You are currently viewing Nymåne i Jomfruen 2021

Nymåne i Jomfruen 2021

Nymåne i Jomfruen feat. Uranus

Tirsdag den 7. september kl. 02:52 er der Nymåne i Jomfruen på 14 grader i Jomfruens tegn. Har du planet placeringer omkring 14 grader i bevægelige tegn +/- 4 grader, kan du måske mærke lidt murren omkring den nye friske start.

Jomfruens områder er ofte inden for noget cyklisk. Det er sundhed, og alt det vi gør igen og igen. Hverdagen. Vores daglige arbejde. Hvis i kender til metoden LEAN, der har været meget brugt på alle mulige arbejdspladser for at sortere det unødige fra, så er det helt sikkert opfundet af en med meget Jomfru i sit horoskop. Analytisk mindset og grundighed hører også til i Jomfruens områder.

Nymånen er starten på en ny månecyklus, så det er altid godt at sætte intentioner for den kommende måned eller for det kommende halvår, indtil Solen i Fiskene oplyser Månen i Jomfruen den 18. marts 2022 og dermed er kulminationen på denne Jomfru Nymåne.

Det særlige ved Nymånen her er den eksakte trigon til retrograde Uranus på 14 grader i Tyren. Uranus i Tyren er et længerevarende cirkus (2018-2024). Når Uranus er med i billedet, kan der ud af det blå ske ting og sager. Som et lyn fra en klar blå himmel. Uranus hører hjemme i Vandbæreren og hersker over ting som teknologi, alt der er alternativt, originalt og revolutionerende.

Super solstorm og Uranus

En nylig artiklel fra ing.dk, som advarer mod en mulig pludselig afbrydelse af internettet grundet en geomagnetisk supersolstorm, der i september 1859 lagde telegraf systemerne ned. Jeg har i denne anledning taget et kig på planeternes stilling dengang.

Det er interessant at se, at Uranus i Tvillingerne var den eneste planet i lufttegn (altså en ret væsentlig indflydelse) og i et udfordrende kvadrat til en hale af planeter i konjunktion i Løven og Jomfruen. Bl.a. Merkur og Solen i Jomfruen. Merkur er hersker traditionelt både i Tvillingerne og Jomfruens tegn og handler altså om bl.a. kommunikation, som telegrafering hører ind under. Om det bliver til noget må guderne på himlen vide.

Det var lige et sidespring, for jeg bevæger mig normalt mest inden for den personlige astrologi, der kan være med til at udvikle den enkelte, men sommetider er det spændende at følge med i, hvordan astrologien potentielt influerer omstændighederne ud i verden.

Uranus til Sol og Måne, på det personlige plan, kan give et højspændt nervesystem. Som med stikkontakter, der modtager højspænding er det vigtigt med jordkontakt – Grounding. Uden jordforbindelse smelter ledningerne og kan give pludselige følelsesmæssige eksplosioner.

Man kan have ekstra meget brug for at være sig selv og det kan føles svært at passe ind. Uranus til Sol og Måne kan også sætte fut i innovationen og komme med kosmisk inspiration, der gavner fremtiden. Så er du original eller en særling. Det er to sider af samme mønt.

Uranus vil have frihed. Fri til at være lige den, man er, og at gøre det, man vil. Her af ryet som den rebelske indflydelse. Der skal være en mening med galskaben, ellers kan man let blive på tværs. Så på den kommende Nymåne er der rig mulighed for at gå egne veje. Lysten kan i hvert fald være tilgængelig i rigelige mængder.

Lad os se hvad der sker.

Vil du have et numerologisk og astrologisk overblik over de kosmiske energier for september måned kan du få det her.

Kærligst

Carolina