You are currently viewing Fuldmåne i Tvillingerne 2022

Fuldmåne i Tvillingerne 2022

Et er, hvad du tror, du ved. Noget andet er, hvad du faktisk forstår.

Torsdag den 8. december er der Fuldmåne igen. De tekniske detaljer er som følger: Fuldmånen kulminerer kl. 05.07 på 16º 01’ i hhv. Skytten og Tvillingernes tegn. Denne gang er det Månen, der bliver oplyst af den visionære Skyttesol, der har mange teorier og målsætninger. Hvor Månen i Tvillingerne repræsenterer vores ubevidste og uoplyste sider, så lader Solen sit bevidste lys oplyse tilstande fra en svunden tid. Fortiden skal hvile i fortiden.

Med Månen i Tvillingernes tegn bedes vi om at se på, hvor vi skøjter let henover overfladen af alting og nøjes med blot at læse avisoverskrifterne. Skyttens energi er søgende efter den egentlige sandhed. Hvis du vil vide mere. Og det vil man da. En søgen efter alt det, der er bag de tilsyneladende lokkende clickbaits, som Tvillingernes energi kan have en tendens til at lade sit bevægelige sind indfange af. For er det essensen, der står skrevet med stor font? Eller er virkeligheden og dermed sandheden netop en ganske anden?

Fuldmånen inviterer til, at du selv undersøger sandheden og dykker ned i de emner og teorier, der fanger dig. Med Skyttens iver og ildhu kan du søge vidt og bredt, højt og lavt – ikke bare at vide alt hvad der er værd at vide for, at du kan klare dig til UG, kryds og slange i trivielle samtaler over middagsbordet hos svigermekanikken, men alt hvad der er værd at vide. Brug energien til at søge svar, at forstå og indfange essensen i et emne, der får dine juleklokker op at ringe.

Fuldmåne i Tvillingerne. Astrologi og horoskoptydning. Lunaracademy.

Ingen juletid uden udfordringer...

Månen står klistret op ad retrograde Mars og kan gøre følelseslivet til et sprængfarligt emne, der truer med at nedlægge julehyggen og starte en mindre krig i stedet. Ikke mindre end 3 t-kvadrater pryder himmelrummet og kommer med udfordringer til den kollektive menneskehed. Udfordringer, som vi kan gribe og benytte som et led i udviklingen, hvor strengt det end må føles at stå med fødderne lige i sveskemosen.

Senere op ad dagen trigges storkvadratet i de bevægelige tegn endnu engang. Dette har været højaktuelt særligt i slut november/begyndelsen af december og sætter virkeligt alt på spidsen i det bevægelige kors. Fleksibilitet. Efter års juleindespærring er det godt med frihed til at flytte sig fra a til b, men lærte vi noget af alt det, vi har gennemgået, eller er det igen en saga blot.

Går vi efter vores drømme, spørger Neptun og Jupiter, der nu har indtaget sidste næstekærlige grad i Fiskenes tegn? Og hvad med julen, der jo er hjerternes fest. Bliver den hjertelig eller hvordan ser den udsigt ud?

Sekstilen til Saturn i Vandbæreren giver en udvej af konflikterne. Ansvarets planet. Den store grænsesætter, der sørger for, at lektionerne bliver indlært, så de også kan bruges i praksis. Teori og praksis må gå hånd i hånd. For fællesskabets bedste.

Merkur, der er skiftet til Stenbukken har fået et drys af realisme på tankegangen, men er stadig påvirket af kærligheden til ordet med Venus, der er på sidste vers i Skytten. Og der er jo det med de ord, der skaber bevidsthed i vores fysiske liv. Ordet, der får neurotransmitterne til at transmittere og udsende frekvenser, der giver konsekvenser i det levede liv.

Dig og planeterne

Hvor Fuldmånen påvirker dig i større grad er særligt hvis du har planeter, ascendant eller MC på +/- 5 grader fra 16 grader i de bevægelige tegn: Tvillingerne, Jomfruen, Skytten eller Fiskene. Then you are in for a special treat eller noget. Det kan nok mærkes. Men Fuldmånen kan dog påvirke i større eller mindre grad på anden vis også. Det skal der nok en astronørd til at tjekke, så kontakt din favorit astrolog for et tjek (for sådan en har du da, ikke?).

Glædelig Fuldmåne. Må den bringe dig den fornødne indsigt, du har bug for i dit liv lige nu til glæde og gavn for din udvikling.

Kærligst

Carolina