You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Skytten 2022

Cosmic Flash – Venus i Skytten 2022

Sjæl i flammer

Venus, med et skud af Skyttens visioner og bevægelige ild, skal nok varme os oven på en kølig og intens dukkert i Skorpionens dybe vande.

Hun følges med bevidstgørende Merkur og Solen i første del af rejsen, så vi er endnu ikke helt færdig med den snakkelystne energi, der dog får et mere storslået udtryk, når alle tre når til Skyttens tegn i løbet af de næste par uger, og Skyttesæsonen sparker døren ind hos både hr. Hansen og fru Jensen.

Når Venus er i Skytten, så elsker hun vidt og bredt. Skytten kan favne alt og alle. Kærligheden står ikke stille, men kan flagre rundt, som i de retninger vinden bærer. Der kommer ikke til at mangle hverken lyst eller passion for Skyttens ild brænder og tænder bål i hjerter.

I Skytten må Venus indrette sig efter den sprudlende og sandhedsøgende energi, der slet ikke kan få nok viden. Man kunne nemt forelske sig i en bog, et fag eller en ny religion. Hvorfor ikke kaste kærligheden på noget så stort og ekstraordinært som universet selv.

Hvordan kan du bruge energien?

Har du styr på kærligheden, så kan det være, at du skulle tage din partner under armen og tage på opdagelsesrejse ud i det blå. Er du kun dig selv, så finder du måske kærligheden ude i verdenen. Vær ikke for snæversynet, men åben dig op for nye muligheder og udvid dine horisonter til widescreen.

Kærligheden rummer alt, og det skal være magnificent og større end livet. Mindre kan simpelthen ikke gøre det. Tro på det, så skal det nok komme. Livet er et eventyr, og kærligheden kan opleves lige sådan – særligt med Venus i Skytten.

En gammel hund kan også lære nye tricks. Vi bliver aldrig for gamle til at opdage nye sider af os selv og af kærligheden. Måske bliver vi lidt overoptimistiske, men hvad gør det. Hellere fyldt med glæde og troen på det bedste end sur og gnaven.

Tjek hvilket hus du har Skytten i dit eget fødselshoroskop. Det vil være det livsområde, der bliver påvirket af Venus´ kærlige energi de næste 3,5 uge.

Har du selv eller kender du en med Venus i Skytten, så kommer du eller vedkommende helt sikkert på hjemmebane i de visonære og eventyrlystne energier.

Kærligst

Carolina

Cosmic Flash - 2023 Edition

Cosmic Flash - 2023 edition. De numerologiske årsenergier, Merkur retrograd og støre astrologiske transitter for 2023. Numerolog og astrolog Carolina Søndergaard

E-bogen om de numerologiske vibrationer, der påvirker os alle i 2023.

Inkl. Merkur retrograder og større astrologiske begivenheder.

32 sider med indsigt fra tal og stjerner. Leveres i PDF via email.

PRIS 149,-