You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Krebsen 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Krebsen 2022

Back to Big Momma´s house

Det er tid til nye traditioner.

Natten til onsdag er der Nymåne i Krebsen kl. 4.51 på 07º 22’. Hvis du vil se om eller hvor i dit horoskop, du bliver ekstra udfordret, så se efter planter på 2-12 grader i de kardinale tegn (Vædder, Krebs, Vægt eller Stenbuk). For dig som har planeter på 2-12 grader i særligt Skorpionen eller Fiskene, men også hvis du har på disse grader i Tyren og Jomfruen, kan du opleve en større berigende og harmonisk effekt. Måske har du både personlige planeter, der udfordrer og giver harmoni, men på forskellige livsområder. (Vil du vide mere om dine personlige planetstillinger, så aflæg din yndlings astrolog et besøg).

Denne Nymåne har temaer, der indebærer nye begyndelser på Krebsens energetiske områder. Moderskab, familieforhold, følelser, tilhørsforhold, fundament og rødder kan være til gennemsyn under Nymånen. Noget gammelt må forlades for, at det nye kan få plads til at blomstre som altid, men særligt i Krebsens tegn, der har det med, at gøre meget i ”det plejer vi”. Traditionen tro. Det gælder også på områder, der handler om fædrelands følelser. Spørgsmålet er, hvor stor vores familie kan blive, og hvor meget/mange vi kan favne.

Krebsen i sit modne perspektiv har nemlig bevæget sig ud over sit begrænsede familiesyn, der kun lige tæller far, mor og børn. Måske har Krebseenergien endda strakt sig til at favne hele landevejen eller hele byen. Vi her ovre på denne side af åen, vi der hedder Jensen, vi der bor i Danmark. ”Vi” kan ende med at blive til os, der bor på jorden, hvis man kan strække sit energifelt så langt, eller i ”vi” kan være i hele dette solsystem.

Connect med din tribe - Nymånen i Krebsen 2022

Kalder alle rødder og rollinger til samling

Krige er startet på baggrund af en vi, vores vs. dem og deres følelse. At der er en adskilthed mellem dem og os. Nymånen indgår, som apex, i et udfordrende t-kvadrat mellem Jupiter i Vædderen i oppposition til den ydre dværgplanet Makemake i Vægten. Det kan tegne et billede af, at der er udfordringer på det kardinale kors for tiden. Mig vs. os. Os vs. dem.

Måske er den familie, det land og den fortid vi kommer af ikke et klart udtryk for de værdier, vi selv ønsker at give videre til vores egen familie. Måske er det på tide at plante rødderne om i en større urtepotte. At udskifte sin tidligere tribe med nye personer/omgivelser, hvor der er et andet værdisæt, som bedre matcher vores voksne bevidste selv og vores egne standarder.

Det kan også netop være at tiden er til at søge dybere ned i de rødder, vi kommer fra og kommer af. At vi skal slå rødder og finde ro og fred i det nære og omsorgsfulde miljø, der også kan følge med de krebsede energier, men uden at det tager overhånd, og vi lukker os inde i egen osteklokke. Måske skal vi flytte os fra A til B først for at kunne dette. Måske skal vi selv til at træde i karakter som høvding et sted i verden. At turde gå forrest, at vise en ny vej og danne nye traditioner.

Jupiter i Vædderen, der i urhoroskopet er 1. hus kan overdrive betydningen af selvet, af egne præstationer, hvor Makemake i Vægten stadig peger på, at vi må kunne stå selv i vores tætte relationer (Vægten er 7. hus i urhoroskopet). Vi skal turde at kunne se os selv i øjnene i spejlet af den ”anden”. Vi kan nok næppe indgå i harmoniske relationer uden først at have set gevaldigt på de familiemønstre, som vi kommer af, og som kan betinge vores oplevelser af relationer og selvet på både harmonisk og uharmonisk vis. Det skal være balance i følelserne, og familiekarmaen skal være brændt af. Vi er nede i noget fundamentalt her ved Nymånen.

Revisit your dreams

Neptun er retrograd 29. juni – 4. december 2022

Neptun stationerer også fra sit perspektiv i Fiskene for at gå retrograd på samme dag som Nymånen – en årlig tilbagevenden begivenhed. Som ved alle andre retrograder er der en genindspilning. Noget som skal have et ekstra tjek og et gensyn, for at kunne integreres korrekt. Mere indadvendt end udadvendt.

Med Neptun retrograd kan det handle om en dyb smerte, der kan være den kollektiv. Det er temaer som intuition og fantasi, drømme, musik, medikamenter og bedøvelsesmidler af alle typer: alkohol og stoffer af forskellige arter. Neptun handler ikke om det, vi kan tage og føle på, men om alt det skjulte, usynlige og illusoriske. Det kan være, vi får en forsmag på livets barske realiteter, og vi må se smerterne i øjnene.

Det siges astrologisk, at planeterne mister lidt sin styrke, når de er retrograd og med Neptun kan det være evnen til at fade ud i drømmeland, der ryger for en stund. Neptun kan nemlig også give et enormt klarsyn, hvis man tør se, hvad der er på den anden side. Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Årets numerologiske skygge er også 22/4 energien, der er kendt for sin naivitet på godt og ondt, derfor kander være et øget fokus her hen over sommeren. Hvor godt klarede vi Neptun i Fiskene henover denne placering og ellers er der hermed dømt en ”do over”? Prøv igen. Universet er heldigvis tålmodigt på den måde.

Så er der kun tilbage at ønske glædelig Nymåne. Må indsigterne lande lige, som det er bedst for os alle.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Arbejder du med dig selv og vil du tage det hele et kosmisk tak op i vibrations niveau?

Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor der deles spirituelle oplevelser, erfaringer med forskelligt energi værktøj som krystaller,  essentielle olier, numerologi, astrologi, sjælerejser og meget andet.

I øjeblikket er der også “ugens magiske kort”, hvor jeg kanaliserer 3 budskaber til den kommende uge. Det er hver lørdag – med mindre livet ommer i vejen, så rykkes det til søndag. 

Der er hverken adgangskrav eller dresscode. Blot du er nysgerrig, åben og villig til at holde vibrationerne oppe.

Du er mere end velkommen til at dele din livsrejse med os andre eller blot være med på en lytter, kæreste dig.