Om Carolina & LunarAcademy

Et akademi i selvbevidsthed og energiarbejde

Når du lærer om astrologien, dit horoskop og om dit numerologiske design, åbner det automatisk døren til nye dimensioner i dit liv. Som en bevidsthedsudvidelse får du adgang til mere af det, der før var skjult.

Lunar betyder måne og academy betyder en højere læreanstalt for fx filosofi og astrologi.

Her lærer du altså om dig selv, dine følelser og din fortid på en måde, der skaber rum for både healing og en øget bevidsthed om din forbindelse til naturen, livet og energien omkring dig. Dit potentiale er langt større end du kan forestille dig.

Det er målet. Det er missionen. Det er meningen.

Lunaracademy - Inspirational quote,Wayne Dyer
Astrolog, numerolog og essenscoach Carolina Søndergaard fra LunarAcademy.
Lunaracademy - Numerologi, astrologi og sjælerejser - Udvikling for sjælen

Hvem står bag LunarAcademy

Carolina er udviklingsastrolog, uddannet ved Astrologisk Akademi hos Claus Houlberg, men har også hentet inspiration i mange andre grene af astrologien end kun i den esoteriske bl.a. også inden for evolutionær astrologi og i den traditionelle astrologi.

”Et vigtigt perspektiv i fremtidens horoskoptydning er, at vi er sjæle på en udviklingsrejse gennem livet, hvor vi har mulighed for at benytte os af arketyperne som redskab til en dybere selvforståelse og mestring af vores tanker, følelser og handlinger og dermed livet”.
- Carolina

Carolina Lunamay

Lunaracademy - Inspirational quote, Albert Einstein

Eksamensbeviser og livets skole

Jeg har selv haft en barndom og et liv, der har indeholdt traumer både af fysisk og psykisk karakter. Desværre (heldigvis) fandt jeg ikke hjælp i det klassiske system, men det ledte mig til gengæld i nye retninger. Jeg har altid været drevet af at udvikle mig og blive en bedre og stærkere version af mig selv. 

Al den søgen efter svar har ledt mig rundt omkring i alle mulige retninger, tidligere livs oplevelser, og nu er jeg her i dag so tovholder på LunarAcademy i original og autentisk form, med alt hvad jeg er og indeholder – i en evig neverending evolutions proces.

Det spirituelle og terapeutiske CV

Regressionsterapeut
Uddannet regressionsterapeut (en type hypnose) hos Helle Odder, hvilket jeg selvfølgelig synes, er super spændende, og et felt min sjæl også føler sig helt hjemme i. Regressionsterapien an forløse traumer og lignende fra fortiden.

Astrolog
Esoterisk astrolog (uddannet ved Claus Houlberg hos Astrologisk Akademi, Catrine Håkonsson og enkelte kurser hos Soffiah Akademiet, tilsat alt hvad der kan støves op af viden og erfaring fra dygtige astrologer verden over. Et par af mine øvrige personlige favoritter er bl.a. Kaypacha fra Costa Rica, Louise Edington og Adam Elenbass fra USA).

Supplerende terapeutkursus hos Psykoterapeut og astrolog Manookah Soffiah.

Traumeforløsning hos Psykoterapeut Dorte Trønninge.

Numerolog – Numerologist PRO certified hos Numerologerne

Art de Matematique og andre kurser hos numerolog Michela Yvél

Intuitiv reikihealer I+II
Uddannet reikihealer hos Malene Dippel i Silkeborg.

Nogle af mine inspirationskilder

Jeg har aldrig været typen, der er faldet for en guru. Mine oplevelser og indre sandheder er kommet til mig fra mange steder og retninger, men dog er der nogle, jeg særligt holder af, og som jeg har lært meget af på min rejse. Det er mennesker med en viden, jeg varmt kan anbefale dig at dykke dybere ned i, hvis du, lige som jeg, har en umættelig lyst til at lære mere om livets mystiske, okkulte og metafysiske facetter:

Wayne Dyer, Neale Donald Walsch, Lars Muhl, Gregg Braden, Louise Hay, Teal Swan, Joe Dispenza, Bruce Lipton, Anita Moorjani, Brian Weiss, Alba Weinman, Mira Kelley, James Redfield.

Jeg har helt sikkert sprunget over nogle, men her er vist rigeligt til en start. Er du skarp på engelsk har de fleste en youtube kanal, hvor der findes masser af brugbar information og motivation til din udvikling. Ellers kan du købe mange af deres bøger på dansk eller låne dem på biblioteket.

Lunaracademy-Astrologi og numerologi.