Om den numerologiske vibration 15/6

15/6 kan være en udfordring at have i sit numeroskop.
Lær mere her om hvordan den kan virke i dit liv.

Den numerologiske 15/6 vibration kan være dramatisk og fyldt med ubalancerede følelser.

Vibrationen gælder for alle, der er født den 15. eller i et år, der giver 15/6 i tværsum. Derudover kan du have vibrationen med som essenstal, livstema, i dine navne eller andre steder i dit numeroskop.

Har du 15/6 med i din fødselsdato, navne eller andre steder i dit numerskop, kan du i ubalance opleve at være omgivet af drama, der enten kommer fra en selv eller gennem omgivelserne omkring dig. Det kan derimod være en udfordring at se sin egen rolle i dramaet, og man kan ofte opleve meget stærke følelser som voldsom jalousi, misundelse og et evigt behov for opmærksomhed.

Med 15/6 i ubalance kan man være ekstremt forfængelig og overfokuseret i udseende, som heksen i Snehvide: ”Lille spejl på væggen der, hvem er den skønneste i landet her”.

Der kan være en tendens til at manipulere andre, samt et overdrevet behov for magt og kontrol. Man kan også være hævngerrig og fryde sig over, at det går dårligt for andre.

 

Der kan være et særligt stort behov for at eje materielle ting, nydelsessyge i alle henseender, og man kan opleve have besiddertrang over andre mennesker.

De smukke balancerede kvaliteter i 15/6 er sanselige, feminine og kreative i sit udtryk. Derfor kan man være virkeligt god på en scene, hvor man kan bruge sin forståelse for følelser og livet generelt gennem sit udtryk, hvad end det er som sangerinde, som balletdanser eller som skuespiller. Med 15/6 kan man nærmest tryllebinde sit publikum og virker generelt tiltrækkende på andre – særligt på det modsatte køn.

Jeg har facet mørket inde i mig. Nu rækker jeg en hjælpende hånd frem til dig.

Man har også evner til at se ind i andres mørke og gennemskue skyggesider og falskhed. 

Når 15/6 vibrationen er i ubalance kan det komme til udtryk i manipulation.
I sit reneste udtryk er 15/6 feminin og smuk i sin energi.

Når vibrationen viser sig i balance, har man gode evner for at forbinde krop og følelser og kan formidle viden til andre på en charmerende måde, da man har en stærk forståelse for psykologi og sindets virkning på vores liv. Derfor egner man sig ofte fantastisk i forskellige terapeutiske sammenhænge fx som psykoterapeut, indenfor tantra og lignende.

Man er super passioneret og lidenskabelig i alle livets henseender og går op i luksus, kvalitet og æstetik. Derfor kan man også gøre sig godt inden for brancher som fx indretningsarkitekt, som tøj- eller smykkedesigner eller forskellige former for wellness.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så har du nok 15/6 tydeligt i dit numerologiske setup. Vil du have set på hvilke vibrationer, du påvirkes af via tallene i dit numeroskop, så book en numerologisk session her.

Cosmic Aligner vibrationsolietil støtte af den numerologiske 15/6 vibration. Køb den hos Lunaracademy.

Støtte til din udvikling

Cosmic Aligner vibrationsolier er lavet af rene og højtvibrerende essentielle olier.

Du kan bestille en særlig Cosmic Aligner vibrationsolie særligt sammensat til 15/6, der støtter dig med de svære og udfordrende sider af 15/6 vibrationen.

Brug Cosmic Aligner vibrationsolien dagligt som energiredskab, hvis du har vibrationen med via dine medfødte energier, eller hvis du renser den ud i dit gamle numeroskop efter et numerologisk navneskifte.

Du kan også med fordel bruge den på dage med 15/6 i løbet af året, da disse vibrationer også let kan påvirke energisensitive mennesker.