You are currently viewing Cosmic Flash – Mars i Stenbukken 2022

Cosmic Flash – Mars i Stenbukken 2022

Time to work on the big L.

Arbejdshandskerne skal støves af og klatrestøvlerne snørres for nu skal der arbejdes. Med Mars i Stenbukkens ambitiøse tegn, så tilføjes der en god portion personlig viljestyrke til at bestige det bjerg, der ligger foran fødderne.

Mars har trænet og trænet den sidste måneds tid i Skytten og fået den indre ild til at brænde og pilene til at flyve vidt og bredt. Det er nu tid til at fokusere energien til den kommende opgave og den helt store mission. Stenbukkens bjergtinder. Mod evigheden.

Tålmodigheden, udholdenheden og ansvarligheden bliver sat på den ultimative prøve. Der er ikke noget med at give op på halvvejen. Der er kun en vej, og det er til tops. Mars skal bestå sin manddomsprøve og redde prinsessen undervejs. Der bliver med sikkerhed slid og slæb, blod, sved og tårer på vejen gennem Stenbukken, men også en lille romance kan snige sig ind, når Mars møder Venus.

Den ultimative kærligheds transit i 2022 - Lunaracademy - Astrolog i Silkeborg

What´s love got to do with it - Everything

Mars kommer nemlig Venus til undsætning, så det maskuline og det feminine sammen kan møde, de udfordringer Pluto giver på den sidste stejle stigning, inden rejsen ind i Vandbæreren. De to har en længere rejse foran sig først med mødet med transformerende Pluto i Stenbukken i starten af marts og senere på rejsen gennem Vandbæreren, hvor de to skal stå skoleret over for Saturn, inden Venus flyder ind i Fiskenes tegn på egen hånd.

Mars nærmer sig Venus omkring starten af februar og deres rendevous varer helt ind til starten af april, så det er en længere transit og elskovsdans med de to turtelduer. I dagene omkring 14. februar også kendt som Valentins dag, står de to helt tæt på samme grad. Der kan være en kurtiseren uden lige. Det er meget kosmisk smukt og så i dette 6´er år 2022, der numerologisk virkeligt handler om the BIG LOVE.

Foreningen og balancen mellem at give og modtage, lidenskabens højborg. Der er mulighed for den helt dybe intense forelskelse, der forhåbentlig består transformationen og tidens prøvelser. Som minimum er det i hvert fald en stærk kreativ periode, vi kollektivt går i møde. Kvalitet er på programmet. Work-life balance. Der skal være plads til både ydelse og nydelse. Hvorfor bestige et bjerg, hvis udsigten ikke også skal sanses og tages ind?

Det er kærligheden med mening, med et mål og en der kan holde ind i fremtiden. Hvad er livet, hvis det ikke er for kærlighedens skyld?

Men der skal være en villighed til at ville. Hvor der er vilje, er der vej.

Det er svært ikke at blive lidt i det romantiske hjørne, når man ser på planeternes dans på himlen, der spejler sig i den virkelige verden.

Må kærligheden finde vej til dit hjerte også.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-