner vibrationsolietil støtte af den numerologiske 18/9 vibration. Køb den hos Lunaracademy.

Støtte til din udvikling

Cosmic Aligner vibrationsolier er lavet af rene og højtvibrerende essentielle olier.

Du kan bestille en særlig Cosmic Aligner vibrationsolie særligt sammensat til 18/9, der støtter dig med de svære og udfordrende sider af 18/9 vibrationen.

Brug Cosmic Aligner vibrationsolien dagligt som energiredskab, hvis du har vibrationen med via dine medfødte energier, eller hvis du renser den ud i dit gamle numeroskop efter et numerologisk navneskifte.

Du kan også med fordel bruge den på dage med 18/9 i løbet af året, da disse vibrationer også let kan påvirke energisensitive mennesker.