You are currently viewing Cosmic Flash – Jupiter i Fiskene 2021

Cosmic Flash – Jupiter i Fiskene 2021

Larger than life. More spirituality – more flow

Om kun 4 dage (den 29/12) tager Jupiter på dybtvands dykker kursus hos Fiskene, hvor kong Neptun huserer i disse år. Vi havde fornøjelsen af et sneakpeak på Jupiters 2022 rejse i Fiskene i sommers mellem den 14. maj og 28. juli. Her nåede han til 2º 11’ i Fiskene og fik lige soppet lidt i vandkanten inden han gik retrograd og tilbage ind i Vandbæreren.

Jupiter er den største planet i vores solsystem og hersker astrologisk blandt andet over længere rejser, vækst, religion, etik og love. Jupiter er også humor, sjov og spas. Tager du gas på mig? Jupiter er gasgiganten i himmelrummet. Jupiter mennesker holder af at tale langt, længe, meget og højlydt. Store armbevægelser og her fremmer overdrivelsen forståelsen ganske givet. Den levende historie fortalt af den oplevelsesrejsende. Eventyreren. Indiana Jupiter. Du vil opdage det hurtigt, hvis du kender en med en stærk Jupiter i sit horoskop.

Forståelse for sammenhæge er også Jupiters afdeling. I rejsen rundt i zodiakken i både tegn, huse og planeter hører Jupiter til Skyttens tegn og det 9. hus. Jupiters forståelse bliver senere forvandlet i Stenbukken med Saturn og det 10. hus til visdom. Forståelsen forvandles til konkrete brugbare redskaber, der gør os til en autoritetsfigur på et særligt område.

På den måde er det astrologiske sprog så smuk og så brugbart i vores fysiske verden her på jorden. Som i himlen således også på jorden. Det er sådan astrologien virker. Som en symbolsk spejling. Det store i det små. Som du og jeg – en lille flig af det guddommelige. En dråbe i det store hav.

Fiskene er et vandtegn og Jupiter har det med at forstørre og overdrive alt, han kommer i berøring med. Med et blik i bakspejlet på maj, stod måneden da også for en del regn og endte med at skrive meteorologisk historie for flest landsdækkende nedbørsdage i en måned siden 1874 og den næstvådeste maj i 148 år. Skybrud og renselse. Nu er det ikke kun vejrfænomener, der hører med til astrologien, men jeg ser der dog som et fascinerende fænomen alligevel.

Jupiter herskede i gammel tid i Fiskene (før Neptun blev fundet i 1846), så han er på hjemmebane. Den hjemvendte søn. Fiskenes tegn er et bevægeligt vandtegn og hersker over det 12. hus i urhoroskopet. Dette hus kaldes også for ”the house of undoing”. Huset, hvor vi giver tilbage, hvor vi ofrer os for en højere sag og forener os med det universelle og vores guddommelige ophav. Det er evigheden og altet. Fiskenes tegn er sensitivt, særligt intuitivt og grænseløst. Det med grænser er ikke let for en Fisk og med Jupiter her de kommende måneder kan det være et særligt tema. 

(Du kan se i dit eget horoskop, hvor du har Fiskenes tegn, som vil være det berørte livsområde. Har du ikke dit fødselshoroskop kan du indtaste dine data fx på astro.com eller få lagt dit fødselshoroskop her hos mig i en Soulastrology Session).

Jupiters dans gennem 2022:

  • Jupiter indtager Fiskenes tegn 29. december 2021.
  • Mulighed for kæmpe spirituel åbnning i tiden omkring den 12. april 2022.
  • Den 11. maj 2022 skal han prøve kræfter med Vædderens tegn (mere om det senere på foråret).
  • Den 28. juli er det tid til den årlige retrograd, der starter i Vædderen på 8 º 43’.
  • Jupiter når tilbage i Fiskene den 28. oktober for en sidste svømmetur for de næste 12 år.
    Han når til 28 º 47’ og stationerer den 24. november for igen at gå frem.
  • Jupiter forlader Fiskenes tegn for denne gang den 20. december 2022.
Jupiter i Fiskene 2021-2022 - Astrologi og horoskoptydning - Lunaracademy

Et af årets store astrologiske events – Bonus: forstærket 6. sans

Jupiter kommer, gennem sin transit i Fiskene, til at møde Neptun den 12. april 2022 på 23º 58’ (aspektet kan mærkes nogen tid både før og efter). Det er vand med vand på. Det gælder også følelser og intuition. Hyper spirituella. Et jupitersk boost af indre vækst med max forbindelse til kosmiske Neptun. Fantasien og den usynlige verden ekspanderes.

Sløret mellem verdenerne er tyndt, som man siger i spirituelle kredse. Måske bliver sløret så tyndt, at det forsvinder – om ikke andet for en stund. En fænomenal tid for indre rejser, meditation og fordybelse i de højere studier. Husk et anker i jorden.

Sidst de to mødtes i Fiskenes tegn var i 1856 på 18º 13’ og næste gang bliver altså først i år 2188. Det er altså et ”Once in a Lifetime” aspekt, der kun sker hvert 166. år. Der går godt nok kun 12 år før Jupiter igen frekventerer Fiskenes tegn i 2033-34, men til den tid har Neptun har indtaget Vædderen, og det bliver der de holder deres næste møde. Sidst Jupiter og Neptun holdt teammøde var i Vandbæreren i slutningen af 2009.

Som i de 6 uger i sommeren 2021, så brug energien til at søg dybere ind i lagene af det, du kalder dig. Inde bagved alle lagene. Meditér og forbind dig til det evige og din sjæl, din nabo, din moster, din kassedame. Alle er de en del af dig. Lad medmenneskeligheden vokse. Søg ind i mystikkens verden. Fordyb dig i gamle skrifter og søg at forstå meningen med det hele. Skriv drømmedagbog. Rejs i det indre liv. (Tag evt. på rejse med sjælen sammen med mig).

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.