You are currently viewing Ceres i Vægten 2022-2023

Ceres i Vægten 2022-2023

Sandheden er en smuk kvinde med harmoniske træk og bind for øjnene

Vi går ind i en tid for smukke prinsesser, hvor harmoni er i fokus. Vægtens energi elsker, når der er harmoni og balance på flere plan både gennem kunst, gennem vores indretning og i vores relationer, parforhold, ægteskaber og de partnere, vi vælger at følges med på livets landevej.

I det mere umodne stadie og på det helt jordiske plan er Venus herskende i Vægten. Pleaseradfærd og vægelsind er nogle af de lidt kedelige tendenser her. Til gengæld, så formår hun at skabe harmoni og skønhed omkring sig, men det kan blive på bekostning af sig selv, når det er sådan, det udtrykkes.

På det mere modne plan vækkes Vægtens kardinale luftenergi med planeten Eris, der formår at sige sandheden, fordi det er sandt og ikke for at behage hverken folk eller fæ. Tag ikke fejl for der er observeret og afvejet grundigt, inden sandhedens sværd svinges. Den skinbarlige sandhed er medvirkende til at skabe harmoni, måske ikke i nuet, mens følelserne raser, men på den lange bane bliver tilværelsen langt mere harmonisk, og livet finder sin sande balance.

Den indre vej i balance
Vægtens tegn er også porten til den indre vej, for det er ofte gennem de tætte relationer, at vi får chancen for, at os sig selv grundigt efter i sømmene i spejlbilledet af den anden. Her kan intet skjules. Det handler om gyldne middelveje – ”den 3. vej”. Ikke op, ikke ned, ikke venstre ikke højre. Men en perfekt afstemning af det hele.

Disse gyldne mellemveje skabes ikke på kompromiser, hvor alle taber, og ingen egentligt får deres livsønske opfyldt. Gyldne middelveje skabes ved at få det hele til at gå op i en højere enhed, hvor alle vinder. Win-win, så alle er glade. ”Både og” tankegang og ikke ”enten eller”. Så kan begge parter få både i pose og i sæk. Det er ikke nødvendigvis det letteste, men det vil være et skridt på vejen til sjælelig embodyment, og at skabe det smukke paradis, vi har potentiale til at kunne.

Ceres i Vægten 2022-2023 - Lær om dig selv og astrologi hos LUNARACADEMY

Hvis du vil høste gode frø, må du så de bedste

Ceres er Jomfruens planet i den nye tid. Hun er hjælperarketypen og sørger for at gå grundigt, detaljeret til værks. At sortere og skabe orden på alle plan. Når hun så besøger Vægtens tegn må hun indordne sig under denne energi og bruge sine kræfter til det, Vægten ønsker at sætte fokus på. Få skabt balance og harmoni i relationer og i dine omgivelser generelt. De små ting. Skab orden og hold den gennem daglig vedligeholdelse. Et kærligt kys hver dag holder skilsmissen fra døres og sådan noget.

Det bliver en lang transit, så der bliver rig mulighed for at øve sig. Ceres går retrograd fra februar-maj i 2023 og tager på gensyn i Jomfruens tegn midt i det hele. Ceres gå retrograd ca. hvert år og var sidst retrograd i Tvillingernes tegn i efteråret 2021.

Ceres i Vægten 2022-23 tidslinje

  • Skifter til Vægten den 19. december
  • Går retrograd den 3. februar 2023
  • Går tilbage i Jomfruen den 23. marts 2023
  • Ceres går direkte igen den 6. maj 2023
  • Går i Vægten igen den 21. juni 2023
  • Skifter til Skorpionen den 15. september 2023

Dig og planeterne

Ceres tager ca. 4,5 år for en komplet cyklus rundt i alle tegnene inkl. hendes retrograder. Sidste gang hun besøgte Vægtens tegn var i efteråret 2018 (september – november), så denne transit kan trække tråde og have lignende temaer tilbage til den periode. Se tilbage til den tid. Måske er der en klokke, der ringer.

Der, hvor du har Vægtens tegn i dit horoskop, vil være det livsområde, hvor du med passende kan skabe orden, gå i detaljer, sortere skidt fra kanel, rydde op og rydde ud, så alt emmer af skønhed og harmoni.

Mental sundhed og oprydning i relationer er en væsentlig ting, mens Ceres er i Vægten. Det, du fylder i hovedet og udsætter dig selv for, påvirker dit liv mindst lige så meget, som det du indtager og det, du læser. Og så ikke mindst de mennesker du omgiver dig med.

Man siger, at man bliver essensen af de 5 mennesker, man bruger mest tid sammen med. Så mens Ceres er i Vægten, kan du passende tænke over, om det er de rette mennesker, du omgiver dig med. Er det den, du vil være?

Når det så er sagt, så kan det lige så vel være via sociale medier, aviser eller nyheder, at der bliver fyldt på med dårligdom og skidt, der forpester dit energisystem. Ceres brugt godt skaber orden, hvor der måske var rod og kaos, så der igen er rent, pænt og harmonien kan indfinde sig. Alt på planeten jorden søger at være i balance. Ofte kræver det kun en smule daglig opmærksomhed at holde orden frem for at vente på hele verden er væltet, og der er ballade.

Har du selv Ceres i Vægten i dit fødselshoroskop, så vil du være påvirket af denne energi i dit liv altid og kan måske genkende energien i dit eget liv.

Red din seng, som du vil, så ligger du nemlig lige præcis, som du har redt, og det er jo helt fantastisk.

Har du endnu ikke fået lagt dit horoskop, så kan du booke en tid til en horoskoptydning her. Det er både livsbekræftende og indsigtsfuldt at lære om dig selv og dine stjerner. Dit fødselshoroskop er dit eget personlige verdenskort, der viser, hvor alle skattene er og kan skabe den nødvendige bevidsthed, der giver grobund for et lykkeligt liv.

Kærligst

Carolina

Cosmic Aligner vibrationsolier til afbalancering af de udforende numerologiske vibrationer.

Cosmic Aligner vibrationsolier støtter dig i din essens og/eller i dine numerologiske eller astrologiske udfordringer. Vibrationsolierne er baseret på rene essentielle olier opblandet i lækker bæreolie, så de er klar til brug med det samme.

Vælg mellem vibrationsolier til de 5 mest udfordrende numerologiske vibrationer. Du kan også bestille en specielt designet til dig eller en, der støtter dig i årets 2023 energi. Alle i 5 ml roller lige til at smøre på og have med i tasken.