You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Tvillingerne 2022

Cosmic Flash – Merkur i Tvillingerne 2022

Multitask much?

Merkur får kureret sin hjemve for et stykke tid, når den fortabte søn igen vender hjem til sin hjemstavn i Tvillingerne. Det bliver et glædeligt gensyn, fyldt med snak, kommunikation, udveksling, tanker og læring. Plus en retrograd ikke at forglemme, der kommer til at påvirke ovenstående temaer.

Tvillingernes tegn er zodiakkens sociale sommerfugl. Lidt her og lidt der. En sludder for en sladder med hr. Hansen og fru Pedersen. Nye meninger her og der alt efter hvem og hvad. For en ægte Tvilling kan vel sno sig. Det behøver nu ikke kun være på overfladen og halve og hele historier, men det er klart en tendens.

Den positive side er den store fleksibilitet og tempoet. Ny skills bliver hurtigt opfanget. Merkur i Tvillingen er som regel kvik. Sørg for fri tale på telefonabonnementet og tag dig god tid, når du møder nogen, du kender. Samtaler kan trække ud, og derfor glemmer du måske helt aftalen, du egentlig skulle nå (måske særligt en tendens under Merkur retrograd, der som bekendt kan give forsinkelser).

Lad samtalerne give dig næring, mens Merkur er i Tyren.

Retro er det nye sort

Retrograd igen og vi er allerede i skyggeperioden. Merkur går retrograd fra den 10. maj indtil den 3. juni. Det er tid til at gentænke alting. Skyggeperioden indikerer den grad planeten, når tilbage til under sin retrograd og i dette tilfælde skal vi tilbage til 26º 05’ i Tyrens tegn (hvor Merkur var den 25. april inden eklipsen i Tyren).

Når Merkur nu er hjemme i eget tegn, så kan der nok virkeligt være vente tid på bussen, forsinkelser hos Arriva og DSB én masse (sporarbejde under Merkur retrograd alligevel… Igen???), cykler der punkterer, emails der ikke bliver sendt og alt det der. Vi må tage det sure med det søde. Dobbelttjek og indgå ikke vigtige aftaler uden at læse alt det med småt.

Tag gerne noget gammelt op af skrivebordsskuffen og giv det er nyt touch. Tjek for stavefejl, for det kan gå stærkt.

Merkur ender med et langvarigt ophold i Tvillingernes tegn med et tilbageblik i Tyrens tegn.

Tidslinje Merkur retrograd

  • Skyggeperiode: 25. april – 10. maj
  • Skifter til Tvillingerne: 30. april
  • Stationerer og går retrograd fra 04º 51’ i Tvillingerne: 10. maj
  • Går tilbage i Tyren: 22. maj
  • Stationerer og går igen frem fra 26º 05’ i Tyren: 3. juni
  • Skifter igen til Tvillingerne: 13. juni
  • Ude ad skyggeperiode igen: 19. juni

Der bliver altså noget frem og tilbage. Noget der skal ses efter i sømmene, så alle detaljer er med. Tiden med Merkur i Tvillingerne er ganske glimrende til at lære noget nyt, til at skrive artikler, blog indlæg eller lave podcast, dele viden og lave sociale events, handler og aftaler (husk dog lige opmærksomheden omkring retrograden).

Pas på ikke at flakke og flyve op, ned og rundt mkring med mindre det er en del af dit personlige brand. Kollektivet vil være til den snakkesalige side.

Tjek hvilket hus du har Tvillingerne i dit horoskop. Det vil være det livsområde, der bliver påvirket under Merkurs transit i Tvillingerne.

Merkur svømmer videre ind i moder Krebs´ omsorgsfulde favn den 5. juli.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.