You are currently viewing Cosmic Flash – Januar 2022

Cosmic Flash – Januar 2022

De astrologiske og numerologiske energier for januar måned

Spiritualitet og dybde

Et helt nyt år gryer lige om lidt. I hvert fald i den kalender, vi bruger. Astrologisk indtræffer det nye år først ved forårsjævndøgn, når Solen går i Vædderens tegn. Kickstarteren. Men ikke desto mindre, så er der nye numerologiske boller på suppen. And it´s all about love. Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet for du e-bogen med årets energi med kvit og frit (næsten altså – i bytte for din email). Find tilmeldingslink i bunden af dette indlæg.

Dette års januar har både numerologisk og astrologisk set et filosofisk og spirituelt præg, der er oplagt til at arbejde med alt inden for det spirituelle som meditation, clairvoyance, healing og dybdepsykologi.

Energien støtter i at arbejde ekstra fokuseret med det indre arbejde og den personlige udvikling. Kom ned til roden af gamle traumer, skidt og snavs, som holder dig tilbage fra at leve dit liv, mens du er her. Vi er her ikke for evigt i denne krop og i denne tid, så få det bedste ud af det. Hvad skal der til for, at du slipper gammel bagage? Der er tilbud og muligheder nok for de, som vil gå vejen. Af den grund fortsættes tilbuddet på regressionsterapi hele januar.

Se ind bag facaden – ikke mindst af dine medmennesker. Sku ikke hunden på hårene, se dybere end det. Januar er ikke en tid til at flyde rundt i vandoverfladen. Der skal dykkes ned på havbunden. Hvor der er frygt, så et frø af ro og tillid, hvis du er i den position. Nogle gange skal vi ikke sige så meget, men bare være der.

Oplever du frygt og angst i dit liv, så er det måske på tide at gøre noget ved det. Engle og hjælpere er alle vegne. Mange forklædte som mennesker. Ræk ud og bed om hjælp og støtte, hvis du har behov for det.

Astronews – datoer for energiskifte og Nymåne/Fuldmåne i januar

Året starter med en stærk nymåne i Stenbukken søndag den 2. januar. Den kan du dykke ned i lige her.

Merkur skifter tegn til Vandbæreren den 2. januar sammen med nymånen. Han går retrograd fra den 14. januar til den 3. februar, så er vi på den igen med forsinkelser, misforståelser, punkterede cykler og alt det hurlumhej inden for transport, kommunikation og handel. Læs i øvrigt Merkur i Vandbæreren indlægget, så er du up to date på den front.

Høstgudinden Ceres går igen direkte den 14. januar. Hun har bevæget sig baglæns fra Tvillingernes tegn siden den 9. oktober og tilbage ind i Tyrens tegn ved juletid. Hun går nu igen frem med en dybere viden og erfaring om både Tvillingernes kommunikations og fællesskabs energi samt Tyrens evne til at nyde god kvalitet og passe på jorden. Ceres giver minikarma på hverdags plan. Hun er Jomfruens nye planet, der er grundig og nøjagtig. Sorteringsarbejdet skal være i orden. Ceres er en planet for cyklus. Livets cyklus. Forår, sommer, erfterår og vinter. Alle har de sin plads og sin mening i det store billede.

Januars fuldmåne sker den 18. januar med en Måne i den omsorgsfulde fru Krabbesen og Solen overfor i den stærke Stenbuk. Solen står sammen med Pluto og samme dag stationerer vilde, rebelske Uranus for at gå direkte. Der er stort momentum i energierne, når en af de store drenge skifter kurs. Så det bliver et powerhouse af en fuldmåne. Mere om den senere.

Den 20. januar bliver det hele mere luftigt, når Solen skifter til Vandbærerens tegn. Saturn holder dog stadig et skarpt overblik, så det hele ikke bliver alt for nyt på en gang. Vandbærerens ellers fikse idéer bliver lidt bremset af vores allesammens store stopklods. I det mindste indtil vi har fanget budskabet og taget det ansvar der skal til. Vandbærer sæsonen har lidt flere begrænsninger end hidtil og Saturn rejser først videre i foråret 2023. Men alt sammen sikkert for det bedre. Saturn er ikke ond, men realist til fingerspidserne.

Mars stiller sig ved foden af Stenbukkens bjerg og smører ærmerne op – klar til at arbejde hårdt for sagen den 24. februar. Han skal heller ikke snydes for sit eget skriv, der lander i ugen op til.

Venus, der har været i dyb transformation det meste af december i selskab med selveste transformationsmesteren Pluto, har nu fået snørret de nyindkøbte vandrestøvler. Det duer bare ikke med bjergbestigning i høje hæle. Hun er klar til endnu en tur op af Stenbukkens bjerg her sidst på måneden (Venus går direkte den 29/1). Denne gang kommer den maskuline kriger Mars hende til undsætning og tager prinsessen i hånden og deres følgeskab vil præge hele februar og marts med.

Månedens superkrystal

Månedens superkrystal er amatyst, der giver klarhed i sindet og støtter spiritualiteten - Lunaracademy

Månedens superkrystal er den gamle klassiker Ametysten. Det er ikke for den kønne lilla farve at den har et godt ry, som basis sten i en hver krystalarbejders samling. Ametysten blev i gammel græsk tid brugt som en ædrueligheds krystal (navnet betyder “ikke fuld”). Og det er netop denne højtvibrerende spirituelle energi den smukke amtyst kan støtte os til at navigere i, så vi ikke bliver fortabt i tågen her med Jupiter i Fiskene og januars numerologiske dybde.

Ametyst hjælper dig med at forstærke din intuition og er god til at få styr på tankemylder og søvnløse nætter(Dermed også helt perfekt hvis du fx er født den 12. eller har 12/3 i dit numeroskop).

Som altid er der rigeligt at tage fat på i himmelrummet. Følg med i Cosmic Daily Energy på Facebook og Instagram, når der zoomes ind i de enkelte dage.

Hav en god start på året. Godt og lykkebringende nytår til dig og dine.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.

Cosmic Flash – 2022 Edition værdi: 149,-