Udfordrende numerologiske vibrationer

Nogle vibrationer er sværere at have i sit numeroskop end andre.

Lær om de numerologiske talvibrationer - Lunaracademy - Numerolog i Silkeborg

Vi lever i et univers bestående af energi og vibration. Det er derfor en astrolog kan se noget om dig i horoskopet eller aflæse mulige kommende verdensbegivenheder. Det er også derfor, at numerologien kan sige noget om den, du er.

Har du været til en dygtig numerolog eller astrolog, så føler du dig set og genkendt på et plan, der ringer lige ind i både hjerte og sjæl. Der er mange måder at lære sig selv og sine energier bedre at kende på. Numerologi er ikke en vej for alle, men der er også andre veje til Rom. Numerologi mere end at skifte sit navn, som det har fået ry for. Du kan få fantastiske indsigter i dig selv gennem numerologien uden at skifte dit navn. Bevidsthed er nøgleordet til udvikling.

Numerologien og astrologien kan være en hjælp og en støtte på livets udviklings vej. Jo mere vi kender os selv, jo bedre kan vi navigere i livet

Numerologien er en kompleks størrelse bestående af mange tal, der virker i kombination med hinanden. Der er udfordringer ved alt, og der er positive sider ved alt. Når vi lærer om os selv, kan vi løfte os selv op i højeste potens, og ved et navneskifte er vi endnu bedre hjulpet.

Hvis vi ønsker det, kan vi frit vælge at skifte vores navn, så vibrationerne bedre støtter vores livsformål og vores essenstal. Du kan læse mere om numerologi og navneskifte her.

Nedenfor er der listet nogle af de mest udfordrende vibrationer op, vi kan have med os enten via vores fødselsdato eller i vores navne. Jo flere vi har af et tal jo stærkere bliver energien. Nogle tal afbalancerer hinanden, mens andre gør det modsatte. 

Derfor kan det ikke anbefales at skifte sit navn uden at konsultere en uddannet numerolog, der kan hjælpe dig med at sikre, at tallene i navnene og i det øvrige numeroskop støtter og afbalancerer hinanden frem for modarbejder og skaber flere problemer end nødvendigt.

Vil du have en tolkning af dit nuværende numeroskop kan du bestille en session her.

Numeroskop med undernumeroskoper - Få indblik i dig selv gennem numerologi - Lunaracademy

Disse 5 vibrationer hører til de mest udfordrende at have i sit numeroskop.

Klik på de enkelte tal for at læse mere om de numerologiske vibrationer.

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier, der støtter dig i din essens og i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vbrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opbandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug.

Vælg mellem vibrationsolie, der er specielt designet til dig, en der støtter dig i årets 2022 energi eller 5 forskellige til de udfordrende numerologiske vibrationer. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.