You are currently viewing Pluto i Vandbæreren 2023-2043

Pluto i Vandbæreren 2023-2043

Det store skifte på vej mod Vandbærerens tidsalder

Når Pluto skifter tegn, så er det store ting, der sker i den kollektive energi. Plutos transformerende og forvandlende effekt går sjældent stille for sig. Særligt lige ved skiftet og i de sidste grader er energien signifikant.

Plutos rejse gennem Stenbukken har budt på finanskrisen og slutteligt både corona- og energikrise. Kriser er et af nøgleordene for Pluto. Hans transitter er ikke lette at danse med og har man modvilje over for hans forvandlende kraft, så bliver det kun sværere.

Pluto nedbryder gammelt snavs og afslører ofte de grimme og grumme sider ved det tegn, han opholder sig i samtidig med, at der sker livsforandrende transformation. Det sure med det søde. Død og genfødsel. Han er ikke Skorpionens planet for ingenting.

Hans første visit i Vandbæreren sker fra torsdag den 23. marts. En dag man passende kan skrive sig bag øret, da skiftet kan føles markant.

Plutos tidslinje i 2023 og start 2024
• Skifter til Vandbæreren den 23. marts 2023
• Stationerer og går retrograd 1. maj 2023 fra 00º 21’ i Vandbæreren
• Når tilbage i Stenbukken 11. juni 2023
• Stationerer og går frem på 27º 53’ i Stenbukken den 11. oktober 2023
• 2. Heat: Skifter igen til Vandbæreren den 21. januar 2024

I efteråret 2024 bliver der igen et kort gensyn med Stenbukken, hvorefter han bliver i Vandbærerens tegn indtil i 2043.

Masterclass om Pluto i Vandbæreren 2023-2043​

MASTERCLASS

Hvad betyder Pluto i Vandbæreren for dig personligt?

Hvad betyder Pluto i Vandbæreren for os alle?

Find ud af mere i denne 1 times Masterclass. Fortalt i et letforståeligt sprog.

Køb adgang til Masterclassen her

I Vandbærerens tegn, der har overordnede nøgleord som frihed, lighed og fællesskab kommer Pluto til at gøre sit forvandlings- og afsløringsarbejde i godt 20 år frem. Der kommer mere og mere fokus på Vandbærerens positive kvaliteter, samtidig med at nogle af de knap så flatterende Vandbærersider kommer frem i dagens lys.

Et af Plutos nøgleord er også kontrol og undertrykkelse. Så der vil ganske sikkert være kontrollerende og undertrykkende elementer af fællesskabet og friheden i højere grad, der sagtens kan være højteknologiske i sin karakter.

A.I. og robotter bliver en del af vores hverdag i højere grad, og det kan jo både positivt og negativt alt efter hvilket modenheds stadie, vi som mennesker formår at forvalte de energier, der nu er til rådighed. Intet er godt eller dårligt selvom Plutos energi gerne tyer til sort/hvid tænkning, når energien ikke forvaltes i højere frekvens.

Samtidigt kan der blomstre fællesskaber op, hvor de smukkere sider af Vandbærerens frihedselskende energi kommer til syne. Alt sammen vil ske simultant hen over de kommende 20 år.

Har du personlige planeter sidst i de kardinale tegn (Vædderen, Krebsen, Vægten eller Stenbukken) eller først i de faste tegn (Tyren, Løven, Skorpionen og Vandbæreren), så har du sikkert allerede fornemmet Plutos forvandlende og transformerende energi (eller det er på vej) måske endda med møje og besvær. Pluto kan sagtens have rippet op i gamle traumer og den slags. Det er sjældent nemt, men livsforandrende. Nøglen ligger i overgivelsen.

Pluto kan også påvirke planeter i andre tegn med mere harmoniske aspekter, selvom Plutoarbejde sjældent føles vildt harmonisk. Det vil kunne ses i en astrologisk konsultation.

USA har jo haft Pluto return her i 2022 – en energi som fortsætter ind i 2023. Så der sker i hvert fald store forvandlinger og forandringer der – både i år og næste år.

Det er minsandten interessante tider at være menneske i.

Kærligst

Carolina

Bliv medlem i Cosmic Lights Cosmunity.

Dette får du bl.a. med i dit medlemskab af Cosmic Lights Cosmunity:

  • Minikurser i astrologi og numerologi.
  • Månedens astrologiske artikler om energiskifte, der giver dig de bedste forudsætninger for at samskabe med universet og forstå energierne omkring dig og dine medmennesker.
  • Live meditationer i lukket facebookgruppe.
  • Lunartalks – Livetalk om månedens numerologiske energier og måner i kosmisk, lukket facebookgruppe, så du kan tune ind i energien og leve livet bevidst i energiflowet hver måned.
  • Hver måned får du desuden mulighed for at bestille månedens olie til en helt særlig medlemspris.
  • Adgang til voksende meditations- og visualiseringsbibliotek på dansk.
  • Særpriser på events, kurser og sessioner hos LUNARACADEMY.

Pris pr. måned for de første 2 måneder 50,-
herefter er medlemsprisen 95,- pr. måned. (1 måneds opsigelse).