You are currently viewing Cosmic Flash – Mars i Skytten 2021

Cosmic Flash – Mars i Skytten 2021

Mr. Daredevil seeking lifes adventures

Mars skifter fra de dybe vande hos Skorpionen mandag den 13. december 2021 (samme dag som også Merkur skifter tegn til Stenbukken). Mars bliver her i Skyttens eventyrlystne, fyrige omgivelser indtil den 24. januar 2022. Mars er hjemme i ildelementet og kan let driste sig til at kaste sig ud i en ny jagt efter det næste adrenalinfix. Det bliver måske ikke let at sidde på sin flade hjemme i stuen foran flimmerkassen. Der skal mere til. Mars her kan kaste sig uhæmmet ud i action og eventyr.

Hvis der er noget Mars også kan i Skytten, så er det at kæmpe til sidste blodsdråbe for sin tro og overbevisning. Mars i Skytten er dog flygtig og kan være lidt af et runaway train, never going back. Tålmodigheden er gået af fløjten, det er helt sikkert, og der skal bruges noget energi. Fordi Skytten er så bevægelig i sin natur kan der være sat gang i både julesmåkagerne, risalamanden, støvsugeren og ”hit med dans” på en og samme tid. Multitasking for real, yeah baby. Men få nu lige kagerne ud af ovnen og slukket for grøden, inden du flyver afsted til salsa.

Vær opmærksom på, at du ikke bliver overdrevet styret af den umiddelbare impulsivitet, som Mars tilfører Skyttens i forvejen bevægelige og flygtige tegn. Find et sundt og ikke for overmodigt udtryk af energien. Hop i faldskærm under ordnede forhold. Leg ikke med sprængstof og den slags.

Verden er Skyttens legeplads - Mars i Skytten 2021 - Astrologi og horoskoptydning - Lunaracademy

Hotblooded - Ekstremisten på flere planer

Skytten er horoskopets evige hoptimist, og derfor kan det da også ske, at der bliver sat både fut i fejemøget og fyret op under Rabalderstræde den kommende tid. Nytårsløjerne kan være lige på kanten og lidt til og ekstremerne vil ingen ende tage.

Passioneret og on fire, det er Mars i Skytten. En fuldblodhest på epo klar til at rende så stærkt, som kun en hest kan. Wild thing, I think I love you. Lidt all over the place, men viljestærk og klar på den værste. Hov, var der tilbud på paragliding hen over Grand Canyon. Det skal jeg prøve. Helst i går.

Mens Mars er i Skytten ønskes der fripas til at udforske hvad som helst, der lige fænger interessen – NU. Alt det her lockdown matcher ikke ligefrem de kommende knap 1,5 måneds Mars i Skytten. You gotta fight for your rights to paaarty. Som en Ferrari, der bedst egner sig til livet in the fastlane med håret tilbage i stiv vind, så har Mars i Skytten ikke godt af at blive spærret inde. Energien skal ud. Uanset.

Sidst Mars tog ophold her i Skytten var i januar 2020. Skytten repræsenterer også udlandet og Mars repræsenterer krigeren eller ild. Australien stod under flammer sidste gang Mars var her. Ikke at det nødvendigvis viser sig sådan igen, men det er de samme elementer, der er i spil.

Leg ikke med ilden.

Kærligst

Carolina

Decembertilbud

Ps. Husk de to gode december tilbud på Cosmic Calling Journeys sjælerejse og Numerologic Quantum Vibrations Classic numerologisk tydning af dit fulde numeroskop, der kan give dig kosmiske indsigter om dig og dit livs rejse på hvert sit plan. Klik på billede for at gå til produktet.