You are currently viewing Cosmic Flash – Nymåne i Stenbukken 2022

Cosmic Flash – Nymåne i Stenbukken 2022

Nytårsopstart med en nymåne lige i hælene

2022 er knapt begyndt og kosmos bidrager med en forfriskende nymåne at sætte igang på. Nymånen i Stenbukken giver nye muligheder inden for Stenbukkens territorie. Det er tid til at se nytårsambitionerne efter i sømmene.

Stenbukken er det ambitiøse tegn i zodiakken. Det er bjerggeden, der er villig til at gøre det arbejde, der skal til, for at kravle til toppen af bjerget. Stenbukken er disciplineret og møder opgaverne med oprejst pande.

Månen forfølger Solen og bliver usynlig og ny på 12º 20’ i Stenbukken den 2. januar 2022 kl. 19.34. Med de tekniske betegnelser på plads for nysgerrige nørder, så kan vi bevæge os til energien.

Nymånen bliver en af de intense, da der dannes en dog harmonisk trigon til retrograde Uranus i Tyren. Men det er elektriske Uranus, vi taler om; ”The great awakener”, pludselighedens planet, fritænkeren og rebellen. Der kan lande nye idéer med et særligt fremsyn. Måske til den usædvanlige side, men originalitet er det nye hot her på vej ind i Vandbærerens Tidsalder.

Horoskopet for Nymånen i Stenbukken d. 2. januar 2022 - Lunaracademy - Astrolog i Silkeborg

Der skal nye boller på suppen. Nye ambitioner her i Stenbukkens energi, der godt kan blive lidt stift og stivnakket i sin tankegang. Også lige oven julens kvadrat i Saturn (Stenbukkens planet) og Uranus (Vandbærerens planet), der stadig er højaktivt og skaber konflikt mellem nyt og gammel/frihed og grænser.

Skal der reformeres, laves ændringer og rebelles lidt på den gode måde, så er det tid ved Nymånen. ”Det har vi aldrig prøvet før, så lad os give det et forsøg”, må være mottoet for denne nymåne, der giver ønsker om frihed, men som også har et drys af Stenbukkens saturnske ansvarlighed. Måske er konflikten endeligt på vej til at løse sig (eller optrappes). Man kan altid håbe på det bedste og gøre sit til at forene de tilsyneladende modsatrettede to energier inden i.

Og så er der lige det udviklende kvadrat til chefguden Makemake i Vægten, der til stadighed prikker til selvstændigheden i at træffe egne valg og finde balancen her på jorden.

Den kvikke informationsspreder Merkur er kort før nymånen skiftet til den mere fremsynede og luftige Vandbærer med sine fikse, geniale idéer, dog med Pluto der stadig har fat i flyvefjerene på den bevingede Messenger of Gods. Ikke så hurtigt min lille ven. Der er en retrograd på vej, og Merkur bliver ikke sluppet så let. Merkur får selvfølgelig sit eget indlæg om et par dage.

Retrograde Venus deltager også i Stenbukke festen, hvis man kan kalde det sådan og får sig en tur med Pluto i transformationsbussen.

Sæt dine intentioner for hvordan din kommende måned skal se ud. Måske faktisk det næste halve år indtil fuldmånen i juli, hvor denne Stenbukke nymåne kulminerer med en fuldmåne på Krebs/Stenbukkeaksen.

Livet er cyklisk og udfolder sig i en evig ekspanderende bevægelse.

Glædelig nymåne inden så længe.

Kærligst

Carolina

Få E-bogen "Cosmic Flash - 2022 edition" med det kommende års numerologiske energier kvit og frit, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Lunaracademy Vibrations - Gode vibrationer i indbakken

Tilmeld dig Lunaracademy Vibrations lige her.
Du modtager efterfølgende e-bogen i din indbakke.

[mc4wp_form id="1932"]

Dit privatliv er dit. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik. Ingen spam, kun høje vibrationer, tips til din spirituelle udvikling og energiopdateringer fra stjerner og tal.