You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne eklipse i Skytten 2021

Cosmic Flash – Nymåne eklipse i Skytten 2021

He (she) who seeks will eventually find.

Tavlen hviskes ren. Det er tid til nye begyndelser. Med en dugfrisk Nymåne eklipse på vej i Skyttens tegn på lørdag den 4. december kl. 08:42 på 12º 21’ er der lagt i kakkelovnen til at få nypudsede briller, især når det gælder overbevisninger og tro. Denne eklipse er en total solformørkelse, men vil ikke være synlig på denne halvkugle. Dog er energien der alligevel.

Nymånen falder på en numerologisk 4´er dag, som kan varsle kaos, men kun for at der bliver plads til det nye. Nye retninger skal tages. Dermed er der et ekstra pift af nyt. En Nymåne med nyt på. Og som eklipse så er der smæk på. Både tallet 12 og 21, som er graderne for denne Nymåneeklipse, er begge numerologiske 3´er vibrationer, der korresponderer med Jupiter – Skyttens planet. Der skal ses på perspektiverne med 12/3, der kan have en tendens til at vende tingene på hovedet, og skabes forbindelse med den iboende viden og erfaring med 21/3.

Sammen med Solen og Månen dannes der partnerskab med Merkur, som handler om kommunikation og viden. Det er tid til at tjekke om de overbevisninger, vi hver især render rundt med, nu også holder vand. Er det sandt?

Lige over for står høstplaneten Ceres i Tvillingerne sammen med den nordlige måneknude, som er en vigtig modpol under Nymånen. Som du sår, høster du. Nymånen står sammen med den sydlige måneknude og peger på tidligere overbevisninger, der hører Skyttens skyggesider til i særdeleshed. Følger du en blindt en guru? Eller er du blevet din egen? Hvis ikke er det måske på tide, at du finder din egen livsfilosofi ud fra din egen viden og det, du har lært. Makemake i Vægten og Saturn i Vandbæreren danner vinger i dragemønsteret, som Nymånen indgår i. Står du fast i dine egne valg (Makemake i Vægten) og tager du ansvar for fremtiden (Saturn i Vandbæreren)?

Vi bliver nødt til at blive selvstændige individer på vejen ind i Vandbærerens tidsalder. Vi må stole på vores eget indre kompas og følge den vej, vi mærker er den rette. Der skal være plads til alle. Unikke og særlige, som vi alle er. Det er det, som udgør den mangfoldighed, som er menneskeheden. Det er det, som gør livet interessant. Monokultur er kedeligt, ensformig og trist. Hvad sjov ville der være ved, at vi alle var ens, tænkte ens, handlede ens? Tænk i unikhed. Tænk i helt nye baner. Respekt for individet er en vigtig del af det, og lige nu gør Ceres i Tvillingerne sit bedste for at sikre, at den læring kommer i hus gennem fokus på ordentlig kommunikation med hinanden.

Måske skal der under Nymånen ryddes en ny bane og skiftes pilespidser, der kan skyde i nye retninger. Der skal særdeles gode argumenter til at få en skyggefanget Skytte til at skifte trosretning. Dette gælder ikke kun i religiøse sammenhænge, men også på et filosofisk plan. Det er ikke sådan lige. Men mon ikke universet hjælper det kollektive på vej?

Indtag under denne Nymåne Skyttens ejendommelige evne til at indtage hele verden, som sin egen. Måske du befinder dig i dit eget lille smørhul, men du er en del af noget meget større og mere storslået, end de fleste kan forestille sig. Der er en mening med det hele. Søg og du skal finde.

Horoskopet for nymåne eklipsen i Skytten 2021

Livet Ifølge Skytten - vær bevægelig og flyt dig med livet.

Noget af det, der karakteriserer Skyttens tegn, er et filosofisk og en søgen efter forståelse. Det er Jupiters tegn. At sigte mod nye mål og nye horisonter er nogle af Skyttens fantastiske spidskompetencer. Brug dem. Sæt ikke barren for lavt. Sigt mod stjernerne og vær åben. Enhver dygtig videnskabsmand bevarer et åbent sind i sin søgen efter sandhed. Drag ikke forhastede konklusioner. Skyttens energi søger gerne vidt og bredt efter svar. Bevar din indre eventyrlyst og brug evnen til at anskue livet fra forskellige perspektiver.

Pointen ved at være her på jorden er udvikling. At udvikle vores sjæl. At forstå hvem vi er, og ikke mindst hvorfor vi er her. Hvad laver vi i grunden her? Hvordan kan vi vokse til at blive mere? Mere kærlige, mere åbne. Vær optimistisk omkring fremtiden. Hvor højt kan vi løfte energien på planeten? Du er en vigtig medspiller. Du har betydning, ellers var du ikke kommet her til for at være med. Underkend ikke din brik i livets spil.

Hold hjertet og sindet åbent. Alt er ikke altid, som det umiddelbart ser ud til, selvom man let kunne tro det. Tro på dig selv og hav tillid til den guddommelige vilje.

Kærligst

Carolina

Decembertilbud

Ps. Husk de to gode december tilbud på Cosmic Calling Journeys sjælerejse og Numerologic Quantum Vibrations Classic numerologisk tydning af dit fulde numeroskop, der kan give dig kosmiske indsigter om dig og dit livs rejse på hvert sit plan. Klik på billede for at gå til produktet.