You are currently viewing Cosmic Flash – Venus i Fiskene 2022

Cosmic Flash – Venus i Fiskene 2022

Venus diving deep

Vores allesammens feminine og kærlige Venus skifter til Fiskenes tegn tirsdag den 5. april. Hvor hendes energi i Vandbæreren har været mere fokuseret på det tankemæssige plan, på fællesskabet og på venskaber dykker hun nu ned i følelsernes rige. I Fiskene er det grænseløs kærlighed, der er i fokus. Sammensmeltningen mellem sjæle og det store kosmiske alt.

Når Venus rejser gennem Fiskene øges rummeligheden betydeligt. Venus har en evne til at rumme alt. Roligt og nænsomt giver hun kærlighed til alt og alle i sin nærhed. Kærligheden vandes nænsomt som små frø i jorden, der til en start, er skrøbelige, indtil et solidt fundament og et stærkt rodnet er skabt. Måske er det netop derfor at Venus hører hjemme i Tyrens sanselige tegn. Fordi hun evner at give de små skud den feminine omsorg og kærlighed, de har brug for.

Kærlighed som den findes i romantiske noveller. Venus i Fiskene. Lunaracademy - Astrolog i Silkeborg.

What Dreams May Come

Transitten kan være lidt som en Jane Austen roman, hvor fornuft og følelse måske ikke helt har samme plan – for hvad med kærligheden? Som Celiné Dion (der også har Venus i Fiskene) synger ”My heart will go on and on”. Sød musik kan skabes. De ultimative kærligheds sange kan opstå. I will always love you.

Venus i Fiskene er idealistisk kærlighed, som den man ser på film. Den håbløse romantiker, der altid bærer troen i hjertet om den eneste ene soulmate. Romeo, oh Romeo. Venus´ kunstneriske evner kan let komme til udtryk i poesiens og digtenes verden. Venus er også planeten for nydelse og modtagelighed, så man kunne meget vel få et dybt behov til fx at gå i spa, lange strandture og alt andet, der har noget at gøre med vand – gerne hånd i hånd med ens tvillingeflamme.

Indfølingsevnen, kreativiteten og fantasien øges. Det kan være let at fortabe sig i det store følelseshav. Havet, der til tider kan ruske os rundt i bølgernes brus, indtil vi en skønne dag driver på land på en solskins ø, hvor Romeo kommer, som kaldet, på sin hvide enhjørning med diamantkrone. Velkommen til Narnia.

Det er rent drømmeland, hvor alt kan lade sig gøre. Alt er muligt. Skønheden møder udyret, og gennem kærlig omsorg forvandles han til prinsen fra hendes drømme. Tornerose vækkes af sin skønhedssøvn. Eller måske er det omvendt. At hun i sin naive, fantasifulde verden tager imod æblet fra den søde heks og falder i en dyb, lang søvn.

Kærlighed med sød glasur. Venus i Fiskene. Lunaracademy - Astrolog i Silkeborg.

Netop som man troede, det ikke kunne blive større…

Den 27. april møder Venus Neptun lige inden Nymåne eklipsen i Tyren (hvor hun jo hersker). Her bliver der virkeligt skruet op for den universelle kærlighed. Det kan nærmest ikke blive større. Især efter Jupiter lige har holdt stormøde. Han har da endnu heller ikke sluppet kontakten med Neptun og influerer energien i et gigantisk kærlighedsboost. Læs om Jupiters møde med Neptun her.

På et andet plan kan en forening af Jupiter, Neptun og Venus i Fiskene give evnen til at rumme (Venus) smerten (Neptun) og vokse gennem det (Jupiter). Ligesom en seriøs forelskelse næsten kan gøre ondt på en bittersød måde, der til trods alligevel smager af mere. Might as well face it, you´re addicted to Love. Hvilket menneske kan ikke fortabe sig I kærlighedens søde musik?

Aprils grænseløse kærlighed skrues op på fuld volumen, så alle kan høre (måske mere mærke). Selv de døve eller dem med selektiv hørelse kan ikke undgå at blive påvirket i en eller anden form.

Hvorom alting er, er Venus i Fiskene en næsten månedlang tur i verden af følelser, fantasi og illusion. Det kan være godt og skidt, som med alt andet. Vær ikke for naiv, men mærk alligevel ind i kærlighedens fortryllende verden. Drømmende og legende, som hun er, så fat penslen og mal dit billede af det perfekte eventyr. Glansbillede versionen kan være målet, du sigter efter.

Blot husk på, at i den ”virkelige” verden, er der stadigt tøj, der skal vaskes og regninger, der skal betales. Måske er det ikke det, du har allermest lyst til, mens Venus er i Fiskene, men der kommer næppe en gruppe mus og vasker balkjolen. Men man skal jo aldrig sige aldrig. Puf og så blev den ballon punkteret. Sorry, men der skal være plads til både at drømme stort samtidig med, at fusserne ikke slipper jordforbindelsen.

Næste gang vi får glæde af Venus i Fiskene er i januar 2023.

Husk at (den ægte) kærlighed overvinder alt, for størst af alt er kærligheden, siger Jupiter, Neptun og Venus.

Kærligst

Carolina

Forårstilbud

Numerologisk minitydning

For dig der vil snuse lidt til numerologien og finde ud af om, du har vibrationer med i dit numerologiske setup, der udfordrer.

25 min. online/telefonsession.

Du sparer 130,- ved booking af tid i hele april.

kun 240,-