You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Vædderen 2022

Cosmic Flash – Venus i Vædderen 2022

Girlpower training for princesses

Venus er taget på girlpower bootcamp i Vædderen. Selvom det ikke er i Venus’ yndlingsstil at være klædt i armygrønt og blive testet på sin råstyrke og maskuline færdigheder, så er det vejen frem de næste uger. I hvert fald indtil hun når målet på 29º 59’ i Vædderen den 28. maj og kan ånde lettet op, når hun når til Tyrens tegn.

Inden da skal der måske flækkes en negl og skrammes et knæ. Venus i Vædderen bringer associationer til den gamle danske film ‘piger i trøjen ‘ med Dirch Passer. Ikke nødvendigvis noget, der passer sammen som fod i hose, men heller ikke uladsiggørligt trods alt – med lidt knofedt og sved på panden.

Inden maj har fået ben at gå på er den feminine gudinde inden i os alle forvandlet til Wonder Woman (indsæt selv en kvindelig superhelt efter egen smag og behag). Venus energien, der jo ellers ynder at nyde naturen fra hængekøjens behagelige komfort, når hun er på hjemmebane, må i stedet træde i karakter og sætte en retning.

Mens Vædderens maskuline planet Mars er lidt ude af sig selv for tiden i Fiskenes tegn, må damen selv træde i karakter. Så Ladies – Do it yourself. Er der noget, som en ægte gør-det-selv woman? Husk på at det er arketypiske historier, der både kan udspille sig i det ydre såvel som i det indre. Alle indeholder vi det maskuline og det feminine. Venus får lært how the guys do it. Det giver også en god forståelse for hinanden. Hvem er nu det svage køn?

En anden mulighed for Venus i ildtegn er some hot loving. Venus elsker kærlighed, og i Vædderens energi er der fuld knald på. Læg selv to og to sammen. Det er et potentiale. Og ikke et af de dårlige.

Venus i Vædderen. Lunaracademy esoterisk astrolog i Silkeborg.

I can see clearly now

Venus får ekstra smæk på, når hun møder op med dværgplaneten Eris, der også er kendt som stridens gudinde (mest fordi hun ser og siger sandheden). Det er ikke altid det, der giver de største popularitets point i skolegården. Men det gør det ikke mindre sandt af den grund. På et andet niveau kaldes Venus og Eris seer-aspektet, fordi Venus hersker over det 3. øje esoterisk og Eris navigerer lige til essensen.

Energien mellem Eris og Venus trapper op fra den 17. maj og kulminerer den 24. maj, hvorefter det aftager igen.

Hot lovin´

Her sidst på måneden skal vi også gennem kvadratet til Pluto, som er det første udfordrende aspekt siden Venus´ rendevous med mørke Mr. Pluto himself henover vinteren. Der bliver testet og presset til på selvværds fronten igen.

Aspektet kan også komme til udtryk, som en kærlighedsmæssig dybde, der kan blive lidt (meget) skorpionsk. Pluto er jo Skorpionens planet. Hede romancer og jalousi. Drama er en tendens og særligt her i slutningen af maj med Venus og Pluto. Den plutoniske energi kan blive ret kontrollerende, hvis man ikke har styr på den side af virkeligheden endnu. Kontrol kontra værdi.

Energien i slut maj er intens og kan give sved på panden. To hot to handle måske. Få det bedste ud af det og giv den gas på den feminine kriger front. You can do it, girl.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.