You are currently viewing Cosmic Flash – September 2021

Cosmic Flash – September 2021

De astrologiske og numerologiske energier for september måned.

Hør du der. Mangler du ikke lidt ekstra regn i regnskoven eller en spandfuld sand til at lægge ved siden af de dersens pyramider? Ja, det er jo sand af en helt særlig kvalitet. Det glitrer pænere end almindeligt sand, og så bliver det slet ikke så varmt at gå i på bare fødder. Så hvad skal vi sige? 10 ton. 50 måske. Og det er jo inkl. levering. Billigt er det. Bare billigt. Du skriver under her.

Så er september lige om hjørnet. Lidt mere fart over feltet med masser af tale. Måske også lidt for meget. Få et fri tale abonnement på mobilos, hvis ikke du allerede har det, for telefonen kan være rødglødende. Sæt den på lydløs, hvis du trænger til en pause. Der skal ske noget i september. Vildere, bedre, mere, nu.

Okay, det var lidt de ubalancerede sider. Lad nu være med at falde i den grøft. Så hvad kan vi forvente numerologisk af september ud over irriterende sælger, der vil prakke os alt muligt ubrugeligt ned i halsen? Fokus på kommunikation. Alt Merkursk faktisk: salg, markedsføring, tænke, lære, skrive, socialt samvær, hurtighed og sådan noget. Med kommunikationsplaneten Merkur i Vægtens balancesøgende tegn, så husk balancen. Ikke for aggressiv, pushy eller krigerisk.

Der kommer lidt spænding på drengen. Skriv noget, udgiv noget og lad det gå lidt tjept. Husk de gyldne regler inden for the Art of Communication: KISS. SWOT, AIDA, Minerva og gaaab…

Jeg har allerede forbrudt mig mod det hele med et indlæg, der bliver aaalt for langt og hverken stramt, simpelt eller målrettet mod andre end jer, som universets (knap så) tilfældige tilfældigheder lader læse med. Men det vil ud i en rygende fart, og fingrene klamper så hurtigt de kan på tastaturet. Sådan er det med de energier. De kommer bare, som det passer dem, og så må undertegnede keep up with the pace. Tror lige jeg skal have en tår vand.

Astronews

Så går vi videre til my alltime favorite planets: Dem alle på hver sin helt særprægede og unikke måde. Ja selv Saturn er jeg blevet vild med (almost), og han kan ellers være lidt af en kiks. Det halter lidt med asteroiden Chiron, der trods sin lillebitte størrelse sommetider formår at prikke til et meget ømt punkt.

Det vildeste astrologiske skift og aspekter samt Nymåne og Fuldmåne er ridset op i kronologisk rækkefølge (lidt orden er der dog). Here it goes:

Den 2. september danner powerfulde Mars i Jomfruens rensede jord en udfordrende opposition til drømmende Neptun i Fiskenes uendelige univers. Compassion eller ikke. Styrke og følelse skal forenes. Medfølelsen skal opdyrkes. Det kan være svært. Lad alt hvad du gør være universelt og kærligt, også selvom det ikke er det letteste. Og især med den evigt knoklende trigon mellem Mars og Pluto i den bjergklatrende Stenbuk, der fra sit lavere udtryk, bare vil nå til tops, koste hvad det vil. Hvilket bjerg er det egentlig, du vil bestige? Dette aspekt kulminerer den 6. september, før det langsomt stilner lidt af. Pyha for ambitioner.

Den 7. september kl. 02:52 er der Nymåne på 14 grader i Jomfruens tegn. Har du planet placeringer omkring 14 grader i bevægelige tegn +/- 4 grader, kan du måske mærke lidt murren omkring den nye friske start.

Nymånen danner trigon til vores revolutionerende og innovative Uranus, der har sat fut i den ellers så godhjertede og normalt ret rolige venusprægede Tyreenergi, de seneste år (2018-2024). Intet er normalt med Uranus. Trigonen mellem Uranus og Nymånen kan give pludselige indsigter, geniale idéer og/eller gulvtæpper, der rives væk. Alt sammen for det højeste bedste naturligvis. FREEDOM here I come. The Future is near. Independence Day. You get the point.

Den 10. skifter vores smukke gudinde Venus til underverdenen hos Skorpionen. Deep, deep (maybe steaming hot) love. Pas på ikke at brænde dig. Lidt kontrollerende måske. Det er jo Plutos hjemstavn. Måske får du lyst til at dykke ned i okkulte sager, skjulte sandheder, psykologiske temaer. Det bliver måske ingen fest for Venus, men dybde skal der til. Ned og finde sjælen. Komme til bunds. Det renser alt sammen. Intenst bliver det nok. Det er kun 28 dage, og hvad er det i det store regnskab, når alt kommer til alt?

Den 13. er det Solens i Jomfruens tur til at konfrontere Neptun i drømmeland. Fri fantasi, universel musik og vild intuition er muligt, hvis du kan mestre det. Ellers kan det være illusionernes land. Hvad er hvad? Er det trylleri eller hvad? Energien kan også mærkes i dagene op til. Åben op for den åndelige side af tilværelsen. De ukonkrete kan være lige så virkeligt, men det er en svær sti at betræde, da tågen kan være tyk, og man må mærke sig frem og stole på sine fornemmelser. Prøve sig ad (som Saturn siger).

Den 15. september skifter Mars til Vægten. Så gik luften af ballonen. Mars her er ikke så jordisk produktiv. Det er mere på et tankemæssigt, mere luftigt plan. Her kan Mars ikke være vild og impulsiv, men må måle og veje for og imod først (mon ikke han allerede glæder sig lidt til den Skorpionske energi efter den 30. oktober). Forvent indtil da lidt passiv handlekraft, i hvert fald indtil den korrekte vej er fundet. Vægten er jo faktisk et af de kardinale og igangsættende tegn. Det skal blot være det rette vej. Passiv aggressivitet er også muligt. Luftige idéer kan der være nok af, hvis du kan vælge en. Men Mars og harmoni rimer bare ikke.

Den 21. september er der Fuldmåne kl. 01.53 på Jomfruen og fiskenes akse. Fuldmånen falder på 28 grader med Solen stående i den analytiske og hjælpsomme Jomfru og Månen i de flydende Fisk. Månen er meget tæt på Neptuns energi (det astrologer kalder konjunktion), der potentielt kan gøre denne Fuldmåne hyper duper super sensitiv – også selvom vi sover. Drømmene kan være vilde, dybe og komme med indsigter, måske også med mere tydelige beskeder end normalt.

Pluto i Stenbukken vil også være med i festlighederne omkring Fuldmånen med en trigon til Solen og en sekstil til Måne/Neptun drømmesuppen. Han formår om noget at bringe en voldsom dybde til det hele og frembringe transformation helt ned fra rodchakraet. Alt i alt en meget healende Fuldmåne, vi møder her.

Diplomatiet kan nå helt nye højder fra den 22. september, når Solen tilslutter sig mængden af planetariske indflydelser i Vægtens tegn. Den næste måned står på alt lige fra hensynsbetændelse til samarbejdsvilje, valg og ikke mindst fred og fordragelighed. Vægten evner – i en veludviklet udgave – at se to sider af samme sag og vælge sin vej, hvor det bedste fra alle verdener kan forenes i en harmonisk, lækker sammensætning. Også kaldet den gyldne middelvej. Det modsatte kan også være tilfældet, hvis ikke valget er truffet.

Den 23. september skal Venus i de skorpionske dybder stå model til en oppostion til vilde Uranus i Tyren. Uhhh I like bad boys. Venus med disse indflydelser kunne måske tilføre en passioneret dybde og en originalitet til noget kunstnerisk udfoldelse.

Den 27. september går Merkur igen retrograd – denne gang i Vægten. Så er det igen tid til mulige misforståelser, elektronik der driller, busser, der kommer for sent og mystisk opstået ekstra kø på motorvejen. Find harmoni og fred inde i dig selv først. Avoid roadrage. Breathe in, breathe out. 1, 2, 3, 4, 5…

Som altid har september meget mere at byde på. Men have patience. Det kommer i dagsenergi opslagene, hvis du ikke allerede har fået nok. ”Cosmic Daily Energy” – Cooming Soon on a smartphone near you. Nu både på Facebook og Instagram. Ja, ja man kan godt være hip med de unge, selvom man nærmer sig de 40. I´m older, but not that old.

Månedens superkrystal

Månedens krystal - September 2021 - Sodalit, stenen for sandhed.

Månedens superkrystal er sodalit, der er en sten for sandhed og vision. Sodalittens dybe blå farve støtter godt op omkring alle de kommunikative energier, som de numerologiske vibrationer tilfører september, og hjælper alle Vægtplaneterne til at opnå klarhed, indsigt og sætte personlige grænser.

Køb den hos din favorit krystalpusher. 🙂

Med disse bevingede ord ønskes i alle al mulig held med månedens projekter. Husk at ægte ærlighed er vejen frem.

Kærligst

Carolina