You are currently viewing Cosmic Flash – Februar 2022

Cosmic Flash – Februar 2022

De astrologiske og numerologiske energier for februar måned

Stol på dig selv – Følg dine egne veje – Lad være med at være en kontrolfreak – Tag ansvar og husk empatien og hensynet til andre.

Februar bliver en interessant måned, der kommer til at kræve ansvar. Vil du være en mester og din egen autoritet, så skal du tage energien hjem til dig selv. Til trods for at vi er i Vandbærerens sæson, så er der så meget fokus på Stenbukkens tegn, at Vandbæreren energien næsten drukner eller i hvert fald må tilpasse sig.

Vi må stille os selv et spørgsmål i februar. Vil du styre skibet eller overlader, du det til andre for at undvige at tage ansvar? Numerologisk er der spot på, at vi følger vores egne veje og tager lederskab. Det skal gerne være med fokus på flokken og gruppen, som vi er en del af, men ikke på bekostning af.

Pleaserkasketten bliver nødt til at blive smidt væk – for good. For hvem er du, hvis du render rundt og tilpasser dig? Hvis du hele tiden er hende (eller ham), der glatter ud og reder trådende ud. Det giver usikkerhed i flokken (familien, på arbejdspladsen og hvilke grupper du ellers er en del af), når du ikke er tydelig og konsekvent i dit udtryk.

Konsekvent betyder hverken ond, hidsig, sur eller vred. Men at du trækker en streg i sandet på en god måde, så folk ved hvor de har dig. Du kan ikke få din vilje hver gang, men find en fælles hammel at trække på hvor andre også bliver glade. Ingen skal undertrykkes og alle er frie.

Tag din egen medicin og behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet. Vær den gode mor/far arketype, der formår at sætte tydelige grænser, men som også formår at rumme andre med de følelser og tanker, de måtte have. Vis vejen og gå forrest med det gode eksempel.

Jo mere vi bliver os selv med klare og tydelige grænser, desto bedre kan vi navigere sammen. For vi ender ikke i drama med nogle, der pludseligt skifter mening, fordi de havde glemt at være gennemsigtige med deres ønsker og mål.

Februars energi læner sig op af årets indre og ydre vibration og den kommer igen til november, så lykkes du ikke med den her, så er der en runde mere sidst på året.
(Tilmeld dig desuden nyhedsbrevet og få e-bogen ”Cosmic Flash – 2022 Edition om årets numerologiske vibration med kvit og frit. Tilmelding finder du nederst på siden her).

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i februar

Nymånen i Vandbæreren

Februar skydes i gang med en Nymåne i Vandbæreren allerede på første dag lige fra morgenstunden. Læs om mere Nymånen i Vandbæreren her.

Merkur går frem igen

Den 3. februar er det endeligt tid til, at Merkur får noget retning og fremdrift, men kommunikationsplaneten er først ude af sin skygge og tilbage ved udgangspunktet den 24. februar, så der går lige lidt, før vi er i fult gear. Men det kan helt sikkert mærkes i løbet af februar, at der kommer bedring på kommunikationsfronten.

Vi skal dog hen til den 20. februar før at Plutos kontrol slipper igen. Men højdepunktet nås den 12. så derefter går det stødt fremad, som Merkur kommer længere og længere væk fra Pluto. Den 14. bliver tankerne mere luftige, når Merkur igen går i Vandbæreren. Læs mere om Merkur i Vandbæreren her. Vi så eksempelvis at medierne åbnede op for kritiske historier, da Merkur smuttede i Vandbæreren i starten af det nye år, og særligt da forbindelsen med Pluto blev afbrudt, så mon ikke der kommer mere til overfladen, som måneden skrider frem.

Solen møder Saturn

Den 4. februar møder Solen i Vandbæreren den gamle læremester Saturn. Der skal stås til regnskab for de vilde Vandbærer idéer og den frihed der ønskes, bliver ikke uden, at der tages det ansvar, der skal til. Vil du være en autoritet, så har du også selv konsekvensen af dine handlinger. Og det har vi jo her på kloden. Intet valg eller fravalg sker uden, at det har en eller anden form for konsekvens. Det er loven om årsag og virkning, også kaldet karmaloven, og det er Saturns afdeling. Vandbærerenergien søger gerne forståelse for de universelle lovmæssigheder, så måske ser vi en konsekvens på den front.

Høstplaneten Ceres skifter tegn

Høst gudinden Ceres skifter til Tvillingernes tegn den 9. februar. Så er der kontant afregning ved kasse 1, hvis ikke kommunikationen får en anden lyd. Ceres er omsorgsfuld og ordentlig og beder om, at der tales pænt sammen, hvis ikke munden skal vaskes med sæbe.

Ceres giver en form for minikarma. Instantkarma. Hende og Saturn har noget kørende og det handler om at lære at begå sig ordentligt her på Moder Jord. Vi har haft glæde af hendes selskab i Tvillingerne henover efteråret, men så var der lige en retrograd. Mere om hendes transit senere.

Samme dag danner Mars harmoni med Uranus og giver mulighed for, at der kommer udviklingsnyt af en art.

Mars møder Venus

Den 14. har Mars sneget sig ind på samme grad som Venus (15 grader i Stenbukken). Love is in the air og der er lagt i kakkelovnen til, hvad der nok er 20´ernes mest romantiske Valentins dag. I 2017 var de også tæt i Vædderens tegn, men ikke helt så tæt som denne gang. Selvom det sker i Stenbukken, der ikke er kendt for de store romancer i sig selv, så er det tid til at fokusere på det langvarige, holdbare forhold mellem den maskuline og den feminine energi. Inden i som uden på.

De mødes faktisk også relativt tæt på Valentins dags i 2024, men der stiller Pluto sig lige midt imellem romancen og ellers skal vi frem til 2047, hvor de mødes inden for 5 grader i Feiskene, for en så romantisk Valentins dag. Så nyd den i fulde drag. Tag på en date, kys en frø. Måske er han den prins, du har længtes efter hele livet.

Fuldmåne i Løvens tegn

Fuldmånen kulminerer den 16. februar og temaet er ”mere OS, mindre MIG”. Det er Vandbæreren, der har vundet solsiden og dermed er her, der kastes lys over på månesiderne af Løvens tegn. Fuldmånen får selvfølgelig sit eget indlæg i dagene op til.

Solen skifter til Fiskenes tegn

Den 18. februar skifter Solen til Fiskenes tegn. Sæsonen sætter fokus på medmenneskelighed og ubetinget kærlighed. Ikke som i den romantiske slags med kærligheden til universet. Kristus lyset i vore hjerter. Barmhjerteligheden og næstekærligheden. Jo Fiskenes tegn har store idealer og drømme. I Fiskene er både Neptun og Jupiter, som øger drømmene, hvor utopiske de end måtte være. Drøm stort og elsk noget mere. Det er årets mest spirituelle måned og i år er der særligt knald på de hjerteåbnende energier med Jupiters møde med Neptun. Et møde der sidst skete i dette tegn for 166 år siden. Vil du vide mere om Jupiter i Fiskene, så læs dette indlæg.

Månedens superkrystal

Månedens superkrystal er Tigerøje, der giver empowerment og grounding - Lunaracademy

Februars energier kræver støtte fra noget, der giver power og selvværd, men som også er groundende. Den gode gamle krystal Tigerøje kan hjælpe med lige præcis dette og er derfor udvalgt i samarbejde med guiderne og min intuitive indføling til netop dette. Mærker du et behov for noget andet, så gå med det, du mærker. Din intuition og dine personlige behov mærkes bedst af dig.

Tigerøje styrker dig i, at du bliver skarp i forhold til, hvad du vil og ikke vil. Samtidig kommer den med forstærkning i forhold til at turde at skabe forandringer og skabe klarhed i forhold til omgivelserne. Faktisk er den super god til kvinder, der mærker omgivelserne meget, så man også kan mærke sig selv.

Så trænger du til styrke og indre power i februar, så hav en smuk tigerøje i lommen (eller diskret i BH´en).

Find din hos din egen lokale krystal pusher.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook og Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage.

Du ønskes en magisk februar måned.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-