You are currently viewing Cosmic Flash – December 2021

Cosmic Flash – December 2021

De astrologiske og numerologiske energier for december måned.

Personlig power og styr på værdierne.

Der er flere energiskifte på vej her i december. Den astrologiske scene byder på flere spændende begivenheder, der kan få os helt ud på stolekanten bl.a. den sidste eklipse på Tvillinge/Skytteaksen, det sidste kvadrat mellem Uranus og Saturn for i år, Venus retrograd og Jupiter, der springer i havet hos Fiskene.

På den numerologiske scene er måneden præget af 12/3 energien og i samspillet med årets vibration, som jo er et 5´er, så er der mulighed for vækst gennem 35/8 vibrationen, og der kan komme fart på. Temaer omkring materielle goder eller mangel på samme kan komme på banen. Nu er det jo også jul igen, og julegaveindkøbene kan måske let tage overhånd. Husk at det er tanken, der tæller allermest – energien og kærligheden bag.

Bruger du energien optimalt og tager personligt lederskab, så kan du nå helt nye bjergtinder. Personal power for you my friends. Men det er ikke kun en powerfyldt måned. Den handler også især om at stå op for sig selv og kæmpe for en sag – sin sag. Værdier er også et af temaerne, både den værdi du selv har og den værdi, som du tillægger andre. December handler ikke mindst at udvikle et sundt selvværd, der kan være noget af en udfordring med Venus´ møde med Pluto i Stenbukken, der varer hele måneden og trækker ud gennem første kvartal af 2022. Enten vil Pluto eller ej. Sort/hvid. Der må arbejdes for sagen. Der skal bruges noget viljestyrke, og den power kan du hente fra den numerologiske månedsenergi.

Vær særligt opmærksom på temaer omkring magt og overdrevet brug af dette både personligt og i det kollektive. Der kan skabes orden i 2021 kaoset, men absolut også ske en optrapning af konflikt. Det gælder ikke mindst juleaftenens kvadrat mellem Uranus og Saturn, der bygger sig op gennem hele december. Frihed kontra begrænsning. Fremtid vs. fortid. Pludselige skift der møder en lukket dør. Som en bil, hvor speeder og bremse er i bund på samme tid. Hjulspind.

Søg at tage din autoritet hjem til dig selv. Bliv chefen i dit eget liv, og glem for universets skyld ikke at have det sjovt. Glæde og latter kan reparere og lette energien. Brug Skyttens ild til at varme dig ved og sæt dig nye mål på et helt nyt plan. How high can you aim? Hæv din vibration og hold fokus på at løfte energien inde i dig.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i december

Den 1/12 går drømmene og illusionernes planet Neptun direkte efter at have været retrograd siden den 25. juni i år. Neptun er en af de ydre kollektive planeter og er kendt for at lægge en tåge over realiteterne eller give en særlig lyst til at dulme de mange følelser. Indsigter kan ramme i dagene omkring og healingen begynder for alvor. Visualisér fremtiden. Lad fantasien få frit spil. Skab billederne inden i. Neptun er på hjemmebane i Fiskene. Sjælens stemme bliver tydeligere. Stol på det du mærker.

Lørdag den 4/12 er der den sidste eklipse på Tvillinge/Skytte aksen i denne omgang. Nymåne eklipsen sker i Skytten på 12º 21’ kl. 08.42. Eklipsen får sit eget særskilte indlæg, der er lige på trapperne.

Den 11/12 når Venus Pluto i deres 1. konjunktion. (Nr. 2 sker under retrograden den 24. december og endeligt igen den 2. marts 2022). Læs mere om Venus retrograd og Venus i Stenbukken.

Jeg vil tilføje en lille Venus historie, der kom dumpende fra en fjern galaxe den anden dag. Venus (det feminine aspekt/kærligheden) starter sin bjergvandring op af Stenbukkens bjerg alene, hvor Pluto står som dørvagt næsten på toppen. Hun når at passere Pluto, men indser hun ikke kan nå toppen alene og må gå tilbage. Der mangler noget. Det, der mangler, er Mars (den maskuline energi, krigeren og den personlige vilje).

Det feminine og maskuline må forenes for at kunne gå gennem udfordringerne (Pluto). Kærlighed ikke kan gøre det alene, der skal også personlig vilje til.

Endeligt indhenter Mars sin Venus og møder hende i en konjunktion, en pardans om man så må sige (de når samme grad den 12. februar lige omkring Valentine´s Day), og følges derefter ad op af bjerget mod Plutos udfordringer. Mars overhaler lige Venus og møder Pluto først, som den gentleman, han er blevet. Sammen tager de kampen med transformerende Pluto side om side, inden at de begge følges side om side ind i Vandbærerens fremtidige tegn. Og her møder de den store læremester Saturn. Fortsættelse følger i det nye år.

Så når vi til den 13/12, hvor både Merkur skifter tegn til Stenbukken og Mars får tilsat lidt visionær ild bagi hos sit visit i Skyttens tegn. Disse to får også hvert deres indlæg. Følg med i ugen op til.

Fuldmånen i december sker den 19/12 og er en Skyttesol oplyst Måne i Tvillingerne på 27º 28’. Fuldmånen er eksakt på disse breddegader kl. 08.42. På samme dag går Venus Retrograd, det kan du læse om længere oppe samt i indlægget her. Fuldmånen får også sit eget indlæg i ugen op til.

Retrograde Ceres vender tilbage i Tyren den 21/12 i følgeskab med den Nordlige Måneknude, der nu også tager 18 måneders ophold i Tyren. Der kommer et kollektivt overordnet fokus på temaer, som kærlighed, tryghed, værdier, mad, landbrug, penge, skat, lån, magt, skyggesider og den slags. Solen skifter samtidigt til Stenbukken og det er på med arbejdshandskerne og ambitionerne den kommende måned.

Den 24/12 indtræffer årets sidste kvadrat mellem Saturn i Vandbæreren og retrograde Uranus i Tyren. Temaerne om frihed og mangel på frihed har forfulgt os gennem hele 2021 og vil unægtelig fortsætte ind i 2022, hvor de to store herrer lige tage et kort sidste møde i starten af oktober, hvor de når samme grad for et hurtigt blik i øjnene.

Der kommer spiritualitet på 2022 programmet og ikke mindst kontakten til sjælen og det evige liv forstærkes af Jupiter, der den 29/12 skifter til Fiskene. Jupiter blæser alt op på storskærm og overdriver som bekendt gerne for at øge forståelsen. Vi havde godt og vel 10 ugers sneakpeak i sommers, hvor Jupiter lige nåede at soppe lidt i det evige hav for en kort bemærkning. Også Jupiter i Fiskene fortjener sit helt eget indlæg. Følg med ved juletid.

Den 30/12 tager vores alle sammens kvikke Merkur en for holdet og prøver kræfter med viljestærke Pluto. Dyb kommunikation og muligvis i en manipulerende udgave alt efter bevidsthedsniveau og hvad viljen bliver brugt til. Kommunikatione kan meget let ende i en hårdknude, da Pluto ikke er til at rokke ud af flækken. Kan selv vil selv. Don´t tell me what to do and what to say!

Månedens superkrystal

Månedens krystal - December 2021 - Giver ro, styrke og selvtillid

Månedens superkrystal er den powerfulde Botswana agat, der støtter dig i at øge selvtilliden og troen på dig selv. Står du eksempelvis ved en skillevej, kan den være god at have ved hånden (eller i lommen), da den hjælper dig til at finde det rette svar og se løsninger frem for begrænsninger. Jeg mærker, den giver kølende effekt på et overstimuleret nervesystem, så du kan finde trygheden inden i og giver samtidig jordforbindelse. Der bliver ligesom dæmpet lidt for højspændte følelser, hvilket kan være godt til de udfordringer december kan byde på. Sid gerne et par minutter med den morgen og aften og forbind dig med dens energi.

Det var ordene for december. Find din indre styrke og vær klar på et energiskifte med eklipsen lige om hjørnet. Vær kærligheden og lyset.

Glædelig jul til alle – store som små. Må kærligheden finde vej til dit hjerte.

Kærligst

Carolina

Decembertilbud

Ps. Husk de to gode december tilbud på Cosmic Calling Journeys sjælerejse og Numerologic Quantum Vibrations Classic numerologisk tydning af dit fulde numeroskop, der kan give dig kosmiske indsigter om dig og dit livs rejse på hvert sit plan. Klik på billede for at gå til produktet.