You are currently viewing Cosmic Flash – Juli 2022

Cosmic Flash – Juli 2022

De astrologiske og numerologiske energier for juli måned

Kreativitet • Universel kærlighed • Drømme • Visioner • Bevidsthedsudvidende • Sjælsmission

Så nåede vi havvejs gennem 2022 og er nu nået til juli måned, der i sig selv vibrerer med den følsomme 7´er energi. Men juli står ikke alene og er influeret af årets vibration, der er 6´er vibrationen.

Den følsomme 7´er vibration op imod årets kærlige 6´er vibration giver en energi, der er kunstnerisk, indfølende og næstekærlig. Der er fokus på at udvide bevidstheden, men fra et ophøjet sted og ikke gennem diverse substanser. Ro og det indre liv får en udvidet betydning her i juli. Det er i det indre, at vi finder de sande svar.

Du kan passende begynde en meditationspraksis, hvis ikke du har en sådan. Bare fem minutter om dagen gør underværker. Find et stykke blidt musik og lad dig selv mærke dit indre. Juli måned i år er perfekt til alle former for kunstnerisk udfoldelse i en fin detaljeret og feminin form.

Tænk Leonardo DaVincis Mona Lisa og Michelangelo og det sixtinske kapel. Tænk  Enyas engleagtige stemme i sangen ”only time”. Det er ikke klatmaleri og store armbevægelser. Det er engle, der hvisker i øret. Små penselstrøg i det store perfekte billede og lyde, der kærtegner det indre øre og smyger sig om sjælen. Noget der vækker en ophøjet tilstand i dig.

Gratis bonus til alle jer, der læser med i øst og vest

Du kan desuden læse om årets energi ganske gratis fra nu og året ud i e-bogen:

Cosmic Flash – 2022 edition

Du kommer lige rundt på en virtuel tur til min messestand hos multiversetonline.dk, hvor du også kan udforske alle mulige kosmiske emner fra andre skønne sjæle. To share is to care. Kærlighed fra mig til dig.

Gå nye veje og find på innovative tiltag, der gør noget godt for verden. Forestil dig et rum fyldt med farver og dufte med lyd, der stimulerer dine sanser, mens du flyder rundt i vand, der giver en følelse af vægtløshed. Findes der mon et sådant rum eller er det dig, der skal skabe det? Skab mulighed for healing inde i dig og for andre omkring dig, som kan give dig en følelse af universel kærlighed og samhørighed i din hverdag.

Drøm din indre verden ind i eksistensen. Der er kraft i fantasien. If you can dream it, you can do it.

Modpolen af mønten handler om at flygte fra denne verden. Virkelighedsflugt fører intet med sig, når du er her for at bringe liv i dine visioner. Føler du dig utilpas og sat på den forkerte planet, så vid, at der ikke er nogle tilfælde. Du er lige her af en grund. Dine følsomhed og dine behov tegner blueprintet for en ny tid. Fold dine kronblade ud og find din tribe. Der er mennesker og sjæle som dig, der ønsker en anden verden. Space ikke ud, men tjek ind i din sjælsmission.

Juli måneds energier åbner for fantasiens verden.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i juli

Astronews bliver fremover lige en oversigt over planetskifte og Fuldmåne og Nymåne. De enkelte bevægelser på himlen udkommer som sædvanligt i dagene op til, så du kan følge med planeternes gang.

  • Merkur skifter til Krebsen den 5. juli.
  • Mars skifter til Tyren den 5. juli.
  • Der er Fuldmåne i Stenbukken den 13. juli.
  • Venus skifter til Krebsen den 18. juli.
  • Merkur skifter til Løven den 19. juli.
  • Solen går i Løvens tegn den 22. juli.
  • Ceres skifter til Løven den 23. juli.
  • Der er Nymåne i Løven den 28. juli. Samme dag stationerer Jupiter for at gå retrograd.

Månedens krystaller og essentielle olier

Septarie, Fuchsit, Cassia og Clary Sage

Olierne og krystallerne er nogle af mine absolut favorit redskaber til at hæve frekvensen og arbejde med energierne og følelser. DoTERRA olierne er klart mine favorit essentielle olier på flere områder – både i forhold til den høje ensartede kvalitet i hver flaske og renheden af olierne. (Olierne er så rene i kvaliteten, at du faktisk kan indtage dem – bortset fra de enkelte plantetyper, der ikke er gode til den slags). Vil du også bestille olier, kan du kontakte mig, så guider jeg dig både i forhold til bestilling, men også i valget af olier, der er gode til netop dig.

Månedens olier er i deres rene form og kan fx anvendes  fortyndet på huden på chakra eller pulspunkter. Bland op i en roller med fraktioneret kokosolie og rul på gerne nogle gange dagligt. Du kan også anvende olierne som højtvibrerende massageolie og som aromaterapi i diffuser eller blandet i din egen roomspray med vand.

Du har lækre olier til lang tid. Kun få dråber er nødvendige for god effekt.

Septarie

Septarie er en krystal, der støtter os i at stå stærkere og hjælper os under perioder med transformation. Den kaldes også dragesten og er fantastisk til at støtte os i innovative og kreative perioder med at få vores visioner gjort til virkelighed. Den hjælper os også til at åbne for vores indre visdom og beskytter mod negative indflydelser.

Fuchsit

Fuchsit er en blød, feminin sten, der sætter os i kontakt med andre riger, jordens magi og bringer harmoni og balance i relationer. Den bringer en fornyende energi, som et frisk pust, der hvirvler blade op omkring dig, legende og let. Den er fantastisk til at åbne for hjertechakraets kærlige energi, så du kan se al skønheden i livet omkring dig.

Clary Sage olien fra doTERRA
Fra illusion til inspiration.

Clary Sage* er fantastisk til at åbne for kontakten med sjælen og den spirituelle udvikling. Som Christine Eilvig skriver i sin bog ”Magi med essentielle olier”, så balancerer Clary Sage det 3. øje, der jo giver klare visioner og åbner for vores klarsyn, så vi kan se. Arbejder du kreativt, så er olien også en super god støtte til at åbne for inspirationen.

* må ikke bruges under graviditet før lige op til fødslen.

Pris: 331,-**

Cassia olien fra doTERRA
Dare to stand out – be original

Cassia er en perfekt olie til opvarmning til Løvens sæson. Den åbner op for vores hjertemod (vores indre løvehjerte), så vi ikke gemmer vores lys, men tør stå frem med vores unikke idéer og føre dem ud i livet. Husk på at ”vo intet vover intet vinder”. Cassia støtter op om, at du tør og gør, uanset hvor vilde dine idéer er. Helt perfekt til månedens visionære vibration.

Jeg blander 10-14 dråber i en 5 ml roller med en god bære olie fx fraktioneret kokosolie og har rolleren med i tasken, så jeg kan smøre på Solar Plexus nogle gange dagligt. For mig er Solar Plexus chakraet for vores indre sol og løveenergi.

Pris: 169,-**

** Prisen er inkl. de 25 % rabat, man får som enten bygger eller engroskunde hos doTERRA.
Kontakt mig for mere info.

Dette er blot mine anbefalinger for månedens vibrationer. Du står måske et sted i livet, hvor du har brug for noget helt andet, så husk altid at mærke efter inde i dig selv, hvad der ræsonnerer med dig og dine vibrationer.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage. Glem ikke at tjekke anbefalinger for månedens krystaller og olier neden for.

Hav en magisk og indsigtsfuld juli.

Kærligst

Carolina