You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne eklipse i Skorpionen 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne eklipse i Skorpionen 2022

Give up the fight

I morgen tidlig klokken 06.13 topper månedens Fuldmåne Eklipse på 25º 17’ med Månen stående i Skorpionen og Solen lige overfor i Tyrens tegn. En fuldmåne er en opposition og dermed en stor spænding eller konfrontation. Den største modsætning. Men det er dog to sider af samme akse, og derved er der fællesnævnere. De kan blot være svært at se – særligt for en selv. Man finder ofte sin favoritside at sympatisere med og lader andre spille modparten. Hvem vil være Skorpionen? Ingen – eller i det mindste er der få, der tager ejerskab over disse sider… The Good, the Bad and the Ugly.

Denne eklipse er en total måneformørkelse og kan bedst beskrives som en fuldmåne på speed. Noget skal slippes, noget topper. Fulmånen er som et stykke musik, der opbygger sig gennem den tiltagende måne for så at blæse igennem ved fuldmåne og derefter aftage. Det er derfor, fuldmåner er et spændingsfelt uden mage. Månesyge kan indtræffe – folk bliver ”lunatic” (Luna = Måne). Som månen påvirker tidevandet, påvirkes vi også i kroppe, der primært består af vand. Nogle fuldmåner mere end andre, alt efter om den rammer personlige punkter i vores fødselshoroskop.

Denne gang kan du føle dig ekstra hårdt ”ramt”, hvis du har planeter omkring 25º i et af de faste tegn (Tyr, Løve, Skorpion eller Vandbærer) +/- 4 grader.
Advise: tag den med ro og lade det, der vil til overfladen komme frem i lyset, hvad end det er.

Skorpion Fuldmåner er en fugl Fønix proces.

Rise above and ressurect, mr. Phoenix

Hvis der er noget Skorpionens tegn kan få os til, så er det at kæmpe. Ikke som i den sædvanlige Vædderbetonede krig, men den dybe mørke krig, der mest af alt handler om vores egen indre krig mod egne mørke tilstande, der projiceres ud på omverdenen. Som Michael Jackson synger i ”Man in the Mirror”, og jeg gentagent vender tilbage til:

“If you wanna make the World a better place,
Take a look at yourself, and then make the change”.

I Skorpionens tegn findes alt det, som er tabu, mørket og det dybe begær. Alt det som alle ved og kender, men kun få tør at sige højt. I det mindste ikke før de har samlet et vist form for mod til at gå ned i Skorpionens mørke huller, der kan være sorte som tjære. Limbo, som det kaldes i katolske sammenhænge, må være et skorpionsk sted, og ligeledes er helvede det. Men det er dog ”kun” en tilstand inde i os, der kan opløses gennem kærlighedens flammer.

Til helvede og tilbage er en skorpionsk rejse. Skorpionens planet Pluto symboliseres også ved Hades i græsk mytologi. Pluto er ”The Lord of the Underworld” – berømt og berygtet. Mange tør ikke bevæge sig ned i egen underverden. Det betyder ikke, at den ikke eksisterer der inden i – blot at skyggerne bliver undertrykte. Skyggearbejde og psykologi er ”Plutonsk” og Skorpionsk arbejde. Man kan ikke undertrykke alting altid. Før eller siden vil det komme til overfladen.

Skorpionens tre faser:

  • Den stikkende hævngerrige skorpion, der projicerer skyggesiderne ud på verden og nægter at se på sine egne. Det er her, hvor den indre kamp udspilles i det ydre.
  • Skorpionen, der nu er på en dyb erkendelsesrejse og brænder sig ”selv” i transformationens flammer og genopstår igen og igen – hver gang ny og mere lysende end før.
  • Til sidst er Skorpionen som ørnen, der svæver over horisonten – renset fra gamle tilstande og nu har et højere perspektiv og kan hæve sig over sine lavere tendenser.

Den bedste måde at komme gennem skorpionske tilstande er at give efter. At træffe valget om at lade sig rense og heale. Det er ikke let, når kampen ligger så nært og lige til højrebenet. Som der siges i esoterisk astrologi: Pluto er et valg. Et dybt rodchakra valg.

Det valg handler om at slippe kontrollen og vælge tilliden – symboliseret ved Jupiter. Det kræver mod at ”surrender yourself” totalt til din skæbne. Til den højere vilje. Din vilje ske – ikke min. Det er det valg, der skal træffes.

Vild Fuldmåne eklipse i Skorpionen - Maj 2022 - Lunaracademy, astrolog i Silkeborg

And I´m feeling good

På den anden side i eklipsens ende finder vi Tyrens tegn. Tegnet for nydelse og værdi. Tyren elsker alt det formgivne – alt det man kan tage og føle på. Sanserne i denne verden hører til Tyren. Duftene, smagene, synet, berøring og det man kan høre. Ikke så sært at Tyrens tegn også er kunstens tegn. Det er Venus´ tegn – den feminine kærligheds gudinde.

Tyren og Skorpionen har noget at lære af hinanden. Alt fysisk vil før eller siden forgå og blive til intethed. Men energien er der endnu. Man kan stadig føle det inden i. Skorpionen er døden, dybet og genfødslen (i overført betydning), mens Tyren nyder alt, hvad der er i fysisk form. I sit højeste udtryk nyder Tyren nuet.

Vi må nyde det nu, som er. Tage det ind. Snuse til blomsterne som Tyren Ferdinand og ikke tage det hele så tungt. Vær let i hjertet og se på alt det smukke som findes. Husk at holde fokus her på jorden, så du ikke bliver fortabt i intetheden og i mørket. Tyrens esoteriske motto er ”Jeg ser, og når øjet åbnes er alt lys”. Solen i Tyren under denne eklipse beder os om at bevidstgøre den opløftede Tyr inde i os alle. Ikke den bægerlige Tyr, der vil eje og besidde. Men den der ser lyset. Det er lys og mørke. Begge tegn indeholder den kapacitet på hver sin måde.

På mange måder handler denne eklipse om bevidstgørelse. Merkur er på vej tilbage mod Solen og er lidt ude i periferien, som også Uranus er. Uranus er frihedens planet. Dermed fortæller planeterne en historie om: ”at ønsker du at være fri, må du først bevidstgøre gamle tilstande og oplyse dem”. Når du siger noget højt forsvinder mørkets kræfter.

Nu bliver det måske lidt til den langhårede Skytteprædikende side for nogle, men tag alligevel budskabet ind (inspireret af en tur i kirke den anden dag og mine 4 Skytteplaneter, der angiveligt finder masser af inspiration i gamle skrifter, der fint går hånd i hånd med astrologi). Som Jesus sagde til de mennesker, der var mødt op for at stene en kvinde, der havde begået ægteskabsbrud: ”Lad den som aldrig har syndet kaste den første sten”. Og alle forsvandt.

Synd betyder på aramæisk at ramme ved siden af, og hvem af os har ikke det på et eller andet tidspunkt. Det er menneskeligt at fejle. Det er kun, når vi ikke tager ved lære, at det bliver et problem. Når vi ved bedre, gør vi bedre. Tilgiv dig selv for dine fejl (og andre for deres). Lær af dem. Det er Saturn arbejde. Og jo flere vi er der tager vores ansvar på os, dykker ned i eget mørke og fejer foran døre (også bagdøren og terrassedøren) – jo bedre og lysere end fremtid kan vi alle gå i møde.

Se med Tyrens øje, som er det 3. øje. Det indre øje. Kvadratet mellem Solen og Saturn, der er højaktuelt her dagen, før eklipsen handler om karma og ansvar for den vej, som er din. Du kan ikke tage ansvar for andre, men må feje foran egen dør først og fremmest. Pluto bidrager med en transformerende trigon til Solen og sekstil til Månen. Der er transformation i luften, hvis du tør og vælger det.

The Choice is yours.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.