You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Tyren 2022

Cosmic Flash – Merkur i Tyren 2022

Easy does it

Snakken i samtalekøkkenet bliver mildere de næste uger, når Merkur skifter tegn til Tyren mere godmodige og sindige tegn i morgen den 11. april – i det mindste indtil han nærmer sig Uranus, der har sat gang i alt det faste, stabile og rolige i livet de seneste år. Så nyd de langsomme, nærværende samtaler et par dage indtil da. Dine ord giver næring.

Det går ikke så stærkt, du ved. Vi når nok det hele. Tyrens stædige og lidt langsommelige, men grundige facon smitter af på Merkur. Praktisk tænkning kunne man kalde det. Hvorfor tænke en masse tanker, hvis ikke det skal og kan omsættes til en håndgribelig virkelighed, man kan tage og føle på? Tyren er et fast jordtegn. Med Merkur her er det ikke sådan lige at rykke på de faste overbevisninger med mindre, der er en virkeligt overbevisende grund, der giver mening.

De af jer, der har følt jer lidt overvældet af Merkur i Vædderen kan se frem til et par dage, hvor der falder lidt ro på. Når Merkur så møder Uranus, skrues der op for idéernes verden. Visionerne skal omsættes til praksis, og måske har du ekstra held med at få kommunikeret det ud på en måde, der er til at forstå.

Lad samtalerne give dig næring, mens Merkur er i Tyren.

Det, du vander, gror.

Merkur+Uranus er højintelligent, når de virker optimalt sammen. De mødes eksakt om natten den 18. april, men optrækket starter allerede den 14. april. I Tyren handler deres møde særligt om de værdier, vi har – både på det indre plan, men også i det ydre.

Tyren er sanselig og vil gerne mærke på varen. Der skal være en vis kvalitet, så man ikke køber katten i sækken. Lad ikke Uranus´ elektriske ild stige dig til hovedet, så du bliver overspændt og fyldt med hovedbrud. Få i stedet nedfældet alle de vilde innovative idéer. Så et frø hist og pist. Tyren vil gerne, at det hele lander på jorden, hvor det kan bruges i det virkelige liv.

Til sidst på Merkurs rejse gennem Tyren efter mødet med Uranus, skal vi gennem en trigon til Pluto i Stenbukken. Der er potentiale for at gå dybt på de materielle og konkrete plan og komme til bunds i sagerne, men også kontrollerende og stædige holdninger er en mulighed. Hvorfor i alverden skifte græsgang, hvis den gamle virker udmærket?

Det kan godt være, at ordene er sparsomme, men du kan forvente, at der er velovervejet tyrestyrke bag.

Kærligst

Carolina

Forårstilbud

Numerologisk minitydning

For dig der vil snuse lidt til numerologien og finde ud af om, du har vibrationer med i dit numerologiske setup, der udfordrer.

25 min. online/telefonsession.

Du sparer 130,- ved booking af tid i hele april.

kun 240,-