You are currently viewing Jupiter i Tyren 2023 – 2024

Jupiter i Tyren 2023 – 2024

Længe leve det gode liv

Planeten Jupiter skifter til Tyrens tegn tirsdag den 16. maj 2023 efter et langvarigt ophold i Vædderen.

Siden 2022 har vi haft Jupiter frem og tilbage mellem Fiskene og Vædderens tegn. Jupiter forstørrer alt, han kommer i kontakt med. Intet mindre end storslået er nok. Krigens komme var desværre en af mulighederne med de seneste års kraftige vædderboost, hvor mødet mellem Jupiter og Mars i Vædderens tegn i maj sidste år, fik det til at slå gnister her og der.

Der har også været oplagt mulighed for at gå helt nye veje. Pionervejen. Vi kan som altid vælge at bruge energien på flere plan alt efter vores individuelle udviklingsniveau. Nu må vi trække i Tyrens arbejdshandsker og sætte ploven ned for manifestationen af gudsgnisten inden i og uden på. Vi kan skabe paradisets have med Jupiter i Tyren – hvis vi forbinder os med hjertets vilje og giver rundhåndet til alt og alle.

2023 lagde ud med Jupiter i Vædderen og har varet her indtil slutningen af foråret. Nu er det næste step Tyrens tegn. Med Jupiter i Vædderen har fokus og vægt været på at gå forrest og tage lederskab. At være pionerer i en tid, hvor helt nye stier trædes, hvor der måske før kun var busk og krat. Det er ikke nemt at gå forrest med sejl og sabel, men det har været en af vejene, vi kunne vælge.

Jupiter i Vædderen har givet mod til at udforske nye territorier, men har også pustet til Vædderildens glød, der som regel ellers fint brænder rigeligt fint af sig selv. Det kan have givet konflikter i det enkelte liv samt i den kollektive bevidsthed. Tiderne har været hede og brandfarlige. Kampe kæmpet for retfærdigheden og for at vokse ind i det nye. En ny Jupiter cyklus i zodiakken.

Det gode liv med Jupiter i Tyren 2023-2024 -LunarAcademy

Down to Earth

Nu hvor Jupiter skifter til Tyrens tegn, er der et langt større fokus på at passe de frø, der blev sået i Vædderens tegn, og luge alt det ukrudt væk, der måtte kvæle og fratage lyset fra de nye spirer.

Det bliver en meget mere jordbunden energi, og alt med at så, passe og pleje egen køkkenhave og blive selvforsynende kan i foråret/sommeren 2023 komme endnu mere på tale. Måske i bakspejlet af de seneste års konflikter. Måske bare fordi det giver mening, og lysten er der. Vi er på det praktiske niveau, og der skal gerne komme et afkast i materiel forstand. Også de metaforiske frø skal passes og plejes med omhu og kærlige vibrationer.

Det er overflodsenergi, og vi kan få lyst til at vælte os rundt i det jordiske gods, som enhver Joachim von And. Jupiter i Tyren vil have det rart, og det må gerne smage derefter. Jupiter er udvikling, og Tyren vil gerne være selvforsynende med egne værdier. Det gælder også selvværdet, der kan stige et trin mere. Vi må vokse inden i og uden på. Væksten kommer i gang.

Tyren er forbundet til den materielle verden. Det fysiske med øje for kvalitet på alle plan. Efter årevis med Wish, wash og kinesisk plastikskrot må vi finde det gode håndværk frem. Lad de kvalitative værdier vokse inden i og uden på.

Kærligheden er tålmodig og lige så er Tyren, for hvem kærligheden er af yderste vigtighed. Tyren er hersket af kærlighedsgudinden Venus, så mere af det gode må bringes til bordet. Mere sans for livets lækkerier. Der er plads til flere ved det runde bord. Det gode liv. Lev langsommere og med mere nærvær.

Jupiters begejstring bliver ikke mindre af at blive delt. Du velsignede jord, tak for alle de gaver, du giver så gavmildt. Det er tid til at genfinde den jordforbindelse og den visdom om jorden, der ellers risikere at gå i glemmebogen med den gamle generation. Del din viden. Bliv endeligt i troen på, at vi sammen kan flytte bjerge og åbne for sesam.

Jupiters tidslinje i 2023 - 2024

 • Skifter til Tyrens tegn den 16. maj.
 • Stationerer og går retrograd 4. september fra 15º 34’ i Tyren.
 • Stationerer og går frem på 05º 34’ i Tyren den 31. december 2022.
 • Den 26. maj 2024 skifter han tegn til Tvillingerne.

Alt efter hvor du selv eller en af dine nærmeste har Tyrens tegn i dit eget horoskop, vil det være her, hvor du bliver begavet med Jupiters overdrevne velgørenhed. Alt til alle altid er mottoet. Der skal endeligt ikke mangle noget. Der hvor vi har Jupiter i horoskopet skal vi give af hjertelig velvillighed for til den som har skal mere gives. Jupiter er gaven, der bliver ved med at give og give af et godt hjerte.

Jupiter er i hvert tegn ca. hvert 12. år. Sidste gang Jupiter var i Tyren var i 2011-2012, så du kan lave en sammenligning med, hvad der skete i dit liv dengang og til nu. Tilsvarende temaer kan udspille sig. Jupiter ønsker vækst og udvikling. Han er ikke Skyttens planet for ingenting. Nu på et nyt niveau. Et trin højere oppe på rangstigen. Temaer inden for Jupiters områder: retfærdighed, undervisning, uddannelse, udvikling, religion og livsfilosofi vil være vejen at gå videre med.

Velkommen til meget mere af den jordnære tyr det næste års tid.

Kærligst

Carolina

Psykologisk og spirituel astrolog hos LUNARACADEMY

Bliv medlem i Cosmic Lights Cosmunity.

Dette får du bl.a. med i dit medlemskab af Cosmic Lights Cosmunity:

 • Minikurser i astrologi og numerologi.
 • Månedens astrologiske artikler om energiskifte, der giver dig de bedste forudsætninger for at samskabe med universet og forstå energierne omkring dig og dine medmennesker.
 • Live meditationer i lukket facebookgruppe.
 • Lunartalks – Livetalk om månedens numerologiske energier og måner i kosmisk, lukket facebookgruppe, så du kan tune ind i energien og leve livet bevidst i energiflowet hver måned.
 • Hver måned får du desuden mulighed for at bestille månedens olie til en helt særlig medlemspris.
 • Adgang til voksende meditations- og visualiseringsbibliotek på dansk.
 • Særpriser på events, kurser og sessioner hos LUNARACADEMY.

Kom med ind i Cosmic Lights Cosmunity vær med til Fuldmånemeditationen på søndag. Fuldmånemeditationen bliver livestreamet i den tilhørende facebookgruppe, så du let kan se med fra nær og fjern.

Pris pr. måned for de første 2 måneder 50,-
herefter er medlemsprisen 95,- pr. måned. (1 måneds opsigelse).