You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne eklipse i Tyren 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne eklipse i Tyren 2022

I want to break free...

Eklipsen perfektionerer inden for nogle timer. Kl. 12:01 er Fuldmånen eksakt. Det rumler allerede der ude. Der er nogle ret vilde synkroniciteter vi kan dykke ned i.

Skæbneplaneten og karmaens herre Saturn i Vandbæreren er ret dramatisk i t-kvadrat til Fuldmånen mellem Skorpion- og Tyresiden og peger på et punkt, hvor vi lige skal stramme os an. Vi skal steppe et skridt eller måske endda ti op.

Vandbærerens højere udtryk er fællesmenneskeligt og ønsker frihed til folket. Frihed til at udøve vores frie vilje. Til at udfolde vores individuelle essens. Vi har endnu meget at lære og de sidste måneder med Saturn her og alt hvad der kommer til at ske på himlen i foråret, så er det virkeligt ved at være sidste udkald. Måske mærker du det i luften, som et skydække der trækker op til storm.

Måske oplever du konflikter med autoriteter for tiden. Det ville være en klassiker for Uranus og Saturn kvadratet. Månen sammen med Uranus gør det lettere at mærke energierne, der sitrer i luften. Det er ikke nødvendigvis videre behageligt, hvis der ikke er tilsluttet en vis portion jord.

På den bevidste skorpionside er vi ude i magtstrukturer og inde i vores egen indre dybe vande for at finde roden til alt ondt. Merkurs tilstedeværelse er bevidstgørende og gør det lettere at få sat ord på. Venus ønsker intimitet og er nok lidt ude af sin komfortzone.

God fornøjelse med hvad end, der kommer til dig. Fuldmånen er på 16º, så har du planeter eller vigtige punkter i horoskopet på 11-21º i de faste tegn Tyren, Løven, Skorpionen eller Vandbæreren, så fornemmer du nok Fuldmånens power ret kraftigt i dit liv.

Kærligst

Carolina

NYHED Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

PRIS 149,-