You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Stenbukken 2021

Cosmic Flash – Venus i Stenbukken 2021

Venus skifter til Stenbukken - She works hard for the money.

Jeg var lige på den aftenlige fodring af Pegasus 1 og 2 inden jeg skrev dette indlæg den anden dag og stod et kortvarigt øjeblik og betragtede mælkevejen for kosmisk inspiration. Hvor er det altså smukt her i efterårsmørket. Stjernerne gør astrologen glad i låget. En gang stjernekigger, altid stjernekigger. Men nu til den mere alvorlige del af dagens indlæg. Venus har nemlig sporskifte om ganske få dage (den 5. november) og må nu tage turen som det lille tog, der kunne, op på Stenbukkens bjergtinding.

Her har hun ”fornøjelsen” af at være bænket indtil marts 2022 i ”hyggeligt” selskab med Pluto – The Master of transformation and Lord of the Underworld. Det bliver et langt sejt træk for Venus, der må arbejde for sin sag. Stenbukken er zodiakkens slider. Hårdt arbejde er vejen frem. Krævende kærlighed. Ansvarlig ikke mindst. Ikke flere flygtige skytteromancer. Den tid er forbi. Nu skal der arbejdes på forholdet.

Som skrevet i det forrige Venus opslag (det finder du her), så har december altså nogle helt særlige numerologiske dage, der egner sig helt perfekt til at indgå ægteskabelige kontrakter, hvis man lige fandt ridderen på den hvide hest på den franske riviera, mens Venus var i Skytten. Det kan også være du bliver gift med dit arbejde? Very Venus in Stenbukken Style. There is a but….

Venus er jo ikke helt alene her på Stenbukkebjerget, så selvom dagene er numerologisk nok så fine, så er der lige Pluto. Man skal være klar til Pluto. Man skal virkeligt ville det. Pluto og Venus sammen kan være dybt transformerende, ingen tvivl om det, meeen… Det bliver et råt ægteskab. Tough Love. Lidenskab og passion, men også viljestyrke skal der til. Transformation gennem kærlighed. Måske hvis man er til dominans rollespil? Jeg ville nok alligevel lige vente lidt og se om det holder til efter retrograden, inden kjolen bliver købt. ”The Honeymoon Phase” kan hurtigt få en ende, når Venus lige skal en tur tilbage.

Så det er altså et noget langsigtet projekt her i Stenbukken og med langsom kurs mod næste år, der er et numerologisk 6´er kærligheds år. Venus i Stenbukken er ikke hurtig kærlighed, som i Skytten, men den slags der udvikler sig over tid, måske baseret på lige dele fornuft. Økonomien skal være på plads. I hvert fald er det velovervejet. Det er vel nok en god idé, når man skal bestige et bjerg lige at være beredt. Spørgsmålet er nok om prinsessen kan leve op til Stenbukkens tårnhøje krav. Hvem kan i virkeligheden leve op til det?

Måske viser ham Prins Valiant sig bare at være lidt træg og langsom i optrækket. Man altså får Venus først fat her er hun in it for the long run. Helt til toppen.

Venus retrograd 2021-2022 i Stenbukken - Lunaracademy

Venus retrograd 19/12 2021 – 29/1 2022

Venus tager sig en tur tilbage i tiden fra den 19. december og indtil den 29. januar 2022. Hun må altså lige en tur ned af bjerget for at skifte til mere praktiske vandrestøvler. Det giver mening, når man begiver sig i kast med Stenbukkens Himalaya bjerg. Høje hæle og prinsessenykker dur ikke her. Hun når toppen af bjerget den 6. marts 2022, hvor Mars er kommet til undsætning for at give sin maskuline krigerstyrke til sin Venusianske prinsesse. En meget maskulin/feminin interaktiv dag at se frem til både numerologisk og astrologisk.

Når Venus er retrograd, er det noget med, at det ikke er en god idé at erhverve sig nye Venusianske ting. Tøj og den slags. Gad vide hvad der kommer under juletræet ved sådan en Venus retrograd. En kradsende skrigorange uldsweater fra tante Oda i alle tiders gør det selv kit eller er koboltblå eyeliner angiveligt moderne igen, som i 80´erne (I think not)? Så undgår du også fejlkøb af den Gucci taske, der alligevel ender bagerst i klædeskabet og sparer samtidig lidt på moneterne.

Venus hersker over både kærligheden, værdier og skønhed. Så heller ingen hårfarve eller uovervejede frisør besøg. Måske det ender med at blive pink i stedet for den kastanjebrune, du nok så møjsommeligt valgte på farvekortet. Har du nogensinde hørt en frisør sige ”Ej hovsa”? Pas lidt på at pengene ikke sidder alt for løst, der skal jo være til huslejen den 1. januar.

Måske kommer din x lige forbi til en hyggelig sludder for en sladder, og det ene fører til det andet. Try not to. Du lagde trolden i en æske af en grund. Måske er det på tide at brænde den. Letting go for good. Ud med gamle kærestebreve. Klar til at starte på en frisk, når retrograden slutter. Sæt måske dating livet på standby for en stund, så sparer du også abonnementsprisen på Tinder, eller hvad mulighederne nu er for tiden.

Ak, ja. Der er lange udsigter, men når toppen nås, så er der skisme smukt. Så er det tid. Det vil være det hele værd.

Kærligst

Carolina