You are currently viewing Venus i Stenbukken 2022

Venus i Stenbukken 2022

In it for the long haul...

Kærlighedsplaneten Venus tager på besøg i Stenbukkens ambitiøse jordtegn, hvor hun vil tage trinnene op ad Stenbukkens bjerg et skridt ad gangen gennem december måned og ind i det nye år.

Gennem transitten i Stenbukken vil hun stadig følges med Merkur, der er gået lidt i forvejen (den transit kan du læse om lige her). Merkur sørger for, at der kommer bevidsthed på Venus kærlighedstemaerne og evt. bliver sat ord på, så vi kan udtrykke kærligheden. I Stenbukken kan kærligheden være noget, der skal arbejdes lidt på. Man når ikke toppen af bryllupskransekagen uden at lægge en vis mængde energi og langsigtet kærlighed ind i forholdet.

Når Venus befinder sig i Stenbukkens tegn kan vi blive mere ambitiøse og strukturerede omkring vores værdier. Det er absolut ikke et naturligt yndlingssted for Venus at være, da hun må indordne sig under Stenbukkens faste rammer og regler. Vi kan blive krævende og forlange en større bid af kagen, men hvorfor ikke også sigte mod himlen. Mindre kan vel ikke gøre det?

De kærlige varme følelser bliver nødsaget til at basere sig på både fornuft og realisme, hvilket ikke helt er i Venus´smag, men hvad kan man gøre? Hverken Rom eller et godt ægteskab blev bygget på en dag. Og vi kommer til at øve os i endnu mere ansvarlig rummelighed. Det kan føles lidt som en pligt at lægge den form for tid og kræfter ind i det, du elsker, men med tiden vil det vise sin værdi.

Venus i Stenbukken 2022 - Lær om dig selv og astrologi hos LUNARACADEMY

Intensitet eller undertrykkelse

Vi kommer til at mærke livets barske realiteter, når Venus dykker ned i den mørke underverden hos Pluto sidst på transitten. Når Venus og Pluto slår pjalterne sammen, så bliver energien dyb og intens. Det sker allerede før juletid, hvor Venus´ forbindelse til Merkur er årsag til en tidlig plutonisk indflydelse i vores alles liv.

Pluto er mester for at grave ned under alt det, vi helst ikke vil indrømme eller stå ved, fordi det måske føles skamfuldt eller forkert. Den slags rager Pluto langsomt for det vigtige er det, der er ægte. På den facon er han totalt kompromisløs.

Til gengæld kan hans energi i ubalance blive til total modvilje. Du kan IKKE få en plutonisk person til noget de ikke vil. Det er krop umuligt. Så se efter dybe temaer i dit liv henover julen. Al hvad der omhandler dybtfølte skyggefølelser og den slags hemmelige behov. Få dem bragt frem i lyset, så de i stedet bliver til dyb passion. Der er kunne mørke, hvor der er fravær af lys. Igen er Merkur med hele vejen inden hans retrograd, så få sat bevidsthed og ord på. Bevidstheden healer.

Dig og planeterne

Øv dig i at tage kærligheden seriøst og byg det liv, du ønsker for dig selv. Det vil være et af de temaer, Venus kan komme med i dit liv under transitten i Stenbukken, alt efter hvilket hus/livsområde hun berører i dit horoskop.

Se efter i dit eget horoskop, hvor du har Stenbukkens tegn. Det vil være her Venus kommer med kærlighedsdrys og giver dit energifelt et feminint boost gennem december.

Har du selv eller en, du kender Venus i Stenbukken kan du lære endnu mere om energien ved også at læse om sidste års Venus i Stenbukken transit. Det kan du gøre her.

God fornøjelse med Venus i Stenbukken.

Kærligst

Carolina