You are currently viewing Cosmic Flash – Maj 2022

Cosmic Flash – Maj 2022

De astrologiske og numerologiske energier for maj måned

Energiboost - Kommunikation - Socialt samvær - Fællesskab - Nydelse - Power - Karmaudrensning

Kom maj du søde milde. Eller faktisk, så kommer der en del hot og fyrig Vædderenergi med ind over en ellers let, kærlig og social måned. Bølgerne kan gå højt, og der kan komme medvind på cykelstien mod alle de drømme, du fik drømt, mens energien var i Fiskenes tegn.

Maj er en 5´er måned. 5-tallet er Merkurs energi og hører hjemme i Tvillingerne. Solen skifter da også til Tvillingernes tegn den 21. maj, hvor energien blot bliver forstærket yderligere. 5-tallet handler bl.a. om kommunikation, handel og den slags. Merkur er dog retograd en del af måneden, så have det in mente og læs op på energien og mulighederne her.

I kombination med årets kærlige 6´er energi dannes der i dette års maj 56/2 energien. 5 og 6 sammensat danner den empatiske 11/2 energi, der kan have lidt svært ved grænsesætning. Sød, blød og ordentligt skal det være. Heldigvis opvejer Vædderplaneterne lidt sødsuppen.

Hav fokus på fællesskabet og medmenneskeligheden i maj. Relationer og hvordan vi interagerer på kryds og tværs er et tema – et tema, der blot bliver understreget med Merkur i Tvillingerne.

Hold øjne og øre åbne, så du ikke bliver charmeret af en ung steg med urene intentioner eller en smart sælgertype, der bare gerne vil have adgang til dine millioner. De pleasertendenser, som er en energimæssig mulighed, kan medføre en uærlighed, der siger, hvad der skal siges for at passe ind. Husk det faktisk går begge veje. Sweet Talk er ikke nødvendigvis en god ting. Lad dig ikke forføre af hr. Hvem som helst.

Bevæg dig gerne omkring og dan dig din egen holdning til det, du møder. Tænk i teamspirit, men uden at udlevere din energi. Du er her, og jeg er der. Men sammen er vi. Og flere hoveder tænker ofte bedre end et. Perspektivet bliver ligesom bredere.

Er du til smalltak og drama, så skulle du nok kunne få lysten stillet i maj. Du kan også navigere uden om og bare være dig selv, hvor end du går. Vær nogens bedste ven.

Forbind dig med en anden sjæl. Månedsenergier for maj 2022. Lunaracademy.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i maj

Måneden har potentiale for at blive lidt fierce og fyrig på nogle punkter. Flere planeter skifter i løbet af måneden tegn til Vædderen, der giver både saft, kraft og fremdrift. Du kan få vind i sejlene, og alt kan eskalere.

En mulighed er også, at kamplysten stiger ude i den store verden – særligt til slut på måneden. Hver især må vi tage det ansvar, som er vores, for at bruge energierne med det højeste potentiale. Derfor fokuserer jeg sjældent alt for meget på de negative sider af de energetiske udtryk, selvom de klart også er et potentiale. Min opgave er at løfte – ikke varsle dommedag, selvom det ofte er mere populært, når man forudsiger kaos og ødelæggelser.

Men lad os dykke ned i astrologien.

Girlpower – kommer i særskilt blogindlæg

Venus skifter til Vædderens tegn i morgen den 2. maj. Der kommer noget ild bag Venus, og hun bliver måske en “anelse” passioneret. Men det gør vel intet. Hun er dog ikke helt på hjemmebane her i Vædderen, men man må jo sno sig. Så… Giv den gas, Ladies. Sisters are doing it for themselves.

Baby, you´re a genius

Solen holder sit årlige, udviklende møde med innovative Uranus I Tyren den 5. maj på befrielsesdagen for Danmark under 2. verdenskrig. Uranus står også for frihed – symbolikken er storslået her. Geniale idéer kan opstå og se dagens lys. Tænk på fremtiden. Hvor vildt kan det blive, hvor kærligheden til naturen og det levende ikke er glemt?

Retrotime – Merkur laver igen kuk i køreplanerne

Se frem til 24 dage + det løse med Merkur i retrograd motion. Bunken med glemte sager, usendte mails og kladder kan vokse sig stor. Brain fog, tjek. Læs mere om Merkur i Tvillingerne og retrograden her.

Meget mere Vædder – kommer i særskilt blogindlæg

Boosterplaneten Jupiter sætter gang i festlighederne og fremdriften, når han skifter til Vædderen den 11. maj. Når Jupiter er med i gamet, så er der ingen konkurrence, der er for lille. Hellere overdrive end at være kedelig. Jupiter er selv en ildplanet, så he likes it. The Winner takes it all og gives it all. Det er jo Jupiter. Ikke smålig, men den glade giver. Skoene klemmer jo ikke, når man løber i bare tæer.

Take care – be responsible

Ceres skifter til Krebsens tegn den 15. maj efter at have frekventeret Tvillingerne og været en tur tilbage i Tyren i over 10 måneder. Læs mere i særskilt blogindlæg senere på måneden.

Solen danner samme dag kvadrat til onkel Saturn og genaktiverer 2021´s frihed/begrænsnings tema. Der tjekkes op på om ansvaret er taget. Jo mere ansvar du selv tager, desto mere fri er du. Energien optrappes i ugen op til og kulminerer den 15. maj.

Heksenat og ulvehyl – kommer i særskilt blogindlæg

Den 16. maj er der powerfuld og transformerende Fuldmåne eklipse i Skorpionens tegn. Få sluppet gammelt karma og overgiv dig til processen. En fuldmåne i Skorpionen kan være lidt til den manipulerende og dybe, mørke side. Spild ikke tiden med voodoo dukker og dark spells. Den slags har det med at komme tilbage, når man mindst venter det.

Giv ubetinget kærlighed og brug din intuition

Mars møder Neptun i Fiskene den 18. maj og er endnu ikke druknet helt i Fiskenes vande. Den indadvendte Mars energi, vi har stået i lidt over en måneds tid, er nu ved at lakke mod enden i et smukt møde med musikkens planet Neptun. Tonerne kan høres i billeder, som Vivaldis fire årstider, der skaber en stemning af de helt store. Smukt og romantisk er det. Som med alle andre planetariske energier er der optakt i ugen op til og efterfølgende aftager den langsomt igen.

Time for Gemini

Solen skifter til Tvillingernes tegn den 21. maj og møder op med retrograde Merkur. Måske byder dagen på lidt mere klarhed over det, du mangler at se på. Vi skal rigtigt socialisere den kommende måneds tid. Besøg en ven. Invitér til middag i samtalekøkkenet. Tag på café og kom ud og se verden omkring dig evt. med DSB. Husk at komme i god tid og tag forbehold for aflyste tog (Merkur retrograd).

I can see clearly now

Gudinden Venus møder sandsigeren Eris den 24. maj. De to damers møder skulle nok kunne sætte noget klarhed over tilværelsen. Måske ikke gennem de fysiske øjne, men alt er jo muligt. Se igennem slør og falskhed.

Tænd din indre gnist, når Mars skifter tiil Vædderens tegn i maj 2022.

Honey I´m Home – kommer i særskilt blogindlæg

Mars afslutter sin svømmetur I Fiskene den 25. og sparker døren ind og indtager sin rette plads i Vædderens tegn, hvor han føler sig hjemme. Skal vi slås? Hvad kan jeg vinde? Hvor skal jeg hen? Energiniveauet stiger kraftigt, og den skal gerne kanaliseres ud i noget fornuftigt. Løb en tur, hvis du kan mærke, en udpræget eksplosionsfare. Tæl til 10. Kontrolleret ild er nu det bedste.

Honey I´m Home too – kommer i særskilt blogindlæg

Venus kommer også hjem til Tyrens trygge rammer den 28. maj. Nu er Mars hjemme i eget tegn, Venus er det og efter den 13. juni er Merkur det også. 3 af de personlige planeter i eget tegn på en gang er lækkert. Her kan de hver især udtrykke deres oprindelige selv. What´s not to like?

Crash, boom, bang. Hot med hot på

Mars møder op med Jupiter i Vædderen den 29. maj. Energien har været under opsejling et stykke tid, og kulminerer nu i et gigantisk festfyrværkeri af eksplosionsfare eller fremdrift. Mere kraft og power får du nærmest ikke. Use it well.

I heard it in the News – kommer i særskilt blogindlæg

Den 30. maj er der nymåne i Tvillingernes tegn. Nye venskaber dannes, eller måske får du fat i ny information? Skal der læres noget nyt og finpudses skills, så er det nu. Måske du har en gammel skrivedrøm. Hvad venter du på? Nu er bedre end aldrig. Det er en let og luftig nymåne, der kun har harmoniske aspekter. Det betyder ikke, at der er nul udfordringer, men blot går det hele lidt lettere.

Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook eller Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage.

Glædelig maj.

Kærligst

Carolina

Kom med i facebook gruppen "Cosmic Powered Living"

Cosmic Powered Living - Facebook gruppe for Cosmic Circles og Lunaracademy

Er du nysgerrig på at arbejde med de kosmiske energier? Så kom med i den lukkede facebookgruppe “Cosmic Powered Living”, hvor du har mulighed for at spørge ind og dele erfaringer og oplevelser med ligesindede. Du er mere end velkommen, kære sjæl.