Om Lunaracademy

Lunaracademy - Numerologi, astrologi og sjælerejser - Udvikling for sjælen
Carolina Søndergaard. Numerolog, astrolog og regressionsterapeut.

Løven, heksen og det spirituelle skab

Bag ved alle disse kosmiske inputs og idéer er jeg, Carolina. Numerologisk grundvibration 20/2, Solen i Skorpionens tegn og ascendant i Løven. Så har vi det på plads og stillet den eventuelle nysgerrighed. Løb endeligt ikke væk af skorpionskræk. Jeg stikker skam ikke (mere).

Hele mit liv har båret præg af, at der var mere mellem himmel og jord. Men især i mit voksne liv har det fået større plads og de seneste år har det nærmest indtaget mit liv. Jeg har givet totalt plads til sjælens kreative udtryk og følger de intuitive beskeder og retninger, der kommer i alle former og farver.

I min barndom oplevede jeg at opfange energier hos folk, især voksne der havde en mindre spændende dagsorden og også tunge energier i huse og steder – mest til min egen store forskrækkelse og skepsis. Jeg er ikke opvokset i et spirituelt miljø og havde desuden en mormor med psykiske lidelser, som var medvirkende til, at jeg puttede en del med det i mange år. Jeg skulle ikke nyde noget af at blive brændt på bålet eller stemplet som en tosse.

Det er så slut nu. Nu er jeg lige præcis den, jeg er og kaster mig over vidt og bredt inden for den universelle og energifyldte verden. Efter en masse uddannelse, meditationskurser, astrale rejser, træning af min intuition og tonsvis af bøger til at tilfredsstille sulten hos mine Skytte planeter arbejder jeg nu med både esoterisk astrologi, numerologi, krystaller og inden så længe også sjælerejser (også kaldet regression) godt krydret med psykologiske betragtninger (takket være min skorpionske side).

Jeg glæder mig til at støtte dig på din vej og inspirere dig til at leve dit bedste liv nogensinde med høje vibrationer og en tom karmarygsæk.

Velkommen til mit perspektiv og erfaring med livet på jorden og det kosmiske univers. 

Carolina

Lunaracademy - Inspirational quote,Wayne Dyer

Hvad vil jeg bidrage til verden med?

Jeg kan og vil elske at hjælpe dig med:

  • At guide dig gennem mørket og ud i lyset, så du kan opnå mere klarhed i livet.
  • At hjælpe dig videre på udviklings- og oplevelsesrejsen gennem livet her på jorden.
  • At give dig som menneske redskaber til at udvikle dig på et højt plan og skabe dit drømmeliv.
  • At hjælpe dig til en dybere forståelse af, hvem du er, og hvad du er kommet for at opleve, lære om og give til verden.
  • At hjælpe dig med at heale gamle sår og traumer fra dette eller tidligere liv
  • At hjælpe dig med at skrælle alle lagene af, så du kan komme ind til kernen og leve dit liv autentisk og fra hjertet.
  • At støtte dig i at finde din indre power.
  • At finde det helt perfekte numerologiske navn til dig.
  • At lære dig mere om den vildt magiske verden, vi bor i.

Der er ofte nyt på bloggen og følg gerne med i dagsenergierne på Cosmic Circles Facebook eller Instagram.

Men hey heksede løve Carolina, hvad er det egentlig, du laver?

Jeg arbejder med healing og indsigt på mange planer. Gennem mit arbejde med intuitionen i kombination med meditation, reikihealing, numerologien, astrologien, sjælerejser, krystallerne og psykologien, er der tilkommet viden om det kosmiske univers. Jeg har fået erfaring med livet og med at udvikle sig fra larve til sommerfugl. Jeg har afprøvet det hele på egen krop og sjæl, så jeg har mærket, hvordan det hele virker.

Mit møde med numerologien skete efter mit tilfældige første navneskifte, da jeg blev gift. Jeg oplevede at livet tog en vild drejning uden, at jeg forstod det. Da jeg efter et par år stødte på numerologien gav ”rutsjebaneturen” pludseligt totalt god mening og førte til, at jeg skiftede navn numerologisk og siden begyndte at studere numerologi. En beslutning jeg aldrig har fortrudt et sekund. 

Derfor ønsker jeg også at hjælpe dig til at forstå dig selv dybere ved brug af disse redskaber. Og hvis du føler dig klar og kaldet til det: at hjælpe dig til at finde de bedste vibrationer til dig gennem et nyt numerologisk godt navn med rene undernumeroskoper. Du kan læse dybere ind i numerologiens forunderlige verden på denne side.

Lunaracademy - Inspirational quote,Wayne Dyer
Lunaracademy - Inspirational quote, Albert Einstein

Eksamensbeviser og livets skole

Jeg har selv haft en barndom og et liv, der har indeholdt traumer både af fysisk og psykisk karakter, men har hele tiden været drevet af at udvikle mig og blive en bedre og stærkere version af mig selv. Al den søgen efter svar har ledt mig rundt omring i alle mulige retninger, tidligere livs oplevelser og nu er jeg her i dag i råpoleret, original og autentisk form, med alt hvad jeg er og indeholder – i en evig neverending evolutions proces.

Kald mig gerne Carolina, numerolog, sjæleguide, reikihealer, budbringer, heksen fra skoven, den skøre kattedame, der taler med dyr, livsfilosof, storyteller, Moon Priestess eller hvad du vil. Jeg er lidt af det hele. Jeg afprøver alt på egen krop, inden jeg ”udsætter” andre for det.

Det spirituelle og terapeutiske CV

Intuitiv reikihealer
Uddannet Reikihealer hos Malene Dippel i Silkeborg.

Regressionsterapeut
Uddannet som regressionsterapeut hos Helle Odder, hvilket jeg selvfølgelig synes, er super spændende, og et felt min sjæl også føler sig helt hjemme i.

Numerolog – Numerologist PRO certified og videreuddannelse hos Michela Ivy Norly Ivél
Jeg er uddannet som numerolog hos Numerologerne, der er blandt Danmarks førende numerologer. Johannes og Estel Ehvass er meget kompentente og superdygtige. Uddannelsen har en meget bred flade, hvor man virkelig bliver klædt på til at arbejde professionelt med numerologien. Der ud over er jeg igang med numerologisk videreuddannelse hos Michela, der er super skarp i alt det nye omkring numerologien.

Astrolog
Esoterisk astrolog (uddannet ved Claus Houlberg hos Astrologisk Akademi, Catrine Håkonsson og enkelte kurser hos Soffiah Akademiet, tilsat alt hvad der kan støves op af viden og erfaring fra dygtige astrologer verden over. Et par af mine øvrige personlige favoritter er bl.a. Kaypacha fra Costa Rica, Louise Edington og Adam Elenbass fra USA).

Supplerende terapeutkursus hos Psykoterapeut og astrolog Manookah Soffiah.

Carolina og krystallerne

Jeg har altid elsket sten og krystaller og noget af det første, jeg husker fra min barndom var at sidde og hamre i sten i vores indkørsel for at se deres smukke indre. På strandture blev adskillige stensamlinger slæbt med hjem i posevis og på markeder var jeg altid draget af krystallernes smukke ydre.

For lidt år tilbage fik vi en bunke marksten til et projekt her på gården, som minsandten indeholdt en Rosakvarts af en vis størrelse. Så måtte jeg give efter og dykke dybere ned i krystal hemmelighedernes skattekammer. (Jeg lod mig let overtale. Det var kærlighed ved første Rosakvarts).

Min interesse for de spirituelle og guddommelige ting, voksede for alvor efter jeg blev voksen. Det eksistentielle spørgsmål omkring ”hvorfor er jeg her” optog mig mere og mere. Jeg søgte svar i alt fra dybdegående meditationer, indre rejser, healing, i metafysikken og psykologien. Jeg længtes hjem til et andet sted, som ikke var her. Et sted jeg kunne besøge på det astrale plan. Derfor leger jeg nu med livet. Livet er alvorligt nok, men der skal også være plads til nysgerrigheden og legen.

Nogle af mine inspirationskilder

Jeg har aldrig været typen, der er faldet for en guru. Mine oplevelser og indre sandheder er kommet til mig fra mange steder og retninger, men dog er der nogle, jeg særligt holder af, og som jeg har lært meget af på min rejse. Det er mennesker med en viden, jeg varmt kan anbefale dig at dykke dybere ned i, hvis du, lige som jeg, har en umættelig lyst til at lære mere om livets mystiske, okkulte og metafysiske facetter:

Wayne Dyer, Neale Donald Walsch, Lars Muhl, Gregg Braden, Louise Hay, Teal Swan, Joe Dispenza, Bruce Lipton, Anita Moorjani, Brian Weiss, Alba Weinman, Mira Kelley, James Redfield.

Jeg har helt sikkert sprunget over nogle, men her er vist rigeligt til en start. Er du skarp på engelsk har de fleste en youtube kanal, hvor der findes masser af brugbar information og motivation til din udvikling. Ellers kan du købe mange af deres bøger på dansk eller låne dem på biblioteket.

Lunaracademy-Astrologi og numerologi.

Følg Lunaracademy

Følg med i Cosmic Daily Energy, der udgives hver dag, Cosmic Flash numerologiske månedsenergier
og de astrologiske planetskift samt meget mere på Facebook og Instagram.