You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Vædderen 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Vædderen 2022

Nymånen i Vædderen slår tonen an for april måned

Nymånen i Vædderen fredag den 1. april er den første Nymåne i den astrologiske cyklus, der startede ved forårsjævndøgnet den 20. marts, hvor solen gik i 0º Vædder og kickstartede det nye år. Næste gang det er Nymåne, er i Tyren som også er en eklipse. Men nu til denne nye, dugfriske Nymåne, der også falder på en numerologisk 1´er dag den første dag i en ny måned. Kan det blive mere nyt?

Nymånen i Vædderen er et møde mellem Solen og Månen – en konjunktion. Et mix af de involverede energier. Mødet mellem solen og Månen på samme grad repræsenterer en ny start. En ny måne cyklus starter. Denne gang med et skud Merkur oven i hatten.

Det lidt nørdede:
Gradtallene og tidspunkt for dig, der vil nørde om Nymånen påvirker dit fødselshoroskop betydeligt eller mediterer og sætte nymåne intention: Nymånen sker i Vædderens kardinale ildtegn kl. 08.24 på 11º 30’, mens Merkur står på 9º 44’. Har du planeter i de kardinale tegn omkring 11 grader, kan du blive udfordret. Er dine planeter derimod i fx et af ildtegnene Vædder, eller Skytte kan du opleve en form for harmonisk fremdrift (alt efter hvilke planeter, der er involveret selvfølgelig).

Start på en frisk med denne powerfulde Vædder Nymåne. Astrologi hos Lunaracademy

Braveheart find din indre pionerånd frem og gå nye veje

Så hvad handler Nymånen om? Solen er vores ”jeg”/ego/identitet. Den der får os til at stråle. Månen er følelserne og fortiden. I Vædderens tegn, som er et kardinalt ildtegn påvirkes denne Nymåne cyklus af Vædderens igangsættende og til tider utålmodige energi (alt efter modenhed og personlig impulskontrol).

Når Merkur blander sig er det særligt ord, tanker og kommunikation, der er fokus på. Ikke mindst fordi Ceres står i Tvillingernes tegn og danner en harmonisk sekstil til Nymånen. Hun minder os om fællesskabet (Tvillingerne), hvor Vædderenergien i sig selv slet ikke har tid til at bekymre sig om den slags. Den 11. grad som er Nymånens placering fortæller da også sin egen historie numerologisk om, at ville det bedste for fællesskabet og for de andre. Men i en harmonisk balance mellem dig og mig.

Vædderens energi kan give konkurrence præg, men også evnen til at turde at gå forrest. At tappe ind i pionerånden. Over for Nymånen konfronterer selvstændighedens Makemake fra sit perspektiv i Vægten. Kan du stå stærkt i dig selv, men uden at det går ud over andre? At det bliver ”både og” og ikke ”enten eller”.

Vægtens tegn handler også om at gå den indre vej på et mere esoterisk plan. Kan du balancere det fysiske liv med det åndelige? Så du både er krop og sjæl. Vægt og Vædder står over for hinanden og kan syne modsatrettet. Tilfælles har de den kardinale energi samt den maskuline energi i ild og luft elementerne. Sammen kan de to udrette store ting og sager.

Er det et nyt skridt, der skal tages i dit liv i år? En ny vej der skal afprøves og tør du gøre det der skal til? Vædderen giver modet.

Tag fanen i egen hånd og skab den historie du vil bidrage med i dette liv. Be brave – be bold. Vær lige den du er og vis vejen frem.

Kærligst

Carolina

Forårstilbud

Numerologisk minitydning

For dig der vil snuse lidt til numerologien og finde ud af om, du har vibrationer med i dit numerologiske setup, der udfordrer.

25 min. online/telefonsession.

Du sparer 130,- ved booking af tid i hele april.

kun 240,-