You are currently viewing Cosmic Flash – Ceres i Jomfruen 2022

Cosmic Flash – Ceres i Jomfruen 2022

Ceres vender hjem endnu engang

Ceres vender hjem til det tegn, der matcher hendes personlighed. Hun siges, at være den nye tids hersker i Jomfruens tegn og når man kender hendes energi, kan det næppe være anderledes.

Den klassiske hersker i Jomfruen er Merkur og det vil de fleste astrologer forholde sig til stadigvæk. Da Pluto blev set i 1930´erne gik der også en rum tid før han blev anerkendt som værende hersker i Skorpionen, og nu kan det næppe være anderledes. Blot så der ikke opstår forvirring, hvis du hører andet. Jeg hører til den slags astrologer, der er hurtigt udviklende i mit mindset, men nok om det. Nu stiller vi om til Ceres i Jomfruen.

Ceres kommer til at føle sig hjemme fra i morgen den 29. september og helt indtil den 19. december, hvor hun kommer til at tage sig af vores sundhed og hverdagssysler – Jomfruens yndlings områder. At forfine teknikker og gå i detaljer er noget en Jomfru kan. Der skal rettes i og ryddes ud i gemmerne, så de er plads og space til at være hel og ren. Jomfruen er også tegnet for renselse, så går vi et trin op og anskuer Jomfruen i et mere sjæleligt perspektiv, så er det renselse på et helt andet plan og ikke blot hverdags rengøring.

Ceres er planeten for høst og passer derfor helt som hånd i handske med både årstid og energi. Stjernetegnenes arketyper følger jordens cyklus så fint. Hvert kardinalt tegn (Vædder, Krebsen, Vægten og Stenbukken) slår årstidernes toner an ved henholdsvis forårsjævndøgn, sommersolhverv, efterårsjævndøgn og vintersolhverv. Det kan ikke være anderledes.

Når Ceres frekventerer Jomfruens tegn, så handler det om kollektivt at være grundige og måske endda nøjsomme med vores høst. At lære ikke at sløse med gaverne og ressourcerne. At vi sorterer til og fra i, hvad der er godt og skidt for både krop og sjæl. At vi vælger det, som er rent, og som giver os den nødvendige næring. At vi går efter gode råvarer fra sund jord lavet med kærlighed og god energi, fordi vores system har bedre af det. Et æble om dagen holder lægen fra døren, siger det gamle ordsprog.

Vi får måske de kritiske briller endnu mere på og må nærstudere alt ned i mindste detalje. At være kritisk kan være nødvendigt for at næste års høst ikke slår fejl. Skal et korn være kilden til næste års høst, så må vi se os godt for og ikke vælge et med potentiale for utøj og deslige. Denne nøjsomme sortering og det skarpe syn for godt og skidt kan ske på flere steder i vores liv og på flere niveauer. Der vælges fra og til. Hvad skal med videre og hvad bliver sorteret væk?

Samarbejde og udfordringer

Mens Ceres er i Jomfruens tegn danner hun undervejs aspekter til de andre planeter. Nogle af dem giver medvind, mens andre kan give besværligheder og udfordringer, der skal løses.

Jeg nævner de største af begge sider her:

I begyndelsen af transitten gennem Jomfruen er det meget rent, kun med indflydelser fra Månen, der jo svæver rundt på en måned og laver henholdsvis kvadrater, oppositioner, trigoner osv.

Omkring 23. oktober bevæger Ceres sig ind i en trigon med Uranus i Tyren. Denne når sit højdepunkt den første uge i november og aftager så stille og roligt. Uranus er frihedens planet, og Ceres peger på, hvordan vi kan høste. Her handler det om at være sin egen, at være fri og at gå helt nye innovative veje. Be your original weird. Brug dine idéer til at skabe grundlaget for din næste høst.

Start november dannes der også et tiltagende aspekt til Solen m.fl. i Skorpionens tegn. Vi må grave dybere og dybere efter guldet og lade transformationen ske. Det vil være en helende proces, der tiltager i løbet af måneden.

Lidt inde i måneden begynder oppositionen til Neptun og Jupiter i Fiskene, der booster og forstørrer både smerte og spiritualitet. At balancere det fysiske liv med sjælen er en evig dans, der kræver at krop og sind er rent i tanke og energi. Jo mere lys vi skal kunne rumme, desto renere virker det til, at alt vi indtager må være. Kroppen afgiftes for at kunne opgradere. Flere og flere vælger at gå mere over til økologi, biodynamisk dyrkning og rene råvarer. At alt det der forgifter kroppen ikke holder længere. Det afstødes nærmest og smager ikke som før.

I samme periode dannes trigon til transformations planeten Pluto, og vi må gå med frem for at kæmpe imod. Det kræver en overgivelse. At give slip på det, der ikke tjener det højeste bedste. Som veerne i barselssengen presses vi yderligere til at lade naturen gå sin gang. Kroppen ved godt, hvad der er brug for. Jomfruens tegn kaldes ikke for fødselshjælperen for ingen ting. Ikke kun fysiske fødsler, men også åndelige. Det er stadiet i puppen lige før det sprækker og vingerne foldes ud. Gå med energien.

Jomfruen er jo vært for det dagige arbejde, der spejles i 6. hus, så det er på med fløjlshandskerne og så er fingerspitz gefühl vejen frem.

Resten tager vi, som det kommer i dagsenergierne. Følg med på de sociale medier.

Hvd betyder det for dig og dit liv?

Ceres er ikke så hurtig, som fx Merkur og Venus. Der går ca. 4,5 år, før hun igen kommer til dette område i dit liv. Du kan evt. se tilbage til tiden omkring sommer/sensommer 2018. Det var her hun var i Jomfruens tegn sidste gang. Se i dit horoskop, hvilket hus Jomfruen hersker over. Det vil være her, Ceres gør sit arbejde indtil lige før juleaften.

Man høster, som man sår og plejer sine afgrøder. Dette gælder i alle aspekter af livet. Ganske nøgternt er det sådan, det er.

Lug livets ukrudt bort, så dine bedste frø og dan fundament for, at der er lys til de kan spire, danne et solidt rodnet og senere blomstre så smukt og igen give frø. Dette er Ceres i Jomfruen arbejde. God fornøjelse.

Kærligst

Carolina

Nyhed hos Lunaracademy

Cosmic Aligner - Vibrationsolier til din numerologiske navneudrensning og som vibrationsstøtte.

Cosmic Aligner vibrationsolier støtter dig i din essens og/eller i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vibrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opblandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug med det samme.

Vælg mellem vibrationsolier til de 5 mest udfordrende numerologiske vibrationer. Du kan også bestille en specielt designet til dig eller en, der støtter dig i årets 2022 energi. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.