You are currently viewing Æteriske olier og transformation

Æteriske olier og transformation

Min rejse med essentielle olier og aromaterapi

Æteriske olier, også kaldet essentielle olier, gør noget ved os som levende væsener. Ganske som krystallers og tallenes magiske numerologiske vibrationer, kan de essentielle olier støtte os på både et fysisk, følelsesmæssigt og energetisk plan. De er naturens gyldne dråber i sin reneste og mest højt vibrerende form. De koncentrerede æteriske olier er powerfulde og kan være behjælpelige med alt fra at lindre fysiske skavanker, smerter og følelsesmæssige ubalancer, så vi hæver vores vibrationer op ad skalaen.

De seneste par år har jeg arbejdet med oliernes magi både til støtte af svære perioder og til løft af energierne. Sådan er det med energiarbejde – enten skal man skabe en modpol for balance eller også skal man fremhæve, det man ønsker mere af. Min familie har ligeledes været ”forsøgskaniner” og har blandt andet oplevet at frygt og kaotiske følelsesmæssige tilstande blev opløst ved brug af olierne fortyndet på huden.

Mit første oliebekendtskab var, da jeg var til behandling hos en skøn kinesiolog for nogle år tilbage. Hun udførte hendes magi (for det er virkeligt magi), og jeg fik en støttende olie ”kur” med mig hjem. En duft, der mindede mig om min afdøde mor, og som gav grounding og tryghed. To gange dagligt dryppede jeg et par dråber under fødder og på håndled, samt duftede og spredte energien i min aura. Der var en mærkbar forskel allerede efter et par dage på mit overfølsomme sind.

Efterfølgende var jeg til et foredrag i Hinnerup med Camille Essther, der også arbejder med oliernes magi, hvor jeg afprøvede en roller fra doTERRA. Hvilken en kan jeg ikke huske, men jeg var klart tiltrukket af virkningen.

Æteriske olier kan være en god støtte efter numerologisk navneskifte - Lunaracademy

Æteriske olier og numerologisk navneudrensning

Senere under min numerologiske uddannelse stødte jeg på, min nu kære kollega i branchen, numerolog Johannah Sarahmaya, der også blandede olier til navne udrensning processen i kombination med sit numerologiske virke. Livet er så magisk på den måde. Man møder de rette mennesker på rette tidspunkt. When the Student is ready, the Master appears.

Jeg indkøbte nogle stykker forskellige af olieblandingerne til mig selv, manden og min datter. (Manden og datteren havde dog ikke skiftet navn, men havde nogle af de mere udfordrende vibrationer med i deres numeroskop). Jeg selv rensede ud på en stærk overfølsomhed og hyper sensitivitet, hvor 11/2 olien og regnbue månesten var mit go-to værktøj nummer et henover en periode.

I dag i mit nye numeroskop er jeg stadigt ret sensitiv, da meget af det er medfødt og også min opgave, men det kammer ikke over, som det gjorde dengang. Olierne har helt sikkert været en fantastisk støtte på vejen og virker hurtigt. Indenfor 20 min. efter påsmøring mærker jeg en effekt. Jeg bruger gerne olierne på huden i fortyndet form, samt i min magiske olielampe ”doTERRA diffuseren” som aroma terapi fx, mens jeg arbejder eller bare om aftenen til hygge og afslapning. Og så dufter de jo himmelsk, så jeg er vild med dem. What´s not to like.

Min teenagedatter oplever angst og frygt indimellem, hvilket er en del af hendes rejse, men som jeg jo selvfølgelig hjælper hende med efter bedste evne. Netop den olie, som Johannah Sarahmaya har blandet til 16/7 vibrationen, støtter hende enormt på dage, der er lidt udfordrende på den konto i kombination med en af vores favorit krystaller ”Labradorit”.

Der er mange veje til Rom. Vælg den der tiltrækker dig mest.

Ligesom krystallerne, reikihealingen, regressionsterapien, astrologien og numerologien kaldte doTERRA olierne også på mig. Jeg har efterhånden lært at følge sjælens og intuitionens stemme og kombinere dem med mine personlige erfaringer. Derfor er jeg nu gået all in også på doTERRA olierne, fordi de kan noget på et plan, jeg slet ikke kan forklare, men har mærket på egen krop, sind og sjæl.

Mit speciale med min kombinations værktøjskasse er helt klart at arbejde med dybe følelser fra dette og/eller tidligere liv samt transformation, energi løft og et nyt selv syn. Mit virke i Lunaracademy handler om, hvordan vi får det meste og det bedste ud af både alle de udfordringer, men i særdeles også de gaver, vi har med os, så vi kan blive vores reneste essens udtrykt i fysisk form. Alt dette spejles i vores medfødte kosmiske blueprint – både i fødselshoroskopet og det højere selv numerologisk.

Det lyder måske som noget af et mål, men jeg har ikke 4 planter i Skytten og 3 planeter i Skorpionen for ingenting. Fokus på nye mål gennem følelsesmæssig transformation må være essensen af det, og et motto er: hvis jeg kan vende bøtten, så kan du også.

Til at støtte os i vores rejse gennem livet findes så mange fantastiske redskaber, vi kan læne os op ad, og de essentielle olier fra doTERRA er blot en af dem.

Er du nysgerrig på olierne, så læs mere her.

Kærligst

Carolina