You are currently viewing Fuldmåne i Jomfruen/Fiskene 2021

Fuldmåne i Jomfruen/Fiskene 2021

You may say I´m a Dreamer

Gud er det allerede fuldmåne igen? I nat kl. 01.54 dansk tid stiller Månen 28 grader Fisk sig over for Solen 28 grader Jomfru og danner det, vi fra jordisk perspektiv, kalder Fuldmåne. Det er tid til at bade krystaller i Fuldmånens skær, hvis du gør i sådan noget, eller måske skal du hyle med de hekse, du kender i nærheden?

Jeg har haft travlt den seneste tid. Ryddet op og ryddet ud og ikke mindst arbejdet – på både indre og ydre planer. Alt muligt der i august blev kastet op i luften for udviklingens skyld og medbragte et stort kaos (som august numerologisk fint kunne byde på. It did.), der skal ordnes og sorteres.

Vi er jo i Jomfruens tegn. Her hvor der skal ryddes op, kategoriseres og ikke mindst alle de opgaver, der følger med en høst. Frøene skal sortes, æblerne plukkes. Hvilke er gode at spise eller gemme, og hvilke skal være til hønsedamernes og solsortenes gavn, og hvilke skal blot igen blive til jord. Meget Ceres og meget Jomfru. Der gøres plads til vinteren. Kort sagt hvad fortjener en plads i det videre forløb. Ikke alt kan komme med videre. For det tjener måske intet formål på lang sigt.

Nu er vi så nået til Fuldmånen på Jomfruen/Fiskeaksen (også kaldet hjælperaksen). På denne akse handler det om tjeneste, hjælp og healing ikke mindst. Jomfru arketypen er den fødte fødselshjælper. Det behøver skam hverken at være menneske- eller dyrebørn; en fødsel kan være mange ting. Det er også aksen, hvor man ofrer sig for noget. Især Fiskenes arketype kan ofre sig for noget højere – det store kosmiske alt. Moder Teresa typen, som sjovt nok var Jomfru i Soltegn. Pudsigt og alligevel ikke for astrologien virker, om vi tror på den eller ikke. Det er healeren, det er sygeplejersken eller sekretæren. Den form for energi.

Hvor Jomfruen er meget konkret og praktisk i sin hjælp, er Fiskene mere udflydende. Det er vandelementet og dermed følelserne. Det er Neptuns tegn. Drømmeren. Store drømme. Med Neptun hjemme her i sit rette element er det netop tid for store drømme. Månen er ikke desto mindre i konjunktion med Neptun, mens Solen lige overfor danner konjunktion til handlende Mars og selvstændige Makemake, der står i Vægtens balancerende tegn. Begge ender af oppositionen (som en Fuldmåne er) danner hver især henholdsvis et harmonisk sekstil og trigon til viljestærke Pluto.

Lunaracademy - Fuldmåne Fiskene

Din vilje ske

Der er rigeligt med aspekter til Fuldmånen til at skrive side op og side ned, men jeg vil prøve at fatte mig så kort og præcist, som det er muligt med en Måne/Neptun konjunktion.

For at tage det hele lidt i små bidder er Månen og Neptun (og så i Fiskene) hyper intuitiv eller total udflydende alt efter udviklingstrin. Det er mange følelser og meget grænseløst i sig selv. Pluto kan, alt efter dit forhold til ham, undertrykke hele molevitten eller medføre en dyb passion helt ned fra rodchakraet. Du skal træffe et valg.

Lad din vilje ske (din = det guddommelige, sjælen, kosmos, der er en iboende del af os alle).

Solen med Mars er meget arbejdsom, ikke mindst med trigonen til Pluto, der er duracell kaninen på speed. Når nu Mars er lidt udfordret i sin umiddelbare handlekraft her i Vægten, så handler det om at finde en balance – en retning – og måske især inden for temaer som partnerskaber, parforhold og retfærdighed. Makemake, som er en af de nyere gutter i den esoteriske astrologi, peger på, at vi må stå selv og være selvstændige individer.

Brug den Jomfruelige evne til at være praktisk og til at skelne skidt fra kanel og drøm, som kun Fiskene kan – begge dele på samme tid i en smuk guddommelig symfoni. How to? Du vælger det og tager ansvar for dig. Brug din frie vilje.

Et selvstændigt, handlende og tænkende individ, der tager vare på og højde for et højere fælles bedste, som får sine sjæls inderste længsler og visioner til at lande på jorden. Det kunne være overskriften på denne Fuldmåne. Det er skam ret stort.

Du må tage iltmasken på dig selv først, hvis du vil være til gavn. Hvem er du? Jo før du finder dig selv og lader dig selv være hele den, du er, desto bedre.

Du er en selvstændig del af noget større, mens du er her på kloden. En dråbe i havet, men dog en del af det.

Denne Fuldmåne kan være enormt healende og ikke mindst næstekærlig. Jeg håber, det gav blot lidt mening.

Du ønskes al mulig kærlighed.

Fra min sjæl til din.

Vil du have et numerologisk og astrologisk overblik over de kosmiske energier for september måned kan du få det her.

Kærligst

Carolina