You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne Vædderen/Vægten 2021

Cosmic Flash – Fuldmåne Vædderen/Vægten 2021

Vækker en tiger i dig.

På onsdag er der den hidtil mest ildrige Fuldmåne, jeg indtil nu har kanaliseret energi fra. Og der er ikke så lidt energi. Jeg siger det bare. Så er du advaret. Fuldmånen kulminerer på 27 grader kl. 16.57. Solen er i Vægten, flankeret af Haumea og Mars, mens Månen stiller sig i Vædderen sammen med Eris (det er hende sandsigersken med sværdet, der muligvis skaber splid ved at sige, hvad hun ser, råt for usødet). Og så er hele miseren i kvadrat til Pluto, for det var ligesom åbenbart ikke vildskab nok, da dagen blev planlagt på skyerne. Det er ikke en Fuldmåne for sarte sjæle og vrantne tanter.

Fuldmånen forstærker temaerne hos Vædderen, og det er ofte ikke Vædderens pænere sider, der her bliver kastet lys på. Nogle af de keywords Vædderenergien kan prale af at have i rigelige mængder er impulsivitet, drive – and a lot of it og utålmodighed, så det basker. Action orientet. Der skal handling på drengen. Nu. Og sammen med Eris, hvis skarpe sværd kan skære igennem stok og sten, så er der lagt i kakkelovnen til en begivenhedsrig Fuldmåne.

Kvadratet til Pluto tilføjer en dyb rumlen. Omvandrende vulkaner – Ready to explode/implode ved det mindste lille vink med en vognstang. Skulle man sige noget kort om denne Fuldmåne, så er den skarp, som en slagterkniv. Holger Danske, der rejser sig fra sin kældertrone under Kronborg og råber ”Hell no” med sin dybe manderøst, så det runger i undergrunden i Fru Hansens kælder, hvor frikadellerne nu flyver om ørene på alle i nærheden.

Fuldmånen er en kulmination på alt, der har været undertrykt, bygget og hobet sig op siden tidernes morgen. Alle de indre følelser skal ud. Låget på trykkogeren skal lettes. Ud af den følelsesmæssige Fjällræv. Ud med lortet. I småt brændbart med skidtet. Bortskaf brandfarligt gods og især det eksplosive. Der er hverken pelikaner eller døde vulkaner. De er ganske rigeligt i live. Vi lever lige nu og her.

Konsekvenserne må vi tage os af en anden god gang. For nu er nu. Get ready to rumble.

Life is a rollercoaster. Ride it like you mean it. Tag de chancer. Grib de dage. Gå planken ud.

Fuldmåne i Vædderen 2021 - Cosmic Flash - Lunaracademy

Sig til dig selv ”jeg er sgu værdig, fordi jeg har to fødder på jordkloden”. Don´t push me around. Let´s rock this party. Everybody dance now. En rigtig god måde at kanalisere overskyende energi ud på er ved at danse, slå i en pude i stedet for i mursten, skrig ude i skoven hvor kragerne vender. Få det ud.

Hvis vi lige skal se det på den lyse side (Solen i Vægten), så er der hyggeligt selskab af Mr. Mars himself, der jo egentligt naturligt hellere ville være ovre på Fuldmånens bane halvdel, men er midlertidigt landsforvist til at være fornuftig og afvejende i Vægten (eller i udviklings skole som udvekslingsstudent). Men er der nu noget som afvejet handling? Bare det ikke tager overhånd. For lets face it. Der bliver aldrig noget helt perfekt tidspunkt til at tage handling. Både Vædder og Vægt kan lære noget af hinanden, men det kommer ikke let og kan give luftige eksplosioner.

Integrér, integrér. Du er i besiddelse af alle energier. Kan du mestre dine følelser og din impulsivitet og bruge din indre kriger konstruktivt? Du får i hvert fald lige en universel test. Den skal du ikke give ekstra for. Den er med i bonuspakken. Hvor er du for ubeslutsom, fordi du lige skal afveje for og imod, som en anden nøjeregnende von And, der lige skal sikre, at der er 50 gram guld på begge vægtskåle, inden en beslutning tages? Hvor er du for hurtig og reagerer udelukkende på instinkt uden fornuft? Det finder du måske ud af de næste dage. Der skal som sagt være ligevægt – også mellem fornuft og følelser, mellem Vægt og Vædder, mellem du og jeg. Balancegang på livets balancestang.

Man kan hvad man vil, siger Pluto. Rodchakra. Guddommelig vilje, der give evnen til at bestige bjerge og ændre på hvad som helst. Sprænge rammer. Uddrive og fordrive social arv, gamle betingelser, mønstre og monstre og hvad har vi ellers. It all starts with you.

One small step from you is one giant Quantum leap for all of mankind. Det er alkymi på højeste plan. Du er den, du har ventet på.

Yes en anelse dramatik her fra Løvens Hule, og jeg indrømmer blankt, at der er tendens til overdrivelse fra min ustyrlige Jupiter, som virkeligt ønsker at fremme forståelsen. Så bær over med det.

Kærligst

Carolina