You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Skorpionen 2021

Cosmic Flash – Merkur i Skorpionen 2021

The deep thinker - Suspicious minds

Uhhh Merkur i Skorpionens tegn er dyb. Mars og Solen er her allerede og tilføjer bevidsthed og handling. Der kastes lys på skyggerne. Alt i Skorpionen er dybt. Dyb manipulation eller dyb forandring af gamle tankemønstre. Den umodne eller den modne udgave. Your choice. Merkur hersker blandt andet over tanker og kommunikation. Når Merkur bevæger sig ind i Skorpionens dybe sø af følelser og projektioner, er det tid til at se på alt, hvad der er mørkt, skjult og ikke mindst stikkende og manipulerende – især i forhold til dine egne tanker og måde at kommunikere på inden i og uden på.

Vi kan, som altid, vælge at udtrykke de højere eller lavere tendenser. Det er altid op til os selv, hvordan vi bruger de energier, der er til rådighed. Et sundt brug af Merkur i Skorpionen kunne være at gå til psykolog/ psykoterapeut, studere okkult (skjult) viden eller i det mindste at tage et seriøst kig i spejlet. Hvor er det, jeg projicere egne skyggesider ud på verden og mennesker omkring mig. Skyggesider kan også være ”gode” sider. Eksempelvis hende der er så smuk, og det er jeg ikke, eller ham der er så stærk, og det er jeg ikke. Det er tid til at hive både de negative og de positive projektioner hjem og tager ejerskab over, at det er du også. Løft op i gulvtæppet og se hvad der gemmer sig derunder.

Vi er alt. Vi har alle sider i os. Nogle af os bliver blot mere triggeret af nogle ting og andre af andet. Det afhænger af vores personlige erfaringer og det arbejde, vi har gjort med os selv indtil nu. Alt med psykoanalyse er fantastisk. It´s time to dive deep into the subconscious waters. Underbevidstheden. Skorpionen søger at gøre alt det skjulte bevidst. Frem i lyset med det. Det kræver samtidigt et vist mod at tage et kig på the Dark Valleys inde i os selv. Det mod har Skorpionen. Der er intet, der er for tabubelagt. Temaer som død og genfødsel, eksistens, sex, had, hævn; alle de følelser og tanker, vi undertrykker. Gå ind i det. Se på det. Face your fears. Du behøver så absolut ikke at handle på noget, men find ud af hvor det stammer fra og få det transformeret og integreret. Tiden bliver aldrig så oplagt som lige nu.

Merkur i Skorpionen er mester detektiven.

Where to next, Sherlock Holmes?

Skorpionen er mesterdetektiven. The Bullshit detector. Alt skal kulegraves. Enhver sten skal vendes. Det er ikke for skægs skyld at både død og skat hører til det 8. hus, der er Skorpionens hus. Merkur i Skorpionen søger at komme til bunds i enhver sag. Det er ikke sikkert, at du ser det så oplagt, for Skorpioner opererer gerne i det skjulte. I mørke huler og grotter bag facaden. Men tag ikke fejl for det summer og simrer. Alt bliver (psyko)analyseret i dybden.

Du kan også møde sarkasme her de næste uger. Sarkasme er en Skorpion ting, ikke den pæne side af Skorpionen vel og mærket. Sarkasme indeholder ofte en pæn portion sandhed, men det er pakket ind i en grimt krøllet papir. Prøv at være mere ærlig end stikkende. Find modet frem til at finde ud af, hvad der virkeligt er årsagen til, at du har brug for at være sarkastisk.

Merkur i Skorpionen besidder også en vis portion skepsis. If it smells bad, it probably is… Alle er mistænkte, indtil det modsatte er bevist. The usual suspects. Alt hvad der er fordækt og råddent skal op til overfladen. Det kan være ganske sundt at være lidt skeptisk og ikke hoppe med på hvad som helst. Det gælder alle veje – både højre og venstre. Lad os lige se tiden an og undersøge om det nu også er helt rigtigt. Hvad er intentionen? Hvad er motivet? Skorpioner elsker at finde de skjulte motiver.

Måske skulle vi lade være med at holde valg i november? Blot en skorpionsk tanke her fra.

Allerede den 24. er Merkur videre mod fjerne horisonter i Skytten. Få det bedste ud af de kommende uger. Find ind til din sande kerne og vend dit indre mørke til lys.

Kærligst

Carolina