You are currently viewing Cosmic Flash – Merkur i Skytten 2021

Cosmic Flash – Merkur i Skytten 2021

Freethinking about what is larger than life?

Kvikke Merkur har sigte mod nye horisonter og skifter i aften tegn fra Skorpionens dybe, transformerende vande til Skyttens bevægelige ild, der har kurs mod stjernerne. 19 dages dybde udskiftes til 19 dages fart over feltet. Merkur er hurtig. Superspeed. Merkur, der jo blandt andet hersker over vores kommunikation, tanker og læring får altså et skud ild i bagen. Fart med fart på. Højtflyvende og højtsvævende. Mindre kan ikke gøre det. Er du en af dem, som er født med Merkur i Skyttens fyrige tegn, vil du sikkert især føle dig på hjemmebane.

Når nu Merkur er på Skyttens territorie, så er det ikke overfladisk, som det let kan blive i Tvillingernes tegn, hvor Merkur normalt er i sit es. Men dog er Skyttens energi bevægelig som Tvillingerne, så det har de to tegn da til fælles med hinanden. Retningsskifte sker uden tøven, hvis noget er mere spændende. Merkur må her i Skytten tage de langsigtede briller på og lære endnu mere om livet for at erhverve sig en højere forståelse af hele miseren. Merkur må få bevidsthed på, at der er mere mellem himmel og jord, og at der er en større mening med det hele. Vi er ikke i Jomfrueligt detalje modus. Det er det store overblik, vi her taler om.

Derfor kan du passende bruge de kommende uger til at søge mere forståelse af det hele. Indtag et filosofisk perspektiv. For hvad er meningen med dit liv? Hvorfor er du kommet her denne gang? Er det blot tilfældighedernes spil, eller er der en mening med galskaben? Søg og du skal finde. Hvis der er noget Skytten elsker, så er det at søge efter svar og universelle sandheder. The truth seeker.

Pas på ikke at sætte dig for hårdt på det, du finder, som værende den eneste sandhed eller den eneste måde at forstå livet på. Der er mange vinkler og facetter alt efter hvilket perspektiv, du kigger fra. To mennesker kan se på det samme og have to vidt forskellige oplevelser. Hvilken er så den sande? Tålmodighed er absolut heller ikke den stærkeste side med Merkur her og energien kan vise sig, som en meget ligefrem og direkte kommunikation. Hudløs ærlighed kommer ud fra sidebenene. Spørg ikke, hvis ikke du vil høre svaret.

Merkur i Skytten - The truth seeker - 2021 - Cosmic Flash - Lunaracademy

Visionær tænkning og storslået kommunikation

Hvor om alting er så elsker Merkur i Skytten at fortælle vidt og bredt om sine fund og oplevelser. At dele sine tanker med verden. Åben dig op for din indre nysgerrighed og lad livets eventyr vise dig nye retninger. Hvilke visioner holder du for fremtiden? Om noget får du de næste uger muligheder for at mærke ind i den optimistiske og entusiastiske Skytteenergi med både Sol og Merkur her og en Nymåne eklipse (den 4. december) på trapperne.

Pluto, som har gang i afsløringer af magtmisbrug og andet undertrykkende halløj i Stenbukken, har haft et stadigt tag i både Sol og Merkur på det seneste, men slipper endeligt i morgen. Med åbne arme står Saturn i Vandbæreren klar til den store eksamen og præger både Merkur og Solen med et dog harmonisk sekstil. Brug og tal ud fra dine erfaringer på din videre færd. Der dannes flere aspekter, men det tager vi, som de kommer i dagsenergierne på Facebook.

At rejse er at leve, som den gode H.C. Andersen engang skrev. Du er oplevelsesrejsende i livet. Skriv et eventyr. Dit livs eventyr. Du holder fyldepennen og kan skrive det liv, du har lyst til at leve. Tanker skaber, følelser skaber. Hvilket liv vil du sigte mod?

Kærligst

Carolina