You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Vægten 2021

Cosmic Flash – Nymåne i Vægten 2021

En Nymåne med balancerende egenskaber.

Om få dage er der igen en frisk start og en ny månefase starter. Den er både fase start for den kommende måned, men også for det kommende år set fra Vægtens perspektiv, hvor denne månefase peaker ved Fuldmånen i Vædderens sæson til næste år. Sådan er det ved hver måne i den evige cykliske udvikling, vi befinder os i. Nu i Vægten, der i urhoroskopet kickstarter mørkets sæson og huset, der handler om partnerskaber – både af den ægteskabelige slags, men også andre 1-1 relationer.

Fra Vægten og frem handler det ikke mere kun om me, myself and I, men om den anden/os/dem/de andre. Synkroniciteterne vil ingen ende tage, som jeg også kort beskrev i Cosmic Flash månedsenergierne. Nymånen falder på 13 grader i Vægten helt tæt sammen med Mars, der også er på sin helt egen udviklingsrejse i ikke kun at tænke på sig selv, men at tænke på andre før han handler.

Årets numerologiske essens er 13/4, som også er den grad Nymånen falder på, og det er da i sandhed et transformerende år på mange måder. 13/4 er transformationens tal og repræsenteret ved tarotkortet ”døden”. Inden du går helt i panik og den slags symbolik, så skal du vide at døden er et skifte fra et til noget andet. Noget skal væk for at gøre plads til noget nyt. Det er netop en transformation. At komme ind til essensen af tingene. Mit håb er da også at flere og flere begynder at forstå, hvem de egentlig er på andet end kun det fysiske plan. Meget er kastet op i luften og året skulle så vidt gerne have lært os en del om os selv, og hvad vi vil, ud over at være healende på flere planer, men vi er jo endnu ikke ved vejs ende.

Nu skulle Nymånen ikke gå hen og blive en større numerologisk års udredning, men det lader til, at der er er skifte på vej. Ikke mindst med Pluto, der går direkte her samme dag og tilfører sit nu udadvendte død og genfødselstema fra Stenbukkens tegn. Pluto hersker i nyere tid i Skorpionen, som er også er tilknyttet ”Døden” i tarot. Sådan er der så meget, så mon ikke, der sker ting og sager resten af året.

Der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud, men vælg i stedet tilliden. Tillid er Jupiters område. Troen på at noget bedre er på vej. Og der er da også drysset lidt Jupitersk held og lykke ned i Nymånens jakkelomme med en fin trigon til overdrivelsens mester Jupiter.

Selve Nymånen i Vægten er i tæt forbindelse (stellium i Vægten) med retrograde Merkur (der virkeligt kan sætte tålmodigheden på prøve med alt it-relateret, transport, kommunikation og tanker for tiden. Det er så absurd til tider, at man næsten ikke kan tro det). Ud over Merkur og Mars er også Makemake og Haumea blandet med Sol og Måne energien.

Ud over det er der en besværlig opposition (besværlig alt efter egen tanke og bevidst brug) til den sandfærdige sværdbærende Eris. Så er der kvadratet til Pluto. Trigonen til Saturn og Ceres. Der er meget at tage fat på.

Og hvad så? Hvad betyder alt det? For hvad er pointen med astrologien, hvis ikke man fatter en bjælde astrologisk eller i det mindste kun til husbehov.

Makemake peger på, at vi skal kunne stå selv. Han er trods alt chefguden på påskeøen midt ude i det store Stillehav. Ikke noget vaklen her. Maskulint lederskab. Ingen slinger i valsen. Jeg danser fint selv tak og ved sagtens hvor jeg skal sætte fødderne uden at træde på nogen eller noget.

Mars (vores umiddelbare handlekraft) er ved at lære noget om hensyn og retfærdighed. Månen (følelserne/det ubevidste/ fortiden) er under kyndig oplysning af Solens mere bevidste kraft. Merkur har noget at overveje og Haumea bringer nyt liv, eller mærker ikke mindst hvor noget er dødt.

Eris over for i Vædderen vil helst sige sandheden nu og her uden omsvøb og kan måske i sig selv her fra denne placering mangle lidt af Vægtens diplomatiske sans. Viljestyrken fra Pluto i Stenbukken kan vælge at lade alt ske, som det skal ske eller lade være og fortsætte med sit kontrollerende væsen (hvilket også er et valg).

Jupiter fra Vandbæreren ønsker at influere alle de himmelske energier i Vægten med sit tillidsskabende, etiske og evigt filosofiske væsen, der ved, at der er en højere mening med det hele, og at retfærdigheden altid sker fyldest før eller siden, så hav det in mente (no pressure).

Saturn i Vandbæreren kommer med begrænsninger, ansvarspåbud og uddeler eksamenstider og Ceres beder til, at vi er grundige i alt, hvad vi tænker og siger fra sit perspektiv i Tvillingerne.

Så ud fra denne vildt planet påvirkede Nymåne, så er rådet her fra: Vælg at have tillid. Find din egen gyldne middelvej her i livet. Træf dine egne valg. Leg pænt og retfærdigt. Lev fra hjertet og ud. Tro kan flytte bjerge, og det gælder din tro på fremtiden lige så vel. Find dine egne to ben at stå på. Vægten er ligevægt og balance. Ikke mindre værd, ikke mere værd. Ligeværdighed. Først inden i dig så uden for dig.

Som i himlen således også inde i dig.

Og så var der lige ham i ved nok, der sagde: ”Har jeg ikke sagt, at i alle er guder”. Tro på din egen indre guddommelighed.

Kærligst

Carolina