You are currently viewing Cosmic Flash – April 2022

Cosmic Flash – April 2022

De astrologiske og numerologiske energier for april måned

Forandringer - Midlertidigt kaos og ustabilitet - Nye veje - Hjerteåbning - Spirituella på speed

April måned numerologisk er i sig selv en livsforandrende 4´er energi. I kombination med årets kærlige 6´er energi giver de to tilsammen energien 46/1, som er månedens fokus kollektivt.

For at få det absolut bedste ud af den samlede månedsenergi, er det fantastisk at kende til de balancerede sider af vibrationen, så vi kan samarbejde med universet og på den måde komme mest muligt i flow. De ubalancerede sider kan også være væsentlige at være opmærksomme på, så vi ikke bliver taget med storm og bliver hvirvlet ind i lavere udgaver af energierne.

4´er energien er tallet for forandringer, og det kan der være en del af på tegnebrættet i april. Det er ikke kun månedsenergien 4, der præger – også Uranus ude i det kosmiske univers kommer med nye idéer. Vi må gøre det bedre. Vi kan gøre det bedre. April beder os om at tage de skridt, der skal til.

Boldene er kastet op i luften, så må vi se, hvor brikkerne lander. Det kan være alt fra nyt job, flytning, ny kærlighed, nye sjæle der kommer til eller børn, der flytter hjemmefra. I det hele taget kan april komme med store skift i noget af alt det, vi normalt går og hygger os med.

Kan du følge med lynets hastighed og finde din indre transformator og innovatør frem, så skal april nok komme med noget nyt og stort til dit liv. Måske giver det kaos og uforudsigelighed for en stund, men før eller siden skal støvet nok lægge sig og dit ”nye” liv kommer til syne.

Pas på med at pudse dig med lånte fjer. Hold ikke en facade for at være stor og stærk, hvis du har brug for at bryde sammen. Bare være ægte og autentisk. Livet kan være kaotisk, rodet og vildt til tider for os alle, hvor andre tider er til mere ro og nydelse. April måneds umiddelbare energi er ikke just ”a walk in the park” med Beverly Hills chihuahua´en i perlesnor i den ene hånd og Guccitasken i den anden. I hvert fald ikke kun.

Ganske som det ustabile vejr, april ofte byder på, kan der både være solskin, sne, frost, regn og blæst energetisk. Tag det ind og lad det ske, som skal ske. Hav tillid til universet og det højeste bedste. Måske kommer du til at føle, at april er som en tur i vaskemaskinen (der ikke er indstillet til skåneprogram), eller måske kommer du til at ride på de vildeste bølger. Alt er muligt.

Relax into it. Omfavn livets finurligheder og universets til tider uforudsigelige måder at bringe dig i raketfart mod nye horisonter. That´s life. Husk at tage tid til at få strøm på batterierne. Det bliver elektrisk.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i april

Årets store møde

Det er jo her den 12. april at årets store møde mellem Jupiter og Neptun finder sted. Et møde der kun sker ca. hvert 12. år, men i Fiskenes tegn er det 166 år siden sidst. Det er et ”Once in a Lifetime” aspekt, som skal have sit helt eget fokus i et senere indlæg snart. Vi er allerede påvirket af mødet – en energi, der tager til, som april får fat.

Men first things first.

Dobbelt op på nymåne og årets første eklipsesæson starter

April byder på to Nymåner. Nymånen i Vædderen allerede på første dagen. Nymånen kan du læse om i blogindlægget her.

Merkur har travlt i Vædderen, men må senere sætte farten lidt ned

Merkur holder møde med Solen i Vædderen den 3. april, og der sættes spot på tanker, kommunikation, handel og transport. Et rigtigt fint aspekt til at få kommunikeret et eller andet nyt, holde foredrag, starte med at skrive en bog om fx løbetræning eller bare noget, som har et firstmover præg.

Handlekraftige Mars møder den store bremse Saturn

Den 4. april får Mars måske ørene i maskinen under sin eftersidning, hvor gode gamle Saturn er gårdvagt. Hvor om alting er, skal vi tage ansvar for vores handlinger. Læs mere om Mars i Vandbæreren her, hvor energien også beskrives.

Venus i Fiskene – Eternal Love

Venus tager på tur i drømmeland den 5. april, hvor hun flyder graciøst videre i Fiskenes tegn. Venus i Fiskene bliver en interessant transit at følge. Det bliver grænseløs kærlighed. Love it. Hun skal heller ikke snydes for at få sit eget indlæg inden for få dage.

Uranus byder på forandringer på den store klinge

Interessant er det at fra den 5. april og frem til Jupiters konjunktion med Neptun, er Uranus såkaldt enkeltstående i forhold til de almindelige aspekter til de andre planeter. Det er kun lige Månen, der danner aspekt den 9. april – og det er ud af de 13 andre planeter og himmellys. Uranus får således en ret stor indflydelse på de dage i april. Tiden mellem den 5. og 12. april bliver derfor ret uransk i sit præg. Det kan være alt fra noget, der handler om el, teknologi, alt der er anderledes, alternativt og nyskabende, rebelske tendenser (på alle skalaer – rebelskhed er ikke nødvendigvis en dårlig ting) og så videre. Der kan hurtigt blive ændret på vores værdier, mens Uranus er i Tyren på flere måder.

Uranus har det med at være omskiftelig som et lynnedslag. Fx men jeg lige sad og skrev dette, slukkede min computer i et blink helt umotiveret. Der var lige lidt crazy moments et øjeblik, indtil jeg fandt ud af, hvad der ikke var kommet med i autosave, hvilket var hele dette Uranus afsnit, der måtte skrives om. Uforudsigeligt og pludseligt. A flash of an eye. Det er Uranus i en nøddeskal.

April byder på alt godt fra havet. Cosmic Flash numerologiske og astrologiske månedsenergier - Lunaracademy

Sandheden skal siges

Merkur møder Eris den 8. april og danner således et sandsiger aspekt, der kan skabe konflikt. Sandheden kan jo være ilde hørt, som man siger. Den 11. april rejser han videre ind i Tyren, hvor der lige er lidt besindighed at hente nogle dage. I hvert fald indtil han møder Uranus den 18. april. Mere om Merkur i Tyren inden så længe.

Solen møder også sandsigeren Eris, den 14. april. Her bliver det måske lysende klart, hvor det er der skal skæres ind til benet og lægges til for at skabe harmoni og balance i livet. Kap en hæl, klip en tå. Sandheden sætter dig fri.

Ild møder vand – Der skal arbejdes på det indre plan

Dagen efter (den 15. april) smutter Mars efter Venus ind i Fiskenes tegn. De grænseløse drømme møder handlekraften. Ild møder vand og Mars kan måske knap orientere sig i tågen. Kan han mon svømme? Where to go and what to do? Som med de andre planetskifte får Mars også sit eget indlæg.

Fuldmåne i Vægten

Lørdag den 16. er der Fuldmåne i Vægtens tegn. Der sker meget i april måned, så det er med at hænge i, hvis vi skal have det hele med.

Solen skifter til Tyren

Solen giver lidt slowmover effekt, når den skifter til Tyrens tegn den 20. april. Tag dog ikke fejl af en tyr, der kan okse afsted i de lange stræk. Slow and steady. Keep up the good work. Ro på og nyd livet også. Og så er der jo stadig lige Uranus, der muligvis har lidt en anden opfattelse af slagets gang. Det må vi tage med.

Kærlighed uden grænser

Den 27. april holder Venus møde med Neptun, og som om kærligheden ikke var idealistisk nok, så giver mødet med Neptun lige det hele et ekstra skud med drømme. Den håbløse romantiker.

Pluto retrograd

Pluto stationerer og går retrograd den 29. april fra 28º 35’ tilbage til 26º 06’. Det bliver et indadvendt tjek på transformationen (eller krisen), som Pluto kan finde på at vise os. Frem og tilbage. Har vi nu fået det hele med eller er noget fejet under gulvtæppet? Pluto tjekker gerne efter – grundig er han.

Nymåne eklipse i Tyren

Nymånen i Tyren den 30. april er også en eklipse (delvis solformørkelse). Eklipser har det med at knipse ting ud og ind af vores liv. Den kommer der mere om senere i sit eget separate indlæg op til.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage.

April kan generelt blive en stor mundfuld. Der sker en del energiskift, hvilket kan medføre den der følelse af kaos i en periode. Men intet varer heldigvis evigt, og når vi er på den anden side, er livets græs ofte grønnere end nogensinde før.

Til refleksion over april kan du passende lytte til Scarlet Pleasures ”What a Life” fra den danske film ”Druk”, der på flere måder matcher godt op til aprils enegier. Tag det hele et skridt ad gangen.eller

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Er du nysgerrig på at arbejde med energier på flere måder? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor der nørdes for alvor. Stil spøgsmål, del erfaringer og meget mere.

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy