You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Fiskene 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Fiskene 2022

Livets vand strømmer gennem dig

Det astrologiske års sidste Nymåne falder som altid i Fiskenes tegn. Fiskene er det 12. og sidste tegn, inden vi igen tager fat på en helt ny cyklus i Vædderens forårs måned. Denne Nymåne sker så ganske perfekt på 12º 6’. Kun 2 grader væk præger Jupiters energi særligt Nymånen, og innovative Uranus skal da også have en finger med i det nye fra sin udkigspost i Tyren på 11º 36’, som dermed danner en harmonisk sekstil til Nymånen.

Fiskenes tegn er det mest drømmende og det mest næstekærlige af alle tegnene og også det mest selvopofrende, for alle er vi et, og den enes smerte er da også den andens på et kosmisk plan. Grænsen mellem lidelse og nydelse kan da også være hårfin. Livet gør ondt, og livet gør godt. Fysisk liv og evig sjæl i forening. Det er tonerne fra universet, englenes healende og rensende sang. Sirenernes noter der kalder os til tjeneste – til undsætning for os selv eller for en anden.

Fiskenes tegn er her, hvor musikken bliver født ud af det umiddelbare intet. Tonerne af liv. Sangfuglen der lever i en verden, der er så meget større, end øjnene kan se. Kun det indre blik kan skimte et glimt af, hvad der virkeligt er bag sløret. Altet og intetheden på samme tid. Et sekund i evighedens hav.

Måske kan du fornemme, at man let kan svæve væk i denne Nymåne, og illusionerne skal da også holdes inden for visuel rækkevidde, så de ikke tager over. Med den evigt søgende Jupiter som følgesvend er Nymånen præget af en soulsearching uden mage. For hvis ikke er sjælen er med, så er vi da blot en tom skal af ligegyldighed. Poesi kan fødes under denne Nymåne. Ord der flyder let som vand, der rinder fra livets kilde.

Peace of mind - Tankernes grænser

Merkur møder kort forinden Saturn til den store eksamen. Kommunikation og informationens planet er i Vandbærerens faste og fremsynede tegn med fællesskabets bedste for øje. Saturn beder om, at vi sikrer et fokus på tankerne. Den information, der kommer ud kan være sparsom, så sku ikke hunden på hårene, så længe du ikke har det hele med. Eftertænksomhed kan være vejen frem.

Logikken må lære at gå hånd i hånd med intuitionen under denne Nymåne. Venstre og højre hjerne halvdel skal bruges sammen. Det er logik for perlehøns. Som med den maskuline side i os alle, skal finde et harmonisk partnerskab med den feminine side. Det er Mars´og Venus´arbejde i mødet med Pluto, der finder sted i denne tid. Modtagelighed og ro skal balanceres med aktivitet og udadrettet fokus. Vi kan ikke blive ved med at halte afsted på et ben. Det er som en motor, der kun kører på halv kraft. Siger intuitionen gå til venstre så lyt efter. Der er noget om snakken.

Måske er livet kaotisk, men hvad gør det, når det kan mærkes i hjertet. Det er en meget hjerteåbnende Nymåne. Vær åbenhjertelig og omfavn forandringerne. Denne Fiskesæson er meget ”fisket” med Jupiter, der gerne forstørrer alt, hvad han kommer i nærheden af. Brillerne er udpræget lyserøde og farvet i kærlige toner. Intet er umuligt. What dreams may come. Mars i Stenbukken rammer ind i samme grad som Pluto op til Nymånen. Det kan give sprængfare og udpræget kontrollerende og krigerisk adfærd. Vi ser det i verden nu. Frygten, magten og kontrollen. Når verden er af lave, kan fantasiens og forestillingens verden være en kærkommen frihed fra mørkets hule hånd. Uden den ville vi styrte i grus. Nymånen kommer med håb, så længe vi bevarer troen og tilliden. Det er Jupiters område. Tro, håb og kærlighed er altid løsningen. Der er altid håb, uanset hvor spinkelt, det end måtte virke. Hold visionen for dit indre blik og lad det manifestere sig i det ydre. Vær forandringen verden har brug for – altid og til evig tid. Forhåbentlig blev det ikke for omtåget, for den var svær at navigere i med åbne øjne. Sommetider skal noget blot mærkes mere end udtrykkes med ord. Denne Nymåne er af den kaliber. Måske skulle man lægge sig på en luftmadras eller en tømmerflåde og bare flyde med, mens man ser på stjernerne, der funkler på himlen. Feel your way. Lad sjælen vise vej gennem tågen.

Tro, håb og kærlighed

Måske er livet kaotisk, men hvad gør det, når det kan mærkes i hjertet. Det er en meget hjerteåbnende Nymåne. Vær åbenhjertelig og omfavn forandringerne. Denne Fiskesæson er meget ”fisket” med Jupiter, der gerne forstørrer alt, hvad han kommer i nærheden af. Brillerne er udpræget lyserøde og farvet i kærlige toner. Intet er umuligt. What dreams may come.

Mars i Stenbukken rammer ind i samme grad som Pluto op til Nymånen. Det kan give sprængfare og udpræget kontrollerende og krigerisk adfærd. Vi ser det i verden nu. Frygten, magten og kontrollen. Når verden er af lave, kan fantasiens og forestillingens verden være en kærkommen frihed fra mørkets hule hånd. Uden den ville vi styrte i grus.

Nymånen kommer med håb, så længe vi bevarer troen og tilliden. Det er Jupiters område. Tro, håb og kærlighed er altid løsningen. Der er altid håb, uanset hvor spinkelt, det end måtte virke. Hold visionen for dit indre blik og lad det manifestere sig i det ydre. Vær forandringen verden har brug for – altid og til evig tid.

Forhåbentlig blev det ikke for omtåget, for den var svær at navigere i med åbne øjne. Sommetider skal noget blot mærkes mere end udtrykkes med ord. Denne Nymåne er af den kaliber. Måske skulle man lægge sig på en luftmadras eller en tømmerflåde og bare flyde med, mens man ser på stjernerne, der funkler på himlen.

Feel your way. Lad sjælen vise vej gennem tågen.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-