Numerologisk navneberegner

Indtast dit navn i beregneren, og se hvilken numerlogisk vibration det giver i den numerologiske navneberegner nedenfor.

Tjek talværdiernes betydning længere nede på siden.

Giver dit navn under 10?
Se eksempler nedenfor, da der er særregler for udregningen.

Hvordan udregner du dit navn numerologisk? Numerologi - Lunaracademy

Du kan også udregne dit navn i hånden ved brug af det åndsproglige alfabet længere nede.

Når du har udregnet dit navn (dine navne) kan du læse om de numerologiske vibrationer længere nede på siden. Du kan bruge metoden til både fornavn og efternavn eller til din hund, kat eller andet.

Særligt for navne der giver under 10.

Giver vibrationen under 10 som fx i navnet Sara (3+1+2+1= 7), skal du lægge din fødselsdato til.

Eksempel 1:
Sara er født den 15. (1+5=6). Dermed 7+6 = 13, som så er 13/4.

Eksempel 2:
Sara er født den 1. Dermed 7+1=8, som stadig er under 10. Derfor skal navnet forstærkes. Det gør man med tallet 9.

Regnestykket bliver således: 7 (navnet Sara) + 1 (fødselsdatoen) + 9 (navneforstærkeren) = 17 der numerologisk skrives som 17/8.

Numerologi - talværdiernes betydning

Det kaldæiske talalfabet - Numerologi - Lunaracademy

Det åndssproglige alfabet kaldæisk numerologi

Det alfabet, der bruges til at beregne dine navnes numerologiske talværdier, kaldes det åndssproglige alfabet, hvor bogstavernes fonetiske lyde danner grundlaget for deres talværdi og ikke rækkefølgen i alfabetet.

Alt her i universet består af energi og vibration. Ligesom musik danner vores navne også en klang, og det er de klange, vi sender ud i verden, og dermed tiltrækker ind i vores liv. 

Vores fødselsdato har en særlig stor betydning for vores liv, ligesom planeternes stilling det minut, vi blev født. Begge giver de et storslået billede af vores liv, som kan tolkes via arketyper. Vores formål og livslektioner ses gennem både fødselshoroskopet i astrologien og i numerologien. Astrologi og numerologi er en fantastisk måde at lære dig selv endnu dybere at kende.

Talværdierne op til 40 og deres arketypiske betydning

Tallene nedenfor giver en kort beskrivelse af de numerologiske arketyper og deres generelle væremåde. Du kan både bruge tallenes beskrivelse som guideline til dine navnes energier og dit fødselsårs numerologiske værdi og tallene mellem 1-31 i forhold til din fødselsdato (grundvibration) og 1-12 for din fødselsmåned.

Vær dog opmærksom på, at vi er sammensat af en utrolig kompleks numerologisk udregning af værdier, og du vil derfor kunne kende flere dele end kun værdierne for dine navne og din fødselsdato. Især din grundvibration (dagen du blev født) er et af de stærke tal, vi har med os, da det er bindeled mellem sjæl og fysisk form. Vil du have et godt overblik over dine tal i dit numeroskop, anbefaler jeg en numerologisk tolkning, der giver dig dybe indsigter i dig selv, dine mønstre, dine medfødte talenter og gaver og din livsvej. Se mere om Numerologic Quantum Vibrations Classic.

1-tallene - Arketype: Solen

De numerologiske versioner af 1´ er energien: 1/1, 10/1, 19/1, 28/1, 37/1, 46/1, 55/1, 64/1, 73/1, 82/1, 91/1.

1-tallene i numerologien handler overordnet om at skinne sit lys og være sit eget individuelle selv. 1-tallene er optimistiske, har gode evner for lederskab, er fyldt med gåpåmod og har lyst til at vinde.

Denne vibration er en super optimistisk og kosmisk guidet energi, der kan opleve stort held i livet. Når 10/1 viser sig fra sin bedste side giver det en social og vellidt person, der stråler, som om de havde en indre sol at skinne med. Man ønsker at vinde og blive rigtig god til noget og bidrager med sit positive livssyn. Når energien er udfordret kan det vise sig som en overdrevet perfektionistisk tankegang, der ikke tåler kritik og man føler sig som en fiasko i livet. Den kan give en ”enten eller” oplevelse at være elsket eller hadet.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du hvis du er født den 10. eller eksempelvis hedder:
Clara, Pia, Aase, Liv, Erik, Adam eller Alan.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Nikola Tesla, Ryan Phillippe, Antonio Banderas, Fred Astaire, Winston Churchill, Karl Lagerfeld, Judy Garland, Wayne Dyer og Neale Donald Walsch.

Hvem kan ikke lide lidt solskin og lidt ekstra held med på vejen? 19/1 i balance handler om at være optimistisk og fremsynet, hvor man er ren i hjertet og går til verden med en ukuelig indre glæde, man spreder omkring sig. Man kan opleve at være særligt heldig og blive guidet af universet, så man let udlever sine store drømme og visioner. Når energien er i ubalance kan den komme til udtryk på en egoistisk og selvcentreret måde, hvor man er forvent og barnlig, hvis ikke man får, hvad man peger på. Den kan også udtrykke sig i overforbrug og storhedsvanvid i større eller mindre grad.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 19. eller eksempelvis hedder:
Olivia, Isabella, Kamille, Kristina, Jette, Grete, Edith, Birthe, Kevin, Finn, William, Kristian, Mathias, Rasmus, Daniel, Finn, Børge, Johan, Larsen, Holm, Damgård eller Krogh.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato)
Tom Hanks, Bruce Willis, Meg Ryan, Janis Joplin, Dolly Parton, Bill Clinton, Coco Chanel, Paul Cézanne, Edgar Degas og Mette Frederiksen.

28/1 kan være en meget modsatrettet energi, hvor man har en indre hårdhed og styrke, men uden på er blid og sød. Overordnet set går man efter succes og har en stor vindermentalitet. Man er meget stærk og formår at sætte noget i gang. Når man kan balancere begge sider af sig selv, kan man være en god leder med storslåede idéer og har en vilje til at fuldføre det, man starter. I ubalance kan man tiltrække sig problemer, hvis man ikke overholder aftaler og tager munden lidt for fuld. Der kan også være en tendens til, at man er for fokuseret mod at nå toppen, så man vælter andre på vejen dertil.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 28. eller eksempelvis hedder:
Susanne, Helene, Annabeth, Soffia, Emmaline, Ingerlise, Annelise, Celeste, Solveig, Thorkild, Nicholas, Steven, Winther, Olesen eller Bjerregaard.

Kendte personer med denne grundvibration (fødselsdato):
Julia Roberts, Denzel Washington, Penelope Cruz, Ed Harris, Kylie Minogue, Lady Gaga, Bill Gates, Jackie Kennedy, Greg Braden og Magnus Heunicke.

Når 37/1 er i balance oplever man stor overflod og succes i livet både i karrieren, økonomien og kærlighedslivet. Man er optimistisk, heldig og lidt af en stjerne, der let tiltrækker sig stor opmærksomhed og bliver beundret. Man gør som man ønsker, står ved den man er, og er modig nok til at gå efter sine drømme. I ubalance kan man opleve at være ramt af skandaler og modsat opleve at både kærlighedslivet og økonomien er problematisk, måske pga. overforbrug. Man kan leve sit liv lidt i overhalingsbanen og står ikke ved sit sande selv.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Stephanie, Rikkelouise, Bernadette, Annasophia, Annizette, Annecatrine, Hansjørgen, Valentino, Fernando, Gottfred, Pedersen, Petersen, Mogensen eller Poulsen.

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 1-tallene i numerologi

2-tallene - Arketype: Månen

De numerologiske versioner af 2´ er energien: 2/2, 11/2, 20/2, 29/9, 38/2, 47/2, 56/2, 65/2, 74/2, 83/2, 92/2.

2-tallene i numerologien er overordnet følsomme og blide. De er passionerede, empatiske og nyder samværet med andre. Ofte er de også meget eftertænksomme og romantisk anlagte.  

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 2-tallene i numerologi

11/2 vibrationen er meget blid, åben energi, der er meget indfølende og empatisk. Man er ofte meget fællesskabsorienteret og har et ønske om, at ville det bedste for sine medmennesker, desværre sommetider på bekostning af sig selv. De pleasende og indfølende tendenser kan give stress og generel urolighed, og at man tyer til søde sager og afhængigheder for dulme alle de mange følelser. 11/2 udfordrer os på at lære at kende forskel på dine og mine følelser gennem en sund grænsesætning og tid til at mærke sig selv.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 11. eller eksempelvis hedder:
Tina, Barbara, Karin, Lilly, Lissi, Liva, Ann, Brian, Nick, Nikki, Jerry, Eric, Harry, Kjær, Bach eller Bang.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Leonardo DiCaprio, Demi Moore, Jennifer Aniston, Luke Perry, Thomas Edison, Salvador Dali, Eleanor Roosevelt og Caroline Wozniacki.

Denne vibration handler om, at man følger sin passion i livet og på den måde bidrager til harmoni og kærlighed i verden. Man kan opleve at blive guidet af engle og universelle energier på sin vej. Man er en stor livsnyder med høje idealer og er ofte også meget kreativ og følsom. I ubalance kan energien vise sig som stress og nærmest en manisk eller meget melankolsk udtryk. Det kan være svært at finde sin sande vej i livet, og man er måske for mor høne over for andre og hjælper/kontrollerer for meget gennem følelserne.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 20. eller eksempelvis hedder:
Sofia, Camille, Katrine, Lone, Coco, Dorrit, Melissa, Natalie, Alison, Monika, Britney, Anastacia, Casandra, Anders, Henrik, Nikolaj, Simon, Arthur, Storm, Viggo, Lassen, Damgaard eller Søgård.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Viggo Mortensen, Nicole Kidman, Cher, Robert F. Kennedy, Rihanna, Gloria Vanderbilt, Joe Biden, Carmen Electra, John Goodman, Joe Cocker og Sophia Loren.

29/2 er en blid vibration med en høj indlevelses evne. Man er i god kontakt med sine følelser, er orienteret mod det fælles bedste og vil gerne hjælpe andre. Man er på en gang både empatisk og målrettet. Der er ofte også en stor kreativitet, som med de andre 2-taller, og man vil gerne nyde livet sammen med andre. I ubalance kan man opleve at have en indre usikkerhed og være oversensitiv over for stemninger og energier i omgivelserne. Man kan have tendens til stress, sorg og forvirring og man kan være afhængig af andres anerkendelse og nærvær.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 29. eller eksempelvis hedder:
Annette, Johanne, Christine, Michelle, Elisabeth, Vincent, Frederik, Jonathan, Matthew, Davidsen, Skovgaard eller Hedegård.

Kendte personer med denne grundvibration (fødselsdato):
Tony Robbins, Oprah Winfrey, Elijah Wood, John F. Kennedy, Michael Jackson, C.S. Lewis, Andre Agassi, John D. Rockefeller og Doreen Virtue.

Har man denne vibration med sig er man ofte meget følsom, men også fast og stærk. Man vil gerne det bedste for andre og har en god forståelse for samfund, strategi og harmoni. Det er vigtigt at være i harmoniske omgivelser og være med til at skabe trygge rammer for andre. Fordi man kan mærke andre tydeligt, kan man være god til at vejlede og guide. I ubalance kan man være for pleasende og have en indre usikkerhed på sig selv og sine evner. Man kan have tendens til indre tristhed og være særligt melankolsk. Det kan være udfordrende at tage beslutninger, og man kan opleve at skifte mening ofte.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Marielouise, Annedorte, Annemette, Phillippa, Steffen, Jenspeter eller Christiansen.

3-tallene - Arketype: Jupiter

De numerologiske versioner af 3´ er energien: 12/3, 21/3, 30/3, 39/3, 48/3, 57/3, 66/3, 75/3, 84/3, 93/3.

3-tallene i numerologien handler overordnet om at ekspandere og vokse på alle planer. For 3´er energien kan det ofte ikke blive stort nok. Der er ofte fokus på viden, status, strategi og image krydret med varme og humor.

Med en 12/3 energi i balance, bekymrer man sig ikke om, hvad andre tænker og hopper (nogle gange lidt for) hurtigt ud i nye ting, har store armbevægelser og en stor humor. 12/3 læringer handler ofte om, at man skal se tingene i et andet perspektiv og nogle gange vende sin verden 180 grader. Der kan være tendens til, at man har overtænkning/tankemylder, og at man misforstår andre eller selv bliver misforstået, hvilket kan lede til, at man føler sig som et offer for omstændighederne.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 12. eller eksempelvis hedder:
Diana, Anna, Lise, Jane, Rikke, Sarah, Eva, Julia, Nina, Karina, Mads, Mike, Milas, Berg eller Beck.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato)
Frank Sinatra, Andy Garcia, Stephen Baldwin, Shannen Doherty, Katherine Hepburn, Frank Sinatra, Ryan Gosling, Anne Hathaway, George Bush, Abraham Lincoln, Charles Darwin, Mark Knopfler og Jack London.

Denne vibration er ofte meget ihærdig og videbegærlig. Der tages ofte et stort ansvar, nogle gange så stort, at man kan føle verdens problemer hviler på ens skuldre, og at livet er en evig cirkel af læringer, hvor man aldrig opnår sine mål. Når vibrationen er i ubalance kan man føle at man aldrig opnår succes, uanset hvor hårdt man prøver, og man bruger en masse kræfter på at sammenligne sig med andre. I balance har man stærk kommunikationsevner og opnår stor livs visdom, man gerne uddeler til andre med varme og humor.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 21. eller eksempelvis hedder:
Helle, Conni, Louisa, Rebecca, Marlena, Malou, Vibeke, Cecilie, Patrick, Nicolai, Andreas, Villads, Hjalmer, Theo, Walter, Helge, Bertel, Scott, Heine, Kasper, Karlsen, Fisker, eller Dalsgård.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Andie MacDowell, Goldie Hawn, Samuel L. Jackson, Robin Williams, Stephen King, Plácido Domingo, Leonard Cohen, Kim Kardashian, Charlotte Bronté, Christian Dior og Edward Snowden.

Denne vibration er ofte en god historiefortæller med store armbevægelser. Man er ofte ikke i tvivl, når en 30/3 energi er i et rum, da den gerne indtager sin plads og fylder i landskabet med meninger, humor og oprigtighed. Man vil gerne lære alt inden for et felt, har store ambitioner og har en stor vedholdenhed, så man når sine mål. Energien i ubalance kan gøre, at man er for stædig og hænger fast i fortiden. Ens image kan have enormt stor betydning, og man kan have en tendens til at se ned på andre.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 30. eller eksempelvis hedder:
Jeanette, Leonora, Bolette, Veronica, Nicoline, Phillipa, Torsten, Valentin, Willhelm, Andersen, Knudsen eller Mikkelsen.

Kendte personer med denne grundvibration (fødselsdato):
Arnold Schwarzenegger, Cameron Diaz, Ben Stiller, Norah Jones, Celine Dion, Eric Clapton, Mike Tyson, Mark Twain, Winston Churchill, Franklin D. Roosevelt, Tiger Woods, Emily Brontë, Vincent Van Gogh og Henry Ford.

Som navnet antyder har man med denne vibration tendens til at være lidt for bossy og gå ind over andres grænser, fordi man mangler situationsfornemmelse og let kan komme væltende ind med sjove bemærkninger, der ikke helt er på sin plads. Man kan sidde fast i fortiden og have et lavt selvværd, hvor man overkompenserer ved at fylde og støje. Det er ikke ”all bad” for i balance er man ambitiøs og formår at finde sin indre power og vækste. Man tør gå efter sine mål, uanset hvad andre tænker, er varm og humoristisk og formår at sætte grænser på en god måde og kan bevidst blive en stærk leder.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Ingemerete, Annekristine, Theodore, Geoffrey, Philippe, Hanschristian, Berthelsen, Lorenzen eller Thøgersen.

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 3-tallene i numerologi

4-tallene - Arketype: Uranus

De numerologiske versioner af 4´ er energien: 4/4, 13/4, 22/4, 31/4, 40/4, 49/4, 58/4, 67/4, 76/4, 85/4, 94/4.

4-tallene i numerologien handler overordnet om at bringe noget nyt til verden og sprænge rammerne. 4-tallene er innovative og originale. Til tider rebelske og kaotiske og de bryder sig sjældent om autoriteter, kasser og rammer. 

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 4-tallene i numerologi

13/4 er en meget modig, unik og revolutionerende energi. Man kan være meget provokerende og opleve store kaotiske omvæltninger i livet. Man kan føle sig lidt som det sorte får og længes efter noget, man ikke helt kan sætte fingeren på. Omvendt kan man også have helt særlige interesser og skabe helt nye, innovative ting, fordi man er fyldt med gode, nytænkende idéer. Ofte er der interesse for kunstneriske områder, den alternative verden eller teknologisk udvikling.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 13. eller eksempelvis hedder:
Alice, Lykke, Rosa, Marie, Laura, Carina, Janni, Birgit, Emil (Tænk Emil fra Lønneberg), Allan, Elias, Gade, Dahl eller Aagaard.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato)
Harrison Ford, Whoopi Goldberg, Alfred Hitchcock, Robbie Williams, Stevie Wonder, Taylor Swift, Fidel Castro, William Butler Yeats, Thomas Jefferson og Patrick Dempsey.

Der er en vis barnlig naivitet indbygget i denne vibration, der er kærlig og empatisk, men som i ubalance kan opleve at blive snydt af andre og kan derfor ende i dårligt selskab. Man kan også opleve ikke at kunne se klart, fordi brillerne er pudset i lyserødt tryllestøv, og man flyver lidt rundt i sin egen indre drømmeverden. Man kan være pleasende for at holde husfreden og have svært ved at sige fra. Når man er balanceret påvirket af 22/4 energien søger man ofte væk fra konflikternes holdeplads og ser masser af potentialer i både mennesker og idéer. Man vil gerne bygge noget innovativt op fra start til slut, hvilket man gør med stor tålmodighed og kreative evner. Man er grundig og tager tingene et skridt af gangen.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 22. eller eksempelvis hedder:
Renee, Mette, Juliane, Thilde, Karolina, Martine, Jennie, Alberte, Birgitte, Kirsten, Søren, Casper, Tonny, Arnold, Anton, Buster, Michael, Malthe, Charles, Magnus, Joachim,Robert, Madsen, Nissen eller Kjærgaard.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Drew Barrymore, Jamie Lee Curtis, Jack Nicholson, Meryl Streep, Aaron Spelling, James Blunt, George Washington, Claude Debussy, Richard Wagner, Iben Hjejle, Casper Christensen.

Når man har 31/4 vibrationen med sig, er man ofte lidt af en original med masser af idéer, der gerne har en alternativt tvist – nyt og anderledes. Man er god til at se nye muligheder, skaber forandringer og nøjes ikke med ordet plejer. Man har gode analytiske evner, er en system tænker og gør gerne noget helt særligt i job/karriere eller i livet i det hele taget. I ubalance kan man føle sig misforstået og sær og trækker sig fra omverdenen. Mennesker, det sociale felt og følelser har ofte ikke den store interesse, og man kan være vred og indelukket.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 31. eller eksempelvis hedder:
Margrethe, Jacqueline, Mettemaria, Annagrete, Catherine, Alexander, Kenneth, Spencer, Andreasen, Thygesen, Østergård eller Johnsen.

Kendte personer med denne grundvibration (fødselsdato):
Anthony Hopkins, Richard Gere, J.K. Rowling, Al Gore, Franz Schubert, Franz Joseph Haydn, John Keats, Johann Sebastian Bach, Ewan McGregor, Clint Eastwood, Christopher Walken, Anthony Descartes og Walt Whitman.

40/4 vibrationen kan være særligt intelligent og har originale idéer. Man er ekstra påvirket af Uranus energien, der kan give et højspændt nervesystem og derfor har brug for alenetid. Man repræsentere en nye unik måde at gøre ting på, og man har ofte helt særlige interesser. Man kan udvikle nye systemer og er ofte videnskabeligt anlagt. Man kan i ubalance føle sig uden for og har en tendens til at blive lidt af en eneboer. Man kan have svært ved at håndtere sine følelser og kan have svært ved at stå ved sig selv. Livet kan føles som en stor prøvelse, man kan have svært ved at håndtere.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Josephine, Mettelene, Annesofie, Nielsjørgen, Mortensen eller Jeppesen.

5-tallene - Arketype: Merkur

De numerologiske versioner af 5´ er energien: 5/5, 14/5, 23/5, 32/5, 41/5, 50/5, 59/5, 68/5, 77/5, 86/5, 95/5.

5-tallene i numerologien handler overordnet om alt med kommunikation, netværk, business og penge. De elsker frihed, tænker hurtigt og har masser af oplevelseslyst.

14/5 er en rigtig kommunikerende vibration med et højt tempo i både tanker og snak. Nogle gange faktisk lidt for hurtig, så man taler alt for meget om alt muligt og ingenting. 14/5 har brug for at lære om grounding og tålmodighed, så man ikke bliver for flyvsk eller stresset. Man har ofte virkeligt et fint talent for at netværke med andre, har gode business skills, god til en hurtig handel og har ofte også mange gode venskaber, der dog kan være lidt overfladiske. Ofte også god til at skrive eller på anden måde formidle.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 14. eller eksempelvis hedder:
Birte, Line, Linda, Emma, Inge, Lilian, Silke, Sandi, Asger, Jacob, Aksel, Hans, Lindy, Jens, Krog eller Ravn.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato)
Astrid Lindgren, Donald Trump, Mark Zuckerberg, Danielle Steel, Albert Einstein og George Lucas.

Påvirket af denne vibration har du et vist portion held og flow med dig på livets landevej. Selv når noget går lidt skidt, er det som om, at der alligevel er en beskyttende hånd og engle, der våger over dig. En helt særlig karisma og gode talegaver følger med denne numerologiske vibration, der siges, at være blandt de bedste bl.a. til at tiltrække overflod og gode relationer. De ubalancerede sider, der kan medfølge denne ellers så fantastiske vibration er, at man føler sig berettiget, er forvent med sit held og føler sig hævet over regler. Man kan blive lidt til den dovne og dvaske side, for det hele går jo alligevel.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 23. eller eksempelvis hedder:
Lisbeth, Stinne, Catharina, Lotte, Cassandra, Martinna, Natascha, Kristine, Betinna, Malene, Antony, Steve, Owen, Victor, Dennis, Carsten, Alfred, Andrew, August, Svend, Ludvig, Olsen, Eriksen, Kirkegaard eller Toft.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Woody Harrelson, Daniel Radcliffe, Bruce Springsteen, Kim Larsen, Miley Cyrus, Leonardo Da Vinci, Pia Kjærsgaard og Max Planck.

32/5 er en powerfuld kommunikations vibration ofte med interesse i business og samfund. Man står ved sig selv og er en formidler, der kan komme langt i verdenen. Man er god til fx at holde taler eller foredrag. Man virker tiltrækkende på andre og har ofte også held i både kærlighed og penge. Når 32/5 er ubalanceret kan der dog opleves problemer i parforhold, karriere og økonomien kan svinge. Man kan være lidt for stor i slaget og vil måske diskutere alt. Det kan også komme til udtryk som overdrevet fokus på sig selv, hvor man manipulerer sig gennem verden.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Pernille, Jennifer, Soffie, Linnette, Annasofia, Suzanne, Stefanie, Morthen, Johannes, Svendåge, Chresten, Thorvald, Rasmussen, Østergaard, Danielsen eller Kristiansen.

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 5-tallene i numerologi

6-tallene - Arketype: Venus

De numerologiske versioner af 6´ er energien: 6/6, 15/6, 24/6, 33/6, 42/6, 51/6, 60/6, 69/6, 78/6, 87/6, 96/6.

6-tallene i numerologien er tallene for kærlighed, familie, omsorg, skønhed og æstetik. Det er feminin kraft, karisma og sensualitet. 

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 6-tallene i numerologi

15/6 er et tal, der har to stærke sider; nemlig den ophøjede feminine livsnyder med kunstneriske, psykologiske og healende evner og så den mere manipulerende, dramatiske og humørsvingende side. Den positive side af energien mestrer sine lavere sindstilstande og har ofte evner inden for terapeutiske fag. Fordi de kender til mørket, er de ofte ikke bange for at dykke ned i de dybere sider af tilværelsen. Der er en god sans for at skabe harmoni både på det psykiske og materielle plan. I den lavere ende kan man være meget dramatisk og udleve de mørkere sider af psyken gennem fx at være kontrollerende og have et umætteligt opmærksomheds behov.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 15. eller eksempelvis hedder:
Astrid, Kamilla, Sille, Jasmin, Karen, Amalie, Lukas, Per, Klaus, Lasse, Juhl, Bech og Friis.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato)
Martin Luther King, Ben Affleck, Agatha Christie, Eva Longoria og Courtney Cox.

24/6 vibrationen er en meget moderlig, omsorgsfuld og kærlig vibration. I ubalance kan man opleve særligt drama og konflikter i relationer, og man kan være meget tro mod det, man opfatter som sit og nærmest afsky andet, der ligger uden for ens andedam. Man kan føle man er den eneste, der giver noget og aldrig får noget igen. I balance værner man om sine medmennesker på en feminin måde. Man er en forenende kraft, der samler gode mennesker omkring sig og har held i kærligheden. Man er også glad for skønhed og god kvalitet.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 24. eller eksempelvis hedder:
Marianne, Grethe, Viktoria, Nicole, Sofie, Joanne, Annalise, Pelle, Peter, Troels, Poul, Benjamin, Thomas, Fillip, Jesper, Oliver, Hansen, Jensen, Møller og Nørgård.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato)
Kristin Scott Thomas, Jennifer Lopez, Barbra Streisand, George Harrison, Bob Dylan, Harry Houdini, F. Scott Fitzgerald, Wilhelm Grimm, Steve Jobs, Tycho Brahe, Nostradamus og Paulo Coelho.

Når man har 33/6 med sig i balance er man er stærk og ansvarlig leder med en stor autoritet med fokus på udvikling, og man kan let opnå materiel succes. Familien og kærlighed er vigtig, og man formår at stå fast på en kærlig måde. Når energien er i ubalance kan man opleve konflikter med andre, og man kan være for hård og egoistisk. Man bruger tid på at sammenligne sig egen vej med andres og kan have tendens til at dømme folk.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Benedikte, Niccoline, Jannisofia, Elizabeth, Fillippa, Flemming, Alexandro, Henriksen, Simonsen, Thomsen eller Kofoed.

7-tallene - Arketype: Neptun

De numerologiske versioner af 7´ er energien: 7/7, 16/7, 25/7, 34/7, 43/7, 52/7, 61/7, 70/0, 79/7, 88/7, 97/7.

7-tallene i numerologien handler overordnet om en spirituel og introspektiv energi, der ofte har en høj intuition og åbenhed overfor universet. De er ret filosofiske, drømmende og tænksomme og kan let have psykiske evner. 

16/7 er en meget spirituel og intuitiv energi, men også en af de mere udfordrende vibrationer, hvor der kan medfølge nogle karmiske lektioner, der pludseligt rammer som et lyn fra himlen. Det handler om, at man skal lære at alt her på jorden på et tidspunkt forgår. Intet varer evigt i samme form her i det jordiske. 16/7 kan give angst for tab og tunge følelser og gøre, at man knokler for at undgå at mærke sine følelser. I opløftet udgave vækker man sin spirituelle natur og kan få meget dybe indsigter på et højt plan. I stedet for at frygte tab elsker man det, som er, mens det er der. Man forstår der er en højere mening med alt. Det er en dyb energi, der ofte er meget indadvendt og eftertænksom.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 16. eller eksempelvis hedder:
Natasja, Mille, Camilla, Anne, Julie, Heidi, Inger, Else, David, Lucas, Mikael, Bjarne, Claus, Juul, Nygård eller Bisgård.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Teal Swan, Eckhart Tolle, Anita Moorjani, Jane Austen, Inger Støjberg, Pierce Brosnan, Madonna, David Copperfield og Kate Moss.

Denne vibration er yderst passioneret, intuitiv og leger sig gerne gennem livet. Hvis energien er ubalanceret, kan man have oplevet at skulle tage for meget ansvar særligt i barndommen, og livet kan føles hårdt og ubarmhjertigt. Man kan være usikker på sig selv og tænker måske alt for meget. Når energien er balanceret, tager man selv ansvar for sit liv, kan udvikle kreative skills og bruge sin store eventyrlyst til at komme rundt og opleve steder i verdenen. 25/7 er meget filosofisk, blød og let.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 25. eller eksempelvis hedder:
Louise, Christina, Simone, Lisette, Monalisa, Victoria, Annamarie, Kathrine, Nathalie, Christian, Romeo, Holger, Sebastian, Rufus, Torben, Nørgaard, Sommer, Laursen eller Klausen.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Will Smith, Christopher Reeve, Sean Connery, Renée Zellweger, Al Pacino, Mike Myers, Sarah Jessica Parker, Tim Burton, Claudia Schiffer, Elton John, Pablo Picasso, Rudolf Steiner og Amy MacDonald.

34/7 er en meget visdomssøgende og filosofisk vibration, der har store idealer og som ønsker at gå efter sine drømme i fællesskab med andre. Det er en af de stærkere 7-tals energier, hvor man er knapt så flyvsk, men er godt funderet i den konkrete verden, samtidig med at man har stor adgang til sin intuition. I ubalance kan man være lidt for flyvsk og ugroundet og føle en indre splittelse mellem den materielle verden og den mere uhåndgribelige spirituelle verden. Man kan blive lidt af en guru og kun gå efter det, man selv mærker uden at tænke på andre.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Charlotte, Benedicte, Marialouise, Vivienne, Leonardo, Steffan, Theodor, Kristofer, Bertelsen, Michelsen eller Lauritzen.

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 7-tallene i numerologi

8-tallene - Arketype: Saturn

De numerologiske versioner af 8´ er energien: 17/8, 26/8, 35/8, 44/8, 53/8, 62/8, 71/8, 80/8, 89/8, 98/8.

8-tallene i numerologien handler overordnet om karma, tid og power. Der tænkes oftest langsigtet og 8´er energien kan give et ret traditionsbundnet og konservativt væsen, der ønsker at være autoritære. 

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 8-tallene i numerologi

Man bliver ofte lagt mærke til med 17/8 vibrationen, der ofte også er naturtalenter på en scene med mindre energien er blokeret eller udfordret, så man oplever det modsatte at have sceneskræk eller angst for at stå frem, for at blive set eller opdaget for den mindste fejl. I sin ophøjede form er man et godt forbillede, der forstår at bringe universel skønhed til verden med en stor udstråling og karisma. Hvis energien er udfordret kan man blokere for sin enorme styrke og blive ekstremt privat.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 17. eller eksempelvis hedder:
Freja, Signe, Janne, Trine, Agnes, Nanna, Ruth, Gitte, Mikkel, Jonas, Martin, Niels, Knud, Karl, Albert, Marius, Lange, Meyer, Bjerre eller Munk.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Robert Di Niro, Sean Penn, Jim Carrey, David Hasselhoff, Eminem, Venus Williams, Paris Hilton, Muhammad Ali, Nat “King” Cole, Michelle Obama, Benjamin Franklin, Angela Merkel, Igor Stravinsk og Andy Kaufman.

Denne vibration handler meget om at tage ansvar og stole på sig selv. I ubalance kan man opleve at blive ladt i stikken og være uheldig omkring penge og familieanliggender. Man kan være overdrevet kontrollerende og være egoistisk. I balance er man empatisk, stærk og kærlig på samme tid, er et godt moderligt forbillede og er en god leder af en flok mennesker. Man har god praktisk sans kombineret med en stærk spiritualitet og følger sin egen vej.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 26. eller eksempelvis hedder:
Cathrine, Annabella, Getrud, Margrete, Gudrun, Rosemaria, Karoline, Connie, Stefan, Gunner, Polle, Frode, Hector, Kennet, Valdemar, Walther, Philip, Jakobsen eller Clausen.

Kendte personer med denne grundvibration (fødselsdato):
Kevin Spacey, Keira Knightley, Hellen Mirren, Carl Gustaf Jung, Mick Jagger, Tina Turner, Channing Tatum, Johnny Cash, Mother Teresa, Hilary Clinton, T.S. Eliot, Joseph Campbell, Guccio Gucci, Ellen DeGeneres, Anders Fogh Rasmussen og Sandra Bullock.

35/8 kaldes også for pengetriaden og er en del af Fibonacci sekvensen med 3,5 og 8. Numerologisk står den for vækst og stor selvtillid. Vibrationen er powerfuld og evner at stå op for det, man tror på. Man ønsker at have indflydelse, er samfundsorienteret og kan opnå stor respekt i livet. Man er meget realistisk og groundet. I ubalance kan man være lidt hård og kan komme til at fremstå følelseskold. Man kan have svært ved at tilgive, tager ting meget nært og skræmme andre (eller sig selv) med sin store kraft.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Liselotte, Josefine, Dorothea, Theodora, Annegrethe, Philippa, Thorleif ,ThorstenKristensen, Sørensen, Hermansen eller Vestergård. 

9-tallene - Arketype: Mars

De numerologiske versioner af 9´ er energien: 9/9, 18/9, 27/9, 36/9, 45/9, 54/9, 63/9, 72/9, 81/9, 90/9, 99/9.

9-tallene i numerologien handler overordnet om at mestre sin styrke og fuldføre sine mål og drømme. Ofte har aketypen et stort mod og er i besiddelse af en enorm handlekraft, der hjælper dem i mål.

18/9 er en af de hårdtarbejdende, knoklende vibrationer, der kan have en tendens til at lukke ned for følelserne eller være dominerende og eksplosiv i sin vrede. Lektionerne i vibrationen handler om, at man i stedet åbner op for sin power og selvdisciplin for at nå et mål på en balanceret måde, hvor man kender sig selv i dybden samt integrerer sine egne skyggesider. Der er gode evner for lederskab og stor arbejdsomhed, når man har lært at kanalisere den maskuline kraft, der ligger i vibrationens arketype, ud i sunde målrettede formål.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 18. eller eksempelvis hedder:
Maria, Betina, Jannie, Lene, Ditte, Jannie, Stine, Karla, Noah, Thor, Frank, John, Henry, Richard, Carl, Lauge, Lund, Skov eller Dalgård.

Kendte personer med denne vibration som grundvibration (fødselsdato):
Brad Pitt, Jean-Claude Van Damme, John Travolta, Patrick Swayze, Kevin Costner, Robert Redford, Steven Spielberg, Paul McCartney, Yoko Ono, Zac Efron og Edgar Cayce.

27/9 handler om at have en god empatisk og intuitiv selvledelse, hvor man tager hensyn til sig selv og andre. Man kan være god til at lede et team og opelske de højeste potentialer i andre mennesker. Man bliver støttet i at gå mod sine mål på en balanceret måde, hvor man er hensynsfuld og har kontakt til sine egne følelser og intuitionen. I ubalance kan man opleve at være særligt hård mod sig selv og kan komme til at tale hårdt. Man kan være en ”overachiever”, der knokler og knokler, men hvor man ikke føler, man kommer nogle vegne.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du er født den 27. eller eksempelvis hedder:
Mathilde, Dorthe, Stefani, Philipa, Magdalena, Catherina, Linette, Alexandra, Caroline, Alberthe, Julianne, Vilhelm, Torvald, Helmut, Olliver, Preben, Mogens., Nielsen, Jacobsen, Jepsen eller Bundgård.

Kendte personer med denne grundvibration (fødselsdato):
Gwyneth Paltrow, Meat Loaf, John Cleese, Bruce Lee, Tobey Maguire, Nikolaj Coster-Waldau, Jimi Hendrix, Josh Groban, John Steinbeck, Theodore Roosevelt, Wolfang Amadeus Mozart, B.S. Christiansen, Jamie Oliver og Lewis Carroll.

36/9 er en stærk leder vibration, som har fokus mod succes og udvikling. Man forstår vigtigheden af samarbejde og formår at få handlet for at opnå dette. Man er ambitiøs, god til at føre an for en gruppe og vil gerne skabe gode, holdbare resultater. I ubalance kan man have svært ved at skabe de store resultater, man ønsker sig, så man knokler og knokler, men aldrig når sine mål. Man kan være lidt for hård over for andre, kun have øje for målet og ikke processen og lede gennem pisk, mere end gulerod.

Du er påvirket af denne vibration, hvis du eksempelvis hedder:
Henriette, Frederikke, Annlouise, Metteline, Annasofie, Annagrethe, Wolfgang,  Jørgensen, Svendsen eller Vestergaard.

Lunaracademy - Numerologi og navneskifte. 9-tallene i numerologi