Om den numerologiske vibration 16/7

16/7 kan være en udfordring at have i sit numeroskop.
Lær mere her om hvordan den kan virke i dit liv.

16/7 numerologisk sit numeroskop kan være en hård vibration med mange udfordringer.

Vibrationen gælder for alle der er født den 16. eller i et år, der giver 16/7 i tværsum. Derudover kan du have vibrationen med som essenstal, livstema, i dine navne eller andre steder i dit numeroskop.

Har du 16/7 med i din fødselsdato, navne eller andre steder i dit numerskop, kan du i ubalance opleve at være generelt frygtsom og urolig. Man kan føle at man altid er lidt på spidserne og at nerverne sidder uden på tøjet. Livet kan føles som hårdt og ubarmhjertigt – som at gå gennem en lang eksistentiel krise.

Man ønsker altid at have kontrol, og man kan have tendens til at knokle for at undgå at mærke, hvor man straffer sig selv og er unødigt hård ved sig selv. Fx som hos modeller i forhold til deres vægt og udseende. Det kan fornemmes, som om man har en højere standard at skulle opfylde end andre.

Man er meget følsom, men kan være bange for at vise det. Det kan føles enormt svært at være den, man er, og man lukker sig om sig selv for at undgå at blive såret. 

Det kan være en udfordring at føle sig rigtig tilpas her på jorden, og ens liv kan være præget af en dyb melankoli.

16/7 er intuitiv og har åbne kanaler til det universelle. Nogle gange kan det være skræmmende at mærke så meget.

Der er også fine og positive sider af 16/7 energien, som dog er langt lettere at udleve i et balanceret numeroskop. 16/7 vibrationen giver nemlig adgang til højere universelle energier, og man kan opleve at have særlige evner som telepati, clairvoyance og andre former for oversanselige evner.

Man er naturligt intuitiv og har en høj moral og etik, fordi man har en stærk forståelse for karma og konsekvens.

Man kan være en exceptionel healer, der har et enormt stort hjerte og kærlighed, der spænder over hele menneskeheden og planeten.

16/7 vibrationen giver karmiske lektioner, men også adgang til clairvoyance og telepati.
I sit ophøjede udtryk er 16/7 en dygtig spirituel lærer.

Man har naturligt en høj selvdisciplin i sin spirituelle udvikling, og man kan videregive denne viden til andre spirituelt søgende. Man kan med tiden finde dybe svar på livet fx gennem tidligere livs oplevelser og kontakt til ydre eksistenser.

Med 16/7 har man en stor refleksionsevne og er ofte en indadvendt, stille type, der er god til at mærke andre. Man har ofte et stort behov for at være alene med sig selv og trives bedst i sit eget selskab eller i rolige omgivelser.

Man lægger liv og sjæl i alt, hvad man foretager sig og kan føle en dyb forbundethed, der er svær at sætte ord på, når man har fundet meningen med sit liv.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så har du nok 16/7 tydeligt i dit numerologiske setup. Vil du have set på hvilke vibrationer, du påvirkes af via tallene i dit numeroskop, så book en numerologisk session her.

Cosmic Aligner vibrationsolietil støtte af den numerologiske 16/7 vibration. Køb den hos Lunaracademy.

Støtte til din udvikling

Cosmic Aligner vibrationsolier er lavet af rene og højtvibrerende essentielle olier.

Du kan bestille en særlig Cosmic Aligner vibrationsolie særligt sammensat til 16/7, der støtter dig med de svære og udfordrende sider af 16/7 vibrationen.

Brug Cosmic Aligner vibrationsolien dagligt som energiredskab, hvis du har vibrationen med via dine medfødte energier, eller hvis du renser den ud i dit gamle numeroskop efter et numerologisk navneskifte.

Du kan også med fordel bruge den på dage med 16/7 i løbet af året, da disse vibrationer også let kan påvirke energisensitive mennesker.