Om den numerologiske vibration 12/3

12/3 kan være en udfordring at have i sit numeroskop.
Lær mere her om hvordan den kan virke i dit liv.

Den numerologiske 12/3 vibration kan give tankemylder og misforståelser.

Vibrationen gælder for alle, der er født den 12., i december eller i et år, der giver 12/3 i tværsum. Derudover kan du have vibrationen med som essenstal, livstema, i dine navne eller andre steder i dit numeroskop.

Har du 12/3 med i din fødselsdato, navne eller andre steder i dit numerskop kan du opleve generel forvirring og overtænkning/ tankemylder i dit liv. 

Du kan enten selv misforstå omgivelserne eller føle dig konstant misforstået. 12/3 læringer handler ofte om, at man skal se tingene i et andet perspektiv og nogle gange vende sin verden 180 grader. 

Det kan virkeligt være en udfordring at se sig selv og sin egen rolle i misforståelserne klart og tydeligt, hvilket kan medføre, at man ofte føler sig som et offer for omstændighederne.

Man kan have en tendens til at være lidt for hurtig i at tage beslutninger eller drage konklusioner, der så får en i uføre senere.

Det kan være lidt som om, at man lever i en konstant Merkur retrograd, hvor man er forvirret over omgivelsernes svar eller reaktion på det, man siger og gør.

Tag selv action på det, du ønsker skal ske og vent ikke på andres tilladelse. Du er ikke et offer.

I stedet for at tage action selv, venter man på, at andre skal tage teten og derfor får man ikke rigtigt fuldført sine projekter og spreder sig for meget til højre og venstre.

Der er dog også særdeles positive sider af 12/3 energien i balance, som dog er langt lettere at udleve i et balanceret numeroskop. Her er man god til at stå fast, som den man er, og bekymrer sig ikke om, hvad andre tænker. Man er, hvad man populært kalder en stærk karakter.

Man tør at tage sunde chancer, der gør, at man vokser som menneske. Generelt er vækst og forståelse et stort tema for mennesker med 12/3 energien med sig, og det kan vise sig alle steder i livet.

Den numerologiske vibration 12/3 ønsker at vækste på alle planer af livet.
Når den numerlogiske 12/3 vibration er i balance, tør man stå ved sig selv.

Man kan have ret store ambitioner, der gerne skal udføres – gerne lidt tjept. Man kan også være en lidt nørdet person, der elsker at lære mere. Når overtænkningen i stedet viser sig positivt som refleksionsevne, er man god til at uddrage læringer og essenser. 

Med 12/3 er man også hjertelig, varm og har en stor humor, der kan spænde bredt fra plat til helt sort. Den selvsamme humor kan også nogle gange gøre, at man jokker i spinaten og bliver upopulær på den front.

Man kan være en super god lærer inden for sit (måske lidt nørdede) felt, når man får hul på forståelsen og styr på de klare og tydelige kommunikationsevner. Rigtig mange komikere har også 12/3 med sig i deres numeroskop, så noget med humor er klart også i 12/3 ånden.

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så har du nok 12/3 tydeligt i dit numerologiske setup. Vil du have set på hvilke vibrationer, du påvirkes af via tallene i dit numeroskop, så book en numerologisk session her.

Cosmic Aligner vibrationsolietil støtte af den numerologiske 12/3 vibration. Køb den hos Lunaracademy.

Støtte til din udvikling

Cosmic Aligner vibrationsolier er lavet af rene og højtvibrerende essentielle olier.

Du kan bestille en særlig Cosmic Aligner vibrationsolie særligt sammensat til 12/3, der støtter dig med de svære og udfordrende sider af 12/3 vibrationen.

Brug Cosmic Aligner vibrationsolien dagligt som energiredskab, hvis du har vibrationen med via dine medfødte energier, eller hvis du renser den ud i dit gamle numeroskop efter et numerologisk navneskifte.

Du kan også med fordel bruge den på dage med 12/3 eller i december, da disse vibrationer også let kan påvirke energisensitive mennesker.