You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Vandbæreren 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Vandbæreren 2022

New month, New moon, New ideas

Nymånen i det mest fremsynede tegn Vandbæreren, sker den 1. februar kl. 06.45 på 12º 19’. Men, men det er ikke kun lutter lagkage, selvom der er nye begyndelser og nyheder på programmet. Sammen med Nymånen befinder gode gamle Saturn sig kun 3 grader væk og danner dermed en konjunktion med Solen og Månen. En forening af de tre energier.

Under en Nymåne er følelserne (Månen) og bevidstheden (Solen) i alignment. Denne gang i Vandbærerens tegn, der er et fast (stædigt og vedholdende) lufttegn (tankernes og ideérnes univers). Fastheden og måske begrænsningerne forstærkes af Saturns tilstedeværelse. Der skal eksamineres og tages ansvar før vi kommer videre.

Saturn herskede i Vandbærerens tegn før opdagelsen af Uranus, der kom til verden med revolutionerende idéer, så han kender godt til Vandbærerens energi og lader sig ikke sådan løbe om hjørner med.

I et snerrende arbejdsaspekt 3 tegn længere fremme i den faste jordnære Tyr har Uranus gjort ophold for en årrække og beder stadigt om revolution inden for Tyrens område: Jorden, værdier, selvværd, nydelse og kvalitet.

Less is more er devisen og i årene med Uranus her er downsizing, resizing og anderledes tænkning en oplagt mulighed eller en påkrævet nødvendighed grundet tingenes tilstand i verden – ikke mindst pga. kvadratet til begrænsningernes planet Saturn i fremtidens tegn Vandbæreren.

Jorden kan ikke levere en ublu mængde af ressourcer, hvor vi bare forbruger og smider væk Genbrug er det nye hot. Giv gamle ting nyt liv er den mest perfekte brug af Saturn og Uranus kvadratet. Vi må lære at bruge de ressourcene korrekt, fordele goderne mellem alle jordboere og vælge at fx benytte os af vedvarende, bæredygtige energi-, arbejds- og boformer til glæde og gavn for den enkelte og dermed for alle. Ingen gruppe er stærkere end sit svageste led. Vi må løfte hinanden op energetisk. Den energi, vi hver især udsender, påvirker fællesskabet.

”En for alle og alle for en”, siger Vandbæreren, der ved, at det tager en landsby at samarbejde for en bedre fremtid. Vi må stå sammen og tage ansvar for vejen frem. ”Kan du stå selv og træffe dine egne valg?” kalder Makemake fra Vægtens tegn. Vi slipper ikke uden om, og jo mere vi bliver stærke lukkede cirkler hver især, desto mere er vi til gavn for at skabe et bæredygtigt liv til glæde for alle og ikke kun de få.

Nytænkende nymåne i Vandbæreren - Lunaracademy - Astrolog i Silkeborg

Tanker skaber følelser - tænk nye tanker

Mens Nymånen kulminerer holder Merkur transformations- og detektivmøde i underverdenen hos Pluto. Der forskes i tankens kraft. Pluto er rodchakra power og vilje, mens Merkur står for at uddele ord og tanker. Han er gudernes sendebud på en dyb mission.

Mars haler ind på Venus på vejen op af Stenbukkens bjergskråning og sætter gang i fusionen mellem det feminine og det maskuline, der hænger unægteligt sammen, hvis det hele skal fungere. Der er optakt til at begge dele kan virke inde i os og få den plads de begge fortjener i livet. Nydelsen og roen. Aktiviteten og handlingen. Jupiter sørger for at booste energien med Mars og Venus fra sit perspektiv i Fiskenes universelle kærligheds hav.

Sæt intentionen for din fremtid. Det er tid til at lade nye idéer udvikle sig for det fælles bedste. Lad dem få liv. Din glæde og entusiasme smitter som en steppebrand.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-