You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Tvillingerne 2022

Cosmic Flash – Venus i Tvillingerne 2022

The Social Media Queen

I morgen skifter Venus fra sit nydelsesfulde hjemtegn Tyren, hvor hun har været siden 28. maj. Nu er det tid til at skrue op for sin sociale dronning i Tvillingernes tegn og virkeligt blive socialiseret. Skriv posts online på livet løs på en nydelsesfuld Venus måde, tag på café med veninderne eller mød nogle nye mennesker (andre mennesker er jo som bekendt blot venner, vi endnu ikke har mødt). Puds dating outfittet af, hvis du ikke har dig en særligt udkåren endnu, eller tag ham/hende du allerede har med ud til en night on the town.

Sidst Venus var i Tvillingerne var i maj sidste år. Nu vil hun igen aktivere det livsområde (hus) i dit horoskop, hvor du har Tvillingerne. Danner hun aspekt til dine fødselsplaneter forstærkes energien yderligere. Du vil sikkert kunne mærke et energiskifte og kan komme til at få mere lyst til at interagere med andre mennesker – om det så er IRL eller online. Merkur er også hjemme i Tvillingerne lidt tid endnu, og han har jo helt styr på at vise Venus rundt i Tvillingernes nabolag. Forholdet mellem de to holder dog næppe i længden. Men hvor er det hyggeligt, mens det står på.

Når Venus er i Tvillingerne bliver energien let og luftig. Den sociale sommerfugl, der flirtende danser rundt mellem folk og fæ og sikrer, at alle har det godt og behageligt. Venus i Tvillingerne kan tale med hr. og fru Hvem som helst og søger interessant selskab all over.

I Tvillingerne ønsker hun afveksling lidt her og lidt der. Det, med at holde sig fast på nogen eller noget, er bare ikke rigtigt ligesom sagen. Beslutninger er ikke noget, vi bare lige kan træffe. Der kunne jo være noget andet mere interessant på bedding. Hold kalenderen åben den næste tid og tag tingene, som de kommer. Vær fleksibel og bøjelig, som raklerne på en hængebirk.

Der skal være frihed til at bevæge sig mellem alt det, som virker spændende og interessant. Tvillingerne er jo et bevægeligt lufttegn. Overordnet set handler de næste uger om nydelse i kombination med social interaktion.

Venus i Tvillingerne - Be social.

Sweet talk og kvindelist

Telefonen kan blive rødglødende og informationerne flyder rundt i gader og stræder. Snik snak og chit chat kan hurtigt blive til en hel hønsegård, hvis ikke vi lige strammer op på den front. Ikke alt hvad vi hører og læser i aviserne er sandt. Der kan let gå sensationsjournalistik og frisørstue i den. Man skal høre meget før ørene falder af. Så vær lige opmærksom på sladdertanter (også din egen indre en af slagsen) for det er højsæson lige om lidt.

Send et tweet omkring din lækreste oplevelse på den spa og skønhedsalon, du blev anbefalet af Ulle henne fra arbejdet, som havde været der i sidste uge sammen med Lisbeth og Ninna fra Hot Yoga (Venus hersker jo over lækker selvforkælelse og lad os da endeligt dele oplevelserne med hinanden). Vi ved jo godt, at når Ulla har sagt det, er det jo helt rigtigt. Så kan vi regne med, at det ikke er noget skrammel. Spred ordet om det, du elsker, og læser du med her, så del da også lige med en ven.

Sharing is caring. Flirt mere og favn flertallet. Sørg for masser af mulighed for hyggelige stunder i gode menneskers lag. Et glas Rosé i den ene hånd i selskab med dine yndlingsmennesker og alle de andre. Hvad mere kan man ønske sig?

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.