You are currently viewing Cosmic Flash – August 2021

Cosmic Flash – August 2021

De astrologiske og numerologiske energier for august måned.

August måned byder numerologisk både på styrke, vækst og forandringer. Der bliver fart over feltet, og muligheden for at vækste hurtigt, tage sin power hjem og bevæge sig mod sin livsmission er store temaer, hvis du er villig til at tage dem på dig. Det er den lange bane, vi her taler om, så tænk ud over næsetippen. Se mere end to skridt foran dig.

Fundamenterne skal på plads og være helt tørre, inden du bygger dit emperie, ellers vælter det bare i den første efterårsstorm. Energierne vil støtte dig i at se nye innovative muligheder, og at gøre ting på nye måder, så hold ikke dig selv tilbage, hvis du pludseligt får en ny idé.

August kommer med revolution i baglommen, og ham der Plejer er altså efterhånden stendød, hvis ikke du har opdaget det. Tag dine erfaringer med dig og brug dem i en ny sammenhæng. Gør op med gammel frygt og lad ikke gamle tanker holde dig tilbage. Når vi gennemgår forandringer kan der let opstå kaos og tumult. Ordsproget ”det skal være skidt, før det bliver godt” virker ganske passende for augusts energier.

Alle der har prøvet at bygge om ved, at inden det hele tager form, er der kaos og rod. Støv alle vegne og det ligner mest af alt en losseplads. Det er lige her, inden listerne er monteret og den sidste klat maling er påført, at mange giver op. Giv ikke op. Find fred i midt i kaoset. Hvil i orkanens øje og husk at holde en pause fra tid til anden, så du ikke slider dig selv ihjel med dine projekter og gøremål. Vid at efter stormen skinner solen igen. Måske endda klarere end nogensinde før. Luften er frisk og duften af fornyelse følger med, men først bagefter.

Sæt dig et mål og nå det. Tænk stort. Start i et hjørne og bevæg dig frem skridt for skridt. Al succes starter med det første skridt og så det næste og det næste. August er ikke super relaxed, men husk at tage pauser.

Astronews

Den 8. august er der nymåne i Løvens tegn på 16 grader kl. 15.50, der samtidigt falder på Lion´s Gate portalens højdepunkt. Energierne fra Sirius strømmer ind på jorden i dagene omkring Nymånen, og det kan varmt anbefales at tjekke ind med dit eget højere selv på denne dag af alle dage (og gerne før og efter. Ja alle dage faktisk). Det er vilde energier med adgang til højtvibrerende aktiveringer.

Lige før midnat den 11. august skifter Merkur til Jomfruens omhyggelige og mere jordbundne tegn. Og med Ceres, der allerede er i Tvillingerne, er der dobbelt op på fokus i forhold til ren kommunikation, rene tanker, på sundhed og det, vi putter i munden. Merkur i Jomfruen er en omvandrende retskrivningsordbog. Alt skal måles og vejes. Analyser skal være helt korrekte. Hvert et komma skal dobbelttjekkes. Men det er jo også på sin plads, for hvem gider fejl.

Den 16. skifter Venus til Vægten, hvor hun bliver indtil den 10. september. Venus i Vægten er The Peacemaker”. Det kan hæve tolerancen over for andre end sig selv. Når skønne Venus befinder sig i Vægten, skal der være fred. Verdensfred tak. Jeg orker ikke konflikt. Ja, ja, tag du bare den kiks ekstra, men så vil jeg heller ikke høre mere (Oh yes jeg har selv Venus i Vægten, så det kender jeg særdeles godt). Det kommer måske også til at handle om vores indbyrdes forhold. Vær opmærksom på ikke at gå for meget på kompromis med dig selv for andres skyld. Vær ikke overpleasende. Men nyd det. Elsk harmonien, når den opstår.

Uranus stationerer for at indtage sin retrograde periode indtil 18. januar 2022. Vores elektriske opvækker planet – ham den geniale med rebelske tendenser og enorm trang til frihed, men her under retrograden måske mere på et indre plan. En indre opvågning. Måske der lander noget særdeles brugbar selvindsigt i de kommende måneder. Tænk nyt, tænk ud af boksen, lad idéerne og inspirationen komme til dig. Uranus kan komme med geniale input, hvilket understreges af månedens numerologiske energi.

Den 22. august har vi 2. del af Løve/Vandbærer Fuldmånen på 29 grader. Det sker lige kl. 14. Månen står sammen med Jupiter i Vandbæreren. Jupiter, der forstørrer (eller overdriver) alt, han kommer i nærheden af, kunne meget vel sætte spot på temaer som uretfærdighed, ulighed og igen rigide fastlåste holdninger. Forandring fryder. Måske forstørres det hele, så det ikke er til at overse, hvor der skal slippes og frisættes. Sandsigersken Eris i Vædderen er afspændingen mellem Solen og Måne+Jupiter oppositionen. Lad os få sandheden på bordet. Svesken på disken om man vil. Med Eris kan det komme frit fra fadet uden omsvøb. Mere om Fuldmånen senere på måneden.

Solen skifter sidst på dagen den 22. til Jomfruens Tegn og så står den næste måned tid, står i detaljernes tegn. Tid til at gå det hele efter i sømmene, sortere, rydde ud og smide væk, hvad der ikke længere er gavnligt og brugbart, så vi kan gå vinteren i møde med oprejst pande. Mars og Merkur er her allerede og har banet vejen.

Brug den kommende måned på at være konkret. Planlægning er lige i Jomfruarketypens ånd. Men lad ikke perfektionismen tage overhånd. Alt i de rette mængder, you know. Ikke mindst er Jomfru arketypen kendt for konkret og praktisk hjælp. Lige som i gamle dage, når folk stimlede til og hjælp hinanden med at få høsten i hus. Så hvis nogle trænger til en hånd, kan du med passende, række en ud, da du jo har to. Måske kommer det dig selv til gode i et andet afsnit. Den ene tjeneste er den anden værd.

Den 30. august flyver bevingede Merkur ind i Vægtens luftige område, hvor han holder til helt indtil 6. november, da vi lige får en retrograd med oven i hatten ganske kvit og frit. Vægtens tegn er også kendt som diplomatiets tegn, så muligvis er der lige lidt fairplay, der skal ses ekstra på i det kollektive. Med Merkur her kan det at tage beslutninger måske være en smule udfordrende, da alt skal måles og vejes. Det kan også give lidt mere fredsommelige og objektive måder at kommunikere på. Man kan ligesom flyve ud og se helikopter perspektivet, så længe det ikke handler om en selv. Husk selvstændigheden. Vær ikke for meget ovre i andre. Harmoni og balance er vigtige nøgleord, når det gælder Vægten.

Månedens superkrystal

Månedens krystal er denne måned den smukke Pyrit, der støtter op om empowerment og

manifestationskraft. En sand abundance krystal også kaldet Fool´s Gold. Dens powerfulde energier fylder en op med styrke og selvtillid. Pyrit matcher så fint op med Løvens energi og de kraftfulde numerologiske august energier og vil støtte dig i succesfulde eventyr og positivitet.

Køb den hos din favorit krystalpusher. 🙂

Go manifest your dreams.

Der sker som altid meget mere end dette, men det tager vi i dagsenergierne på Lunaracademy´s facebook side Cosmic Circles.

Kærligst

Carolina