Astrologiens verden

Få dybe selvindsigter og lær mere om dine medfødte arketypiske energier. Hvad er dine særlige styrker? Hvad er dine udfordringer og hvordan kan du bedst muligt arbejde med dem? Ikke mindst kan en horoskoptydning give svar på mange forskellige ting: hvad er dit livsformål og hvordan bruger du dine energier bedst muligt.

Personlig udvikling gennem de 12 stjernetegn, 14 planeter og 12 huse

Forstå dig selv og din livsmission gennem dit fødselshoroskop.

I astrologien findes flere grene og flere plan. Jeg arbejder primært med en kombination af asoterisk (sjælelig) astrologi i kombination med personlig astrologi, fordi det giver mening på en større skala.

En horoskoptydning hos en astrolog er meget mere end simpel ugeblads astrologi. Vi er en kompleks sammensætning af alle disse planeter placeret forskelligt i stjernetegnene, som ydermere er placeret i horoskopets huse.

De 12 arketyper i astrologien er: Vædderen, Tyren, Tvillingerne, Krebsen, Løven, Jomfruen, Vægten, Skorpionen, Skytten, Stenbukken, Vandbæreren og Fiskene.

Disse stjernetegn giver os indsigt i vores personlighed og kan give en dyb forståelse af, hvem vi er som mennesker og hvilken opgave, vi er kommet her i dette liv for at tage fat på.

De 12 stjernetegn

Læs korte beskrivelser om de 12 stjernetegns arketypiske energier her.

Følg Lunaracademy

Følg med i Cosmic Daily Energy, der udgives hver dag, Cosmic Flash numerologiske månedsenergier
og de astrologiske planetskift samt meget mere på Facebook og Instagram.