You are currently viewing Cosmic Flash – Fuldmåne i Jomfruen 2022

Cosmic Flash – Fuldmåne i Jomfruen 2022

Vær bøjelig som et piletræ i vinden

På fredag den 18. marts er der Fuldmåne klokken 8.18 på 27º 40’. Har du planeter i de bevægelige tegn Tvillingerne, jomfruen, Skytten eller Fiskene, kan du føle dig særligt ramt. Fuldmånen påvirker i høj grad planeter på denne grad. Igen går det ud over nattesøvnen og humøret kan være påvirket af månesyge. En lun kop kamille te inden sengetid, regnbue månesten og ametyst under hovedpuden samt en dråbe beroligende lavendel på hovedpuden i selskab med noget afslappende naturmusik, kan gøre tricket.

Denne fuldmåne beder om fleksibilitet med 6 planeter og himmellys i bevægelige tegn. Et ekstra fokus på luft elementet er der også – tankernes holdeplads. Ceres i Tvillingerne træder frem som en dronningemoder og beder særligt på fokus på renhed og ordentlighed i kommunikation og interaktion med andre (Tvillingernes speciale). Ceres hersker i ny tid i Jomfruens tegn, så Månen er hendes, om man så må sige.

Det er også en sandhedens Fuldmåne – for med Eris som den eneste i ildtegn (Vædderen) på denne fuldmåne, er også hun i fokus. Sandhedens planet, der kommer med stridens æble. Ikke for at skabe splid og ballade, men fordi det er sandt. At sandheden er ilde hørt er jo ikke hendes opgave at løse.

Det er ”damernes Fuldmåne”.

Dermed skal vi huske, at sandheden kan siges på flere måder. Du behøver ikke servere den på et sølvfad med sure citroner og chili på toppen. Det er måske det Ceres i Tvillingernes tegn forsøger at sige. For du kan lægge marker øde med et sværd, der svinges for hårdt.

Sandhedens sværd må dog svinges, men selvom sandheden må frem, hvad end den er for dig, så forsøg at sige det med omsorg. Ikke som i pakket ind i vat og bobleplast eller katten om en skål varm grød. Men dog heller ikke provokerende blot for at være det. Den gode side af Eris kan balancere på en knivsæg mellem to polariteter.

Fuldmåne i Jomfruen fredag den 18. marts - Lunaracademy astrologi

Go with the flow - feel your way

Med en Måne i Jomfruen, der oplyses af Solen i Fiskene flankeret af ikke mindre end både Neptun, Jupiter og Merkur er der igen fokus på kommunikationen (Merkur) forbliver kærlig (Jupiter) og ikke for (selv)kritisk, som en Jomfru Måne kan påvirke os til at være.

Jomfruens tegn kan være noget så kritisk og petitesse orienteret. Det er lige før, man intet kan få gjort, fordi man snubler over bunken af detaljer, der skal være på plads. Selvfølgelig alt med måde, for det må gerne være i orden. Men overgør det ikke.

Det store fokus på Fiskenes tegn med Solen, siger go with the flow. Alt skal nok ordne sig. Er man et fast tegn eller en særlig kontrolleret Pluto udgave, kan det være svært at give slip og overgive sig til en større vilje, men ikke desto mindre stilles spørgsmålet: Kan du overgive dig til noget, der er større end dig selv? Det er Fiskenes ekspertområde.

Jupiter beder om, at vi har tillid og endda sætter os et nyt og endnu større mål. At vi skaber et større overblik og forsøger at forstå – at finde mening. Merkur gør sit bedste for at sætte ord på alt det, som ikke kan formuleres. Neptun kan give en enorm klarhed eller det modsatte. Et clairvoyant syn på tingene, men ikke hvis vi hænger os for meget i de små detaljer eller tåger væk i en rus af en art.

Fuldmåne i Jomfruen fredag den 18. marts - Lunaracademy astrologi

50 shades of shadows

Pluto spiller også med fra sit perspektiv i Stenbukken og påvirker Månen i rigelig grad. Transformerende Pluto fra underverdenen, der ikke er bange for at få fingrene dybt ned i den autoritære kagedej. Dybe følelser som magt begær og kontrol kan dukke op – måske for at blive undertrykt igen, hvis det ikke ønskes belyst. Nu er Fuldmånen jo på en numerologisk 18/9 dag, der også gerne understøtter undertrykkelse af følelserne. Det har dog sjældent ført noget fornuftigt med sig. Oftest kun dårligdomme af forskelligartede grader i krop og sind.

Skyggesiderne af Jomfruen, der oplyses af Solen i Fiskene, kan netop være på en base af et ønske om kontrol og måske særligt inden for sundhedsområderne. At miste kontrollen. Fy da. Nej så hellere finde alle kommafejlene, så vi undgår at mærke følelserne, veje maden i gram og gryn eller motionere som en gal, for at slippe væk.

OCD´en i Jomfruens skygger er blot et symptom. Kan jeg ikke kontrollere verden og det, jeg mærker, så kan jeg som minimum kontrollere bakteriemængden på mine hænder. Det er ikke for at nedgøre nogen som helst, der kæmper med OCD af nogen art, men det kan være et symptom på noget helt andet.

Hvor Fiskene pjasker sig rundt i følelsernes rige – måske til den rigelige side med en anden slags symptomer (og husk det er karikerede arketyper, vi taler om), så vasker skygge Jomfru arketypen hænder for måske at undgå at mærke. Vi kan og skal ikke undgå at mærke. Heller ikke smerten. Den er en del af livet og kan bruges som rettesnor. Vores følelser er et barometer, vi har indbygget. Fintfølende. Hvis det ikke føles rigtigt, så er det ikke rigtigt. I det mindste ikke for dig.

Fuldmånen her er den sidste, inden vi tager hul på et nyt kapitel, der starter med Vædderen på søndag. Tag med dig, hvad der giver mening. Måske er der en kærlig besked eller reminder gemt til dig. Måske er der ikke denne gang. Astrologien uddeler gladeligt evige kurser i livet på jorden.

Fik jeg nævnt at Uranus leger med og giver elektrisk hjertestarter og åndelige impulser til soldelen. Nye idéer kan opstå. Åndelig kontakt. Sjæleforbindelser. Husk jordforbindelsen og balancen i det hele.

Lad ikke skyggerne få det bedste af dig.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.