You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Skytten 2021

Cosmic Flash – Venus i Skytten 2021

The Knight in shining amour

Er i klar derude? For nu skifter skønne, kærlige og sensuelle Venus fra Skorpionens dybe intense lidenskab til Skyttens mange mål. Amors pile flyver gennem luften den næste måned med Venus her. Passionen for kærlige relationer skifter karakter og bliver eventyrlystent og storslået. Grandiøs kærlighed. Der er rigeligt til alle. Hov var du der smukke. Voulez vous coucher avec moi ce soir. Te amo mi amor. Årh den kærlighed på alle sprog.

Som nævnt i Cosmic Flash månedsenergierne, så er der mange jern i ilden hos Skytten. En kæreste i hver en havn. Romancen må hjertens gerne være af eventyrlig karakter. Prinsen på den hvide drage kunne komme forbi, men tøv en kende og se om det holder, når Venus når Stenbukken i november, hvor der kommer mere alvor på drengen. Men indtil da, så nyd da eventyret så længe det varer.

Kommer prinsen flyvende ind fra Dubai, så rid med på bølgen, hvis det er muligt. Tag på dit livs eventyr om så det kun holder gennem oktober, så har du i det mindste minderne, at varme dig på gennem vinteren. Livet er for kort til andet, og det går videre også efter prinsen er fløjet hjem igen.

Ud over det storslåede eventyr, så er der også høje idealer ind over. Hvis ikke der leves op til en vis standard, så duer det bare ikke. Det skal være mulighed for at vokse med parforholdet. Alt det der stilstand er bare ikke lige i Skyttens ånd, og selvom Venus måske idéelt set gerne ville have lidt stabilitet, så er det lige som ikke tiden til det lige nu. Skytten er bevægelig ild. Nye passioner må til, hvis ikke der er muligheder for vækst. Der er mange fisk i havet og nye horisonter, der skal opleves og udvikles.

Venus i Skytten - Cosmic Flash -Lunaracademy

Skyttens begejstring vil ingen ende tage, og det må Venus indordne sig under den kommende måned. Der er tendens til overdrivelse fra alle parter, skulle du møde en ny prins (eller prinsesse), så blot hver forberedt her på og enjoy the ride. Så kan i altid blive gift og få villa og alt det der, når vi når til december, hvor der faktisk er nogle ret smækre numerologiske bryllupsdatoer, hvis du vel og mærke er klar til et transformerende og meget dybt, men ambitiøst partnerskab, da Venus møder Pluto i Stenbukken til en helt ny runde i stjernetegnenes karrusel.

Ud over begejstring søger Skytten jo også gerne efter spirituelle eller religiøse sandheder. Sandheden om kærligheden. What is Love?

Hvis ikke du er på det frie dating marked og klar til en på opleveren, så kan du med fordel krydre dit eksisterende parforhold med noget eventyr. Rastløshed er en mulighed, så find et sundt outlet for energien. Tag på en weekendtur til Oslo, eller hvad som helst der får pirret til nysgerrigheden og oplevelseslysten.

Kærligheden skal udvikles, udvides og ekspanderes. ”Just do it” må være Skyttens råd til Venus. Hvad venter du på?

Jeg var egentlig ikke forberedt på at skulle uddele astrologiske og numerologiske kærlighedsråd, men det er jo en 6´er dag i dag og med en oktober hvor blandt andet ”Love” er på det numerologiske program, må vi tage det med.

Må Jupiters tegn bringe jer alle glæde, lykke og vækst i kærligheden.

Kærligst

Carolina